Home > photography > slow vehicle use left lane lorr

slow vehicle use left lane lorr

September 14, 2009 Leave a comment Go to comments

(insert too fast too furious)

yesterday at the plus highway, near yong peng (heading north)

Sudah lama me hendak tangkap gambar kereta sukan yg laju-laju itu. Berdesup-desup gitu.

Ahad semalam masa dalam perjalanan ke batu pahat. Dan kebetulan kamera digital baru ixus me berada disisi (dicelah kelangkang saja).

Sempat juga me tangkap sekeping dua gambar kereta sukan berkelajuan tinggi dari negara liliput itu. Sungguh bermaharajalela di jalanraya kita. Menyampah kan.

Sembang petang isnin malam selasa. Salam sejahtera buat kawan-kawan me yg best-best itu.

Alahai.

Categories: photography
  1. September 14, 2009 at 6:52 pm

    salam.. wah sempat agi tu amik pic keta yg dok berlumba2 di jln raya.. hehehe.. (^__^)

    bahaya jugerr.. ehehe, hati2 dijlnraya jerrr.. salamm

  2. September 14, 2009 at 7:40 pm

    Wah Wah Wah
    Saya lebih tertarik dengan simbol kat hujung kereta yang macam cap ubat kaki tiga tuh hahahaha
    Warna perak ye Enchek Me huhuhuhu

    maner ader.. uhuhu

  3. yeirkif
    September 14, 2009 at 7:56 pm

    salam
    ouh mngidam nk snap pic cm tu ruper nye

    * btw nie my new blog. enchekcamera.terbaek tu dh xder

    tapi me rasa ‘terbaek’ tewww macam over jer.. hmmm, jangan mare bro..

  4. September 14, 2009 at 7:57 pm

    pantang tol org lain eksyen di negara kita.

    dorang berlagak tak ikut undang undang perghh..

  5. September 14, 2009 at 7:58 pm

    salam
    ouh mngidam nk snap pic cm tu rupenye
    hehehe

    *btw nie my new blog. enchekcamera .terbaek. dh xder

    double shot nih.. ihihi

  6. September 14, 2009 at 7:59 pm

    entahnya…cuba en_me kejar keta itew, kendian en_me pancitkan tayarnya…

    biar padan muka dia, kan?!

    volleee ghitewww.. ahaha

  7. September 14, 2009 at 8:12 pm

    haha kereta merat tuh biasanya lowered giler kan
    best tengok dia lalu bumper yang berlambak2 kat kawasan perumahan
    slow mcm siput. haha

    kalo langgar bumper umah ko, leh tanggal ekzos bro.. ekeke

  8. vivavogue
    September 14, 2009 at 8:17 pm

    saya tiada halangan asalkan mereka kena saman mcm kita juga….hehehehe

    kalo kena saman bukan dorang bayar ponnn.. baik kena tembakk jerrrr.. kannns

  9. September 14, 2009 at 8:22 pm

    Salam en_me,

    Rasanya cik putih setanding tak dengan kereta sport yg laju2 itu?

    ammvoiii perli perli ghitewww.. ko dah beli keter blommm.. hmmm

  10. Solehah
    September 14, 2009 at 8:28 pm

    same la kamera kita..dlu kan en_me penah tanya..kaler dia merah cam kete tu..

    me layu mudah luperr nooo..

  11. fadzilah
    September 14, 2009 at 8:46 pm

    en_me pun merempit sama ngan kete tu ye…

    maner vollee.. cc rendahh

  12. September 14, 2009 at 8:58 pm

    en_me ikut laa kat lane kanan jugerrr ikut kete merah tuu hehe

    cc rendahh lorr.. uhuhu

  13. September 14, 2009 at 8:59 pm

    HAHA
    xmarah pn bro
    raya mne tahun ni?

    xmarah xperr.. alala

  14. September 14, 2009 at 9:02 pm

    nyampaiii i .. yuu~~!!

    ahaha..

  15. September 14, 2009 at 9:09 pm

    wahh… nie kalau nampak anak saya
    mesti dorang suka .. layannns..

    sukerr jerrr.. hmm

  16. September 14, 2009 at 9:29 pm

    wwaaa..
    kete en-me pun leh tahan gak..
    buat pe gi bt pahat?
    saya pun org bt pahat gak?
    nape tak bgtau nak dtg…
    hehehe… (berbual mcm kenal rapat dgn en_me je..)

    singgah parit sulong japp.. esok me citer kehh.. ehehe

  17. September 14, 2009 at 10:05 pm

    Salam ziarah..
    selamat hari raya..hikhik
    keto impian pakcik tu….hoho

    yg maner satewww.. ohoho

  18. September 14, 2009 at 10:06 pm

    berdesup2 ghitewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    hu3..leh ke k0men cmni?

    volleee ghitewww.. ammvoiii

  19. September 14, 2009 at 10:08 pm

    Wahhhhhh…kelasssss gituuuu. Kelas 5 Anggerik je la. Nak beli kete cenggitu, Akak tak makan nasik 20 tahun la gamaknya. Huhuhuhu…
    mahal bebenor ko tau tak,en_me. Tak rela tau…..

    kalo oghang bagi free nak takkkks.. ekeke

  20. September 14, 2009 at 10:57 pm

    en_me itewwwww…. salam lebaran.. dah beli baju raya?

    macam nak belikan jerrrr.. volleee

  21. September 14, 2009 at 11:18 pm

    kalu aku jgn harap bleh ambik gambar masa drive, nnt mem kat sebelah bising.huhu

    biasa lorrr.. ehehe

  22. September 14, 2009 at 11:37 pm

    cantik photo.
    tapi bahaya kan…hati2 ambil gambar sambil memandu laju (catz pun selalu buat..hehehe).

    selamat bersahur.
    selamat berpuasa.

    bahaya ghitewww..

  23. September 14, 2009 at 11:41 pm

    mesti bangga pemandu dia tu kan

    bangga gilerr kkottts..

  24. September 15, 2009 at 6:30 am

    ngiahahaha xtrasa tercabar ke en me?
    sure tercabar tetiba kete laju je potong perghhh~ hehe

    kiter sedar saperlar kiter kannns.. ehehe

  25. September 15, 2009 at 8:48 am

    biar lambat asal selamat…tp kkdg lambat sgt pun x selamat..kena sondol jugak…

    tapi ader orang sukerr kener sondol ghitewww.. ahaks

  26. ain
    September 15, 2009 at 9:31 am

    wahhh…dasat ni sambil drive sambil snap gambar!!

    SELAMAT HARI RAYA UTK ME SEKELUARGA DAN MAAF ZAHIR BATIN!!

    maaf zahir bathin gakk akak ain sekeluarga tewww..

  27. sebaliktabir
    September 15, 2009 at 1:37 pm

    menyampah, meluat…rasa nak menendang,menyepak,mengeji…
    hehehehe puasa, puasa….😀

    ehehe, sabor bro..

  28. hafizd
    September 16, 2009 at 8:03 pm

    nice one~ hehe..nyampahs kan tgk ‘derang’ bedesup2 bwk kete tuhh..

    pitya kanns..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s