Home > myself > segala dosa nyuwun diparingi ampun

segala dosa nyuwun diparingi ampun

September 17, 2009 Leave a comment Go to comments

(insert yaasir last year)

yaasir and aidilfitri, last year

Esok sudah hari jumaat. Tulat sudah menjelang aidilfitri 2009.

Ini adalah entri terakhir me di bulan ramadhan. Semoga ketemu kembali di alam maya selepas raya nanti. InsyaAllah.

Sebelum me bercuti, me hendak mengucapkan ribuan terimakasih pada kawan-kawan yg sudi ucap aidilfitri melalui blog ataupun sms ataupun email. Yg menghantar kad raya juga me ucapkan terimakasih. Setakat ini, me sudah terima kad raya dari abang adry (tawau) dan cek zara yg vogue itu. Kad jemputan kahwin cek nadxoxo pun me sudah terima.

Terimakasih juga kepada 66 pengomen terkini:

1. Azrina3.7 2. fadzilah 3. maza 4. eedany 5. maksu 6. intan izani 7. aishah 8. Khairyn 9. pRincEsS_N 10. intan.dayana 11. benludin 12. Ezad 13. INTAN 14. rozita 15. pakndak 16. yazid husain 17. shazmi 18. nURmALa mAZLaN 19. addyaholix 20. sebaliktabir 21. lee lin 22. cikf=) 23. @yue 24. catz 25. Zara 26. roshaizul 27. Solehah 28. pakcikdot 29. Mr.jojo 30. Azhan 31. KNizam 32. alamendah 33. rabbit 34. Faarihin 35. luffy 36. makcikkantin 37. balqissy 38. cikpingu 39. nakjaDimande 40. zareda norman 41. Zymazara 42. nonie 43. saffa 44. ain 45. tED| 46. ijan@mamasakura 47. Atikah 48. norm707 49. mamai 50. haritz 51. nurul aini 52. faizalpoyan 53. .gadis. 54. framestone 55. mimie 56. mokcik azwa 57. sitisifir10 58. Adila 59. LiNda 60. YeiRkif 61. penyubiru 62. secangkir madu merah 63. sharamli 64. mizaranun 65. aremierulez 66. nadxoxo

(insert medan selera lot 66 kuantan)

lot 66 food court, kuantan (23rd february 2008)

Dan seterusnya 66 pengomen kedua terkini:

1. vivavogue 2. Cik Cookie 3. ibusinga 4. yus 5. kuina 6. yus 7. lina 8. najwa 9. bozzo 10. DrSam 11. Ouled Kenitra 12. myself 13. 13may 14. zino 15. umie 16. zara aluwi 17. 14sept 18. xiiinam 19. fa 20. cikepal 21. romzi 22. Mohd Hafizd 23. mrs azmi 24. Kujie 25. zieha 26. dalialiyana 27. chekguBH 28. wanita 29. sisznita 30. Maryam 31. mama ruzi 32. cheryna 33. Sasha Farina 34. oranglidi 35. Ayah^Aiman (AA) 36. blinkky 37. Yunus Badawi 38. danial ma 39. dakchomey 40. Jard 41. AiMaN 42. Kak hanim 43. cikmanggis 44. lumut 45. @tune 46. gadis.alaMaya 47. biru 48. Seri 49. zool 50. qaseh 51. enasan 52. Masy 53. matahari 54. canistal 55. *secret 56. ad3ck 57. linahilmin 58. pinatbate 59. safar 60. cen 61. Mulan 62. azuan 63. zue 64. chi am 65. salbie s 66. fairuz mokti

(insert perth lot 66)

66, st georges terrace, downtown perth (6th may 2006)

Jika masih tiada nama diatas, maksudnya kawan-kawan sudah lama tidak singgah-singgah, jenguk-jenguk dan komen-komen ke blog me yg ini (sedih kan.) Ataupun tidak pernah kemari. Ataupun pernah tapi jadi ‘silent reader’ saja (menyampah kan.) Tapi me berterimakasih juga kerana tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini. Kannns.

Sambil me hendak pantunlah sikit. Begini bunyinya.

Ing dina fitri punika
kawula sampun lepaske mantol
kawula sampun ngengkupke payung
kawula siap klebus diudani pangapura
saking mendunge ati kang mutahke udan jembare manah
badhe maringi pangapura dumateng sedaya kaluputan kawula
Tan kena udan pangapura terang
sakdurunge kabeh dosa kawula
keli ning banjire udan pangapura
Tan kena srengenge ngetokke sinare
sakdurunge jembare segara atimu
paringi maaf dumateng dosa-dosa kawula
Sugeng riyadi Idul Fitri
Sedaya kelepatan nyuwun diampuni

Yg bermaksud, selamat menyambut aidilfitri, mohon maaf zahir bathin dari me yg ini.

Hati-hati memandu dijalanraya. Majulah sukan untuk negara.

Nota: me pinjam pantun bahasa jawa halus di atas dari SINI. Me bukan maling ya kawan-kawan.

Alahai.

Categories: myself
  1. September 17, 2009 at 12:23 am

    selamat hari raya en me~

    =)

    same same za tewww..

  2. September 17, 2009 at 12:35 am

    selamat hari raya maaf zahir dan batin.
    semoga perjalanan selamat pergi dan pulang..

    ingat daku dalam ketupatmu!!

    ahaha ghitewww..

  3. September 17, 2009 at 12:58 am

    Salam aidil fitri..
    keluputanku sing katah-katah lahir batin dingapuro..

    comel jer Yaasir isap puting atas kotak…

    salam aidilfitri juger cekgu tewww..

  4. September 17, 2009 at 1:01 am

    ML,
    Selamat Raya. Maaf.

    same same ..

  5. September 17, 2009 at 1:04 am

    beshnye nama kite nom 6
    66 tu birthday i tau..
    haha…

    selamat hari raye en me
    maaf salah silap dalam komen😉

    moga lebaran ini lebih bererti dari tahun2 sebelumnya…

    same same..

  6. September 17, 2009 at 1:14 am

    iso omong jowo?

    iso sitik sitik waie..

  7. key
    September 17, 2009 at 3:07 am

    pantun yang agak mendebarkan~

    selamat hari raya~

    selamat hariraya jugeyy

  8. cen
    September 17, 2009 at 3:57 am

    adeiiihh..ngomong…tk paham acik..
    apa2pun, sesama ucapan Salam Eidul Fitri dan mohon kemaafan seandai terkasar bahasa tersilap bicara….
    Moga en_me dan keluarga dilimpahi Rahmat dan dilindungi Ilahi sepanjang masa..

    Drive with care…okeh..

    ehehe lupekanjerrr volleee.. salam aidilfitri maaf zahir batin

  9. September 17, 2009 at 5:04 am

    salam,
    selamat menyambut aidil fitri,
    ampunkan salah silap semasa berblogging,
    kot ada yang menyinggung perasaan.
    berhati-hati semasa memandu, ketika pulang ke kampung dan juga beraya.
    keselamatan diutamakan.
    jalok ngapuro.

    catz miowwwww

    podo podo yo catz wis..

  10. x
    September 17, 2009 at 5:32 am

    Sedihnya….ckLah baru nak bermeditasi minggu ni…dahhhhhhhhh terlepas nama! Hu..hu..

    Kulo pun podo…njalok ngapuro sing akeh-akeh…kluputanku kabehane yo…..

    namerr cklah kann masih ader tewww.. ahaks

  11. September 17, 2009 at 5:41 am

    selamat ari raya, maaf zahir&batin abg me….
    klu ada duit xtra….daku sudi menerimanya
    dgn tangan yg tbuka….kih3

    iyolarr tewww.. ikiki

  12. fadzilah
    September 17, 2009 at 5:50 am

    selamat hari raya aidilfitri…maaf kalau ader terkasar bahasa komen blog en_me ni..
    comelnya yasir pakai baju melayu..semoga bertemu lagi di alam maya lps raya ni..

    insyaAllah cekgu fad itteww..

  13. hafizd
    September 17, 2009 at 6:47 am

    bahaso jowo upenyer~ hehe..

    selamat hari raya en_me, maap kalo ado salah silap~

    duit raya takdo ke??

    nak duit raya datangla umahh pitya encem teww..

  14. ije
    September 17, 2009 at 7:02 am

    selamat hari raya en_me!

    ije xde dalam list dowh.. haha. so nak mtk maaf. ngee

    harap2 lepas ni kalo keluar list, nama ije terpacak kat entry en_me. huks.

    salam aidilfitri ije yg jeliter tewww..

  15. September 17, 2009 at 7:06 am

    selamat hari raya juga buat bro me
    ade juga nama teman di sini

    sekadar nak berkongsi dgn bro… insya’lah raya ke-4 nie family teman akan pergi merisik si dia teman. Harap xde pe2 masalah untuk diperbincangan plan akan datang

    alhamdulillah abang syukri ittewww.. muger dipermudahkan segala urusan.. aminn

  16. September 17, 2009 at 7:21 am

    selamat hari raya.. ampun maaf dipinta…

    emm.. nape mesti 66 ek? tengok entry dulu2 pun, mesti 66…

    same same akak noniey tewww..

  17. September 17, 2009 at 7:31 am

    en_me…..

    Akak mohon ampun dan maaf andai t`kasar bicara penulisan mahupun komen t`hadap ko ye.
    Akak harap kita kosong = kosong ye.

    Selamat pulang ke kampung.
    Kampung asalnya di mana bahh??

    SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN!!! Semoga kalian sekeluarga selamat dlm perjalanan ye. 🙂

    same same akak zyma tewww..

  18. September 17, 2009 at 7:40 am

    Salam. Macam x derk lah pulak nama haku. Hu huu huuu ..
    Anyway, malam ni caya start gerak balik kampung. Caya nak ucap Selamat Hari Raya, maaf zahir batin. Semoga jumpa lagi …

    same same akak lili tewww..

  19. September 17, 2009 at 8:01 am

    selamat hari raya
    maaf zahir batin

    same same ajit tewww..

  20. ain
    September 17, 2009 at 8:28 am

    SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN UTK ME SEKELUARGA JUGA!!! hati2 dijalan raya!!

    psst….gambo paras mulut lagiii!!!!

    same same akak ain tewww..

  21. September 17, 2009 at 8:35 am

    sayangkan isteri tinggal-tinggalkan..
    sayangkan anak tangan-tangankan..
    maaf zahir dan batin hamba ucapkan..
    moga persahabatan terus berkekalan..

    selamat hari raya aidilfitri. klu sudi, jemput la dtg ke bandar ikan patin ni.

    same same akak intan tewww..

  22. September 17, 2009 at 8:38 am

    Sabda Rasulullah s.a.w:
    Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
    Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
    Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)

    same same abang fuad ittewww..

  23. September 17, 2009 at 8:50 am

    en_me…
    wow! tersenarai blogger ke-48…dalam list en_me…terima kasih kerana menghargai kami semua…

    maafkan Norma jika selama jadi rakan blogger, ada tersalah kata pada en_me…. Tapi rasanya tak ada…kalau ada pun hok gurauan jerr…
    Tak dapat buat pantun kali ni…tak faham bahasa Jawa laaa…
    Have a nice Raya holiday… keep in touch later okay….

    same same akak norm yg jauh dimater tewww..

  24. September 17, 2009 at 8:56 am

    Saja nak tinggalkan jejak supaya naik semula ke kelompok 66 yg pertama hehehe

    Keluputan kakang di ngapuro yo.

    podo podo yo kang yb ittewww..

  25. September 17, 2009 at 9:10 am

    Salam en_me,

    Selamat Hari Raya buat en_me sekeluarga…

    same same atik tewww

  26. September 17, 2009 at 9:12 am

    Selamat Hari Raya ….
    mohon ampun & maaf kao ada salah & silap

    same same cek ashanida tewww

  27. September 17, 2009 at 9:48 am

    comelnya uting tu…selamat hari raya jgn lupa duit raya kat budak tu

    same same abang mamai tewww..

  28. September 17, 2009 at 9:49 am

    Selamat menyambut bulan Syawal dan salam aildilfitri dari perantaun

    same same pakndak tewww..

  29. sebaliktabir
    September 17, 2009 at 10:03 am

    “Yo podo-podo…. Rabbana aatina fiddunya hasanah, wafil akhirati hasanah waqina azaa bannar”

    podo podo waie toh kangg..

  30. September 17, 2009 at 10:18 am

    Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin.

    same same pokli ittewww..

  31. September 17, 2009 at 10:24 am

    Salam Aidil Fitri…

    ….sekali dia tulis “Arab” daa…!😀

    salam raya juger bro..

  32. September 17, 2009 at 10:28 am

    jalok ngapuro sing akeh2 en.me~

    iyo cikf seng ayu .. podo podo

  33. September 17, 2009 at 10:44 am

    salam aidifitri…maaf zahir batin

    same same abang asyiek tewww..

  34. September 17, 2009 at 10:58 am

    aduhaiii… mendalam sungguh pantun itu.. mencongkam gitew. huhuhu

    kalau tidak ada tafsiran, sampai kapan pun maza tak tahu maksudnya..

    wakakakkaka ….

    Selamat Hari Raya en_me..

    asyik tafsiran jerr.. nyamfahhh..
    ekeke, salam aidilfitri abang maza tewwww..

  35. September 17, 2009 at 11:00 am

    selamat hari raya juga utk en_me

    w.pun watashi jawa murtad(sbb tatau bhs jawa) watashi sepatah halal pun tak phm
    ahahahha

    watashi onaji desu.. ekeke

  36. September 17, 2009 at 11:12 am

    SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 1430H
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    same same akak kay ittewww

  37. September 17, 2009 at 11:26 am

    salam lebaran en me..maaflah kalau ada salah dan silap sepanjang saya memberi komen..maaf zahir dan batin

    same same akak nuriman tewww..

  38. ibusinga
    September 17, 2009 at 11:47 am

    heheheh..punya lah panjang pantun..
    tahun ni yassir ada puting raya tak..?
    salam aidilfitri untuk en_me ittew…🙂

    same same ibu singa tewww..

  39. September 17, 2009 at 12:01 pm

    Salam Aidilfitri En_Me, terima kasih kerana menyinggah kembali ke blog saya yang terdahulu dan terbaru kini..Maaf Zahir Dan Batin..🙂

    same same abang ezad tewww..

  40. September 17, 2009 at 12:14 pm

    Selamat hari raya aidilfitri. Semoga ceria selalu. Semoga dirahmati Allah sentiasa.

    same same akak shazmi tewww..

  41. September 17, 2009 at 12:27 pm

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin. hehe🙂

    – – – – –

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    thank u bro.. same same

  42. September 17, 2009 at 12:35 pm

    en. me, selamat hari raya buat bro sekeluarga, maaf zahir dan batin dipohon jika ade salah dan silap sepanjang berblog nieh

    semoga lebaran bro lebih meriah…

    thanx akak lieya tewww.. same same

  43. yus
    September 17, 2009 at 12:49 pm

    2, 3 KUCING BERAYA..
    MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
    2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
    AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

    TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
    DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
    SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
    IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

    thanx pantun ittewww.. same same

  44. September 17, 2009 at 1:07 pm

    selamat idul fitri juga en_me.. salamku untuk si yaasir dan ibunya
    maafkan bila ada khilaf dalam silaturrahim kita

    **pantunmu itu, haruslah bundo tanya dulu pada teman yang jawa😀

    pantun ittew cuma bahasanya lain, tapi maksudnya sama bundo ittewww.. terimakaseh

  45. zue
    September 17, 2009 at 1:15 pm

    Wajik dan dodol jangan lupakan
    Peninggalan nenek zaman berzaman

    Asyik bersembang pakcik dan makcik
    Hai duit raya lupa nak di beri.

    me..slmat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin.
    balik pontian ke?

    insyaAllah raya pertama kat pontian.. nak singgah?

  46. September 17, 2009 at 1:51 pm

    salam.
    lama tak menziarah.
    byk hal, byk musibah ujian.

    apa2 pun.
    selamat hari raya aidilfitri.

    same same bro.. glad u r here

  47. September 17, 2009 at 2:27 pm

    Salam Aidilfitri buat en_me sekeluarga
    moga berbahagia disamping keluarga
    ————————————–

    insyaAllah bro.. thanx..

  48. September 17, 2009 at 2:30 pm

    Salam en_me…selamat hari raya ..maaf juga kak long pohon kalau ada salah silap..terlama tak singgah dan tak terkomen walaupun singgah…huhuhu. Semoga kita selamat sampai ke kampung halaman kita yer.

    same same akak jue ittewww..

  49. September 17, 2009 at 2:31 pm

    Sugeng riyadi Idul Fitri
    Sedaya kelepatan nyuwun diampuni

    ehehe, podo podo wae kak ina yg vogue itteww..

  50. September 17, 2009 at 2:32 pm

    salam minal aidil wal faizin en_me😉 maaf kalo2 ade tslp komen tlbh garam tkurang gule😉 zahirnya, hamba hny la manusia biase😉


    same same akak faeeza ittewww..

  51. September 17, 2009 at 3:05 pm

    Hu..hu..hu…kue mampir rumah ku nang kampung yek..melokak addampeng megah-megah…

    insyaAllah bro.. nanti kiter calling2 kehh..

  52. September 17, 2009 at 3:05 pm

    selamat hari raya
    maaf zahir batain en me
    =)
    nak duit raya !!
    x kire2

    same same.. duit raya datang umah nooo

  53. September 17, 2009 at 3:16 pm

    aik? pantun dalam bahasa jawa banyak baris, sekalik terjemahannya sebaris jer? biar betul encik en_me….

    meh salam-salam, tak dak duit raya ker?

    memang menjadi adat resam orang jawa.. kalo memohon maaf di hari raya, kena lama sikit mukadimahnyerr.. maksudnyer tetap sama.. salam aidilfitri wat maksu ittewww..

  54. September 17, 2009 at 7:09 pm

    selamat hari raya…hati2 memandu yer…

    okasan, onaji desu yo.. ehehe

  55. September 17, 2009 at 9:17 pm

    selamat hari raya, me

    same same akak ryann itteww

  56. September 17, 2009 at 10:47 pm

    selamat hari raya juga en_me..

    sama la er, p mana2 pun, bawak kereta ka moto ka basikal ka jalan kaki ka berhati hati ja la ya hehehehe..

    semoga raya ini raya terhebat buat en_me🙂

    same same to akak wanita ittewww..

  57. September 18, 2009 at 12:00 am

    salam me…
    kak dilla ucapkan selamat menyambut hari raya
    mohon maaf jika ada terkasar bahasa
    mohon seribu kemaafan……

    same same kak dila ittewww..

  58. September 18, 2009 at 12:34 am

    salam en-me
    maaf ye agak terlewat singgah di sini..
    kak ida baru siapkan tempahan kuah raya untuk pelanggan..baru dpt jalan2 sini..
    terimaksiah sudi singgah tempat kak ida..
    selamat hari raya ,uga berbahagia nanti.

    p/s piusi tu bahasa german ke..kak ida kureng fhmlah..:))

    same same akak ida itteww..

  59. September 18, 2009 at 3:27 am

    datang rumah?
    tatau kat mane
    HEHE

    tatau taper.. ehehe

  60. September 18, 2009 at 8:48 am

    ada apaler agaknya en.me dgn no. 66 ye?

    SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN…

    kiutnya yaasir nyonyot pacifier!

    same same akak vogue itteww

  61. September 18, 2009 at 8:52 am

    bang..

    selamat hari raya… maaf zahir batin, andai ada tersilap dan terlaser ape ker sebelom ni… almaklum ler… mungkin tak pasan….

    semoga selamat segalanya semasa perjalanan balik kampung dan raya…

    same same abang romzie ittewww..

  62. September 18, 2009 at 10:34 am

    mummy Qaira n family ~ ingin mengucapkan Selamat hari raya, maaf zahir batin kpd en_me dan family..and have a safe journey yer😉

    same same mummy itteww

  63. aMy
    September 18, 2009 at 11:18 am

    Selamat hari raya!.
    maaf jika ada salah & silap~

    same same akak amy tewww..

  64. azli.rimon
    September 18, 2009 at 11:43 am

    kang..
    kaluputan aku wae ….

    “Selamat Hari Raya”

    podo podo wae kang azli kae.. wis

  65. September 18, 2009 at 12:26 pm

    selamat hari raya tuan tanah! selamat balik kampong! selamat bagi duit raya! hikhikhik! (simpan sket duit raya tuk aku yerkk!!

    iklan jap.. hati2 dijalan raya dan ingatlah orang tersayang. ahaks!

    maaf zahir batin

    same same abang jiya itteww..

  66. September 18, 2009 at 2:17 pm

    Selamat Ari Raya Maaf zahir & Batin en_Me… Puasa Penuh Ke????

    same same cek lynn ittewww..

  67. September 18, 2009 at 2:57 pm

    jalok ngapuro

    podo podo yo ..

  68. September 18, 2009 at 4:01 pm

    selamat hari raya…

    selamat hari raya jugerr abang zino tewww..

  69. Azni Azizan
    September 18, 2009 at 4:41 pm

    Selamat Hari Raya…Maaf Zahir Batin..

    same same sahabat..

  70. September 18, 2009 at 6:12 pm

    selamat hari raya buat me sekeluarga, dah lama x tinggalkan jejak kat blog me since me kata me x suka n3 yg berjela2 dan ada scroll..huhuhu

    same same akak faten ittewww

  71. September 18, 2009 at 10:40 pm

    selamat hari raya😀

    selamat hariraya jugerr cek adila ittewww..

  72. September 19, 2009 at 8:30 am

    en me…

    mcm mana nak tangkap gambar cantik2 gitewwwwwwwwwww??

    chantek katernyerrr.. ehehe, thanx cekgu itteww..

  73. September 19, 2009 at 9:06 am

    http://naman0807.blogspot.com/2009/09/yang-pertamacubaan-pertama.html

    nape xcantik?????uwaaaa..

    kmen skit en me

    chantek per tewww.. cumer kurang sharp.. tp xper, lamer2 nanti ko pandailarr sendiri lorrr.. ehehe, ko pakey kamera dslr jenis aperr.. hmmm
    salam aidilfitri cekgu naman tewww..

  74. September 19, 2009 at 11:42 am

    salam aidilfitri buat anda sekeluarga…

    same same abang mshafie tewww

  75. aTiQah
    September 19, 2009 at 12:22 pm

    huhu..dan saya termasuk kat senarai yang paling bawah sekali, iaitu dah lama bonar tak singgah sini. maaf ye Me.

    Salat Eidul Fitri. Maaf untuk salah silap selama kita kenal di alam maya ni.🙂

    salam aidilfitri jugerr akak atiqah tewww

  76. September 19, 2009 at 9:23 pm

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI – dari nong sekeluarga

    same same akak nong itteww

  77. September 19, 2009 at 10:03 pm

    Selamat idul fitri.
    Semoga kita semua keluar sebagai pemenang setelah sebulan penuh menjalankan ibadah puasa.
    Mohon maaf jika selama ini ada salah dan khilaf.
    Taqobballahu minna wa minkum Wa ja’alana minal aidin wal faidzin
    Jangan lupa zakat fitrahnya!.

    sama sama ya pak ..

  78. September 19, 2009 at 11:15 pm

    EOS1000D je…hoho

    xda budjet

    ahaha.. canonites kiterrr..

  79. September 20, 2009 at 12:23 am

    Selamat Hari Raya to U and your family!

    same same akak ahan ittewww..

  80. September 20, 2009 at 12:49 am

    Selamat hari raya en_me ittew..
    maaf zahir batin.. boley?

    same same abang boolah ittewww..

  81. seri
    September 21, 2009 at 8:09 pm

    En Me, Salam Syawal, Mudahan En Me dan keluarga dapat berhari raya dengan gumbira…

  82. siti Hawa
    September 22, 2009 at 9:36 pm

    kesuwom- aku iso ngomon citik-citik wayeiii
    selamat hari raya maaf zahir batin-
    kampung kau kat mana dik?
    arwah abah akak orang parit raja Laut,Batu pahat
    tapi bukan orang jawa- tapi akak dah jadi orang nogori 9

  83. September 24, 2009 at 1:05 pm

    selamat hari raya untuk en_me itewww…

  84. September 26, 2009 at 12:54 am

    medan selera lot 66 tu tempat makan cina le…ada gak gerai melayu tapi….

  85. September 26, 2009 at 9:10 pm

    en me,
    saya ternampak lot 66 itu tadi, kalau tak silap kat Barrack St kan?🙂
    tapi tak sempat nak tangkap gambarnya sebab tgh duk laju dlm Cat bus.
    terus teringat tuan punya blog ‘yg lumayan’.🙂

    kt st georges terrace tp dh dekatla tewww..
    ammvoiii akak catz ittewww – iso copot jantungku.. ekeke

  86. September 26, 2009 at 10:36 pm

    salam knal….
    […]

    salam jugerr..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s