Home > Ho Hum, photography > enchek jangan perasanlarr.. macam blog enchek sorang je dinda jenguk hari-hari

enchek jangan perasanlarr.. macam blog enchek sorang je dinda jenguk hari-hari

(insert tangki air jajahan kuantan)

this tank is bigger than the one i intended to capture earlier
from pekan to kuantan, pahang

Sedih kan.

Tapi tidak mengapa, me nak cerita pasal tangki airlah pula.

Masa perjalanan ke kota bharu. Di pertengahan jalan, antara pekan dan kuantan. Me ternampak tangki air yg menarik, kepunyaan penjara penor kuantan, pahang. Berbentuk cawan kon berwarna putih.

Tapi me tidak sempat hendak mengambil gambar tangki air penjara itu pula. Jadi me tangkap gambar tangki air yg besar gedabak 3g (gemuk, gedimpol dan gebu) diatas tidak jauh dari penjara penor itu. Boleh kan.

Dan ini bukanlah cerita hantu tangki air machap.

Alahai.

Categories: Ho Hum, photography
  1. October 1, 2009 at 12:31 am

    (maaf) izin mengamankan PERTAMA dulu. Boleh kan?!

    silakan pak.. pokoknya yg baik baik

  2. October 1, 2009 at 1:43 am

    Apasal tajuk gitewwww?

    ckLah: Orag datang ke..tidak ke..ke blog ckLah..ckLah tetap perasan buat entri..hu..hu..
    Lu tarak masuk itu bakul..saya sendiri masuk, sendirik angkat juga…he..he..

    apasal? takk volleee..

  3. October 1, 2009 at 2:06 am

    cam jauh hati jer bunyiknye…

    xpe. sorang tak mau seribu mau mari…

    blog sendiri pya. sndiri suka apa mau cerita. mau baca, baca; xmau baca xpe..

    sentap sikit jerr.. volleee

  4. October 1, 2009 at 2:38 am

    en_me,abaikan je ‘dinda’ tu.baik kita fikir pasal tangki air tu,putih sungguh tangki itu,adakah dinda juga begitu?eh…eh…๐Ÿ˜›

    dinda bagai tangki air yg ramping ghiteww.. ehehe

  5. October 1, 2009 at 3:55 am

    mana2 la encik me. janji tangki air kan? =p

    kannns..

  6. October 1, 2009 at 4:06 am

    hentam ajelah en_me…

    boleh lah tu.. huhuhu

    gasaklah kannns.. uhuhu

  7. ain
    October 1, 2009 at 8:03 am

    SELAMAT HARI RAYA ME!!! lama tak jenguk, baru hr ni berkesempatan!! jenguk2 kluar tajuk yg begitu!! adehhh….sabo aje laaa!!!

    akak beraya sakannns tewww.. xper, saperlarr me yg inih kannns

  8. betikbusuk
    October 1, 2009 at 8:25 am

    Selamat hari raya.. maaf zahir batin… tak nak try tulis “me was here” ke kat situ?

    ape kelise tulis kt siteww uoolsss.. me kann dah buat kat entri nih.. kowserr uu

  9. October 1, 2009 at 8:28 am

    apesal si alamendah tu asyik yg pertama je?
    haha…

    sape yg kuarkan title tu?
    hiks….

    ko jelez ngan alamende teeww kannns.. ahaks

  10. ibusinga
    October 1, 2009 at 8:31 am

    emmm….small liver kah…?

    uhuhu.. taching sikit jerr

  11. October 1, 2009 at 8:53 am

    ok saya lost. apa motif entri ni? hihihi๐Ÿ˜›

    ahaha.. ko kener jenguk blog me yg inih hari-hari baghu ko leh faham..

  12. October 1, 2009 at 8:54 am

    anyway, selamat hari raya, maaf zahir dan batin๐Ÿ™‚

    salam aidilfitri jugerr..

  13. October 1, 2009 at 9:07 am

    Tak kisahlah kalau dinda tu tak nak jengok hari2. Ini kanda YB dah datang hehehe

    silakan kanda yb ittewww.. ahaks

  14. yus
    October 1, 2009 at 9:41 am

    ish2..xpatut betul org tu..sapa la tu ye..sabo je la en_me..nk layan kerenah sume org mmg xkan dptnya..skit2 udah

    xper, sentap sikit jer..

  15. Azni Azizan
    October 1, 2009 at 9:42 am

    Kena ada qualification kot:

    “masuk at your own risk…nak masuk boleh tak masuk pun tak kisah…ada aku kisah”

    Garang sikit kot…

    ahaha.. garang ghitewww..

  16. fadzilah
    October 1, 2009 at 9:55 am

    alahai en_me..jgn sedih2 ..
    peduli apa org nak cakap pe pun..blog kita suka hati kita la nak tulis pe pun kan!!!!
    senyum ckit en_me itteeww…:))

    senyum sokmoo cekgu fad tewww..

  17. October 1, 2009 at 10:00 am

    sape yg ckp mcm tu kat en_me? kejamm uolsss hahaahhha

    kejamm kanns.. ahaha jugerr

  18. sebaliktabir
    October 1, 2009 at 10:12 am

    apa2 je en_me…. yang penting happy… happy ya happy !๐Ÿ™‚

    taching sikit jerrr.. ihihi

  19. October 1, 2009 at 10:33 am

    tangki ni yg dekat simpang tiga nak masuk tanjung lumpur tu ke..?? biasa kalau lalu sini, tegok tangki tu le dari jauh dah tau simpang tu kat mana.. kalau tak terlepas…

    kan jalan lebuhraya baru sedang dibina kat tepi teww..
    psst, lenkali leh amikkan gambo tangki air kat penjara penor tewww..

  20. October 1, 2009 at 10:34 am

    apa sangkut paut tajuk ntri tu ngan tangki air????
    hehehehe

    dua-dua vollee membasah tembakau ghitewww.. wakaka

  21. October 1, 2009 at 10:49 am

    huhu tajuk entry makan dalam๐Ÿ˜‰

    eat inside ghiteww.. ehehe

  22. October 1, 2009 at 11:01 am

    alahai~
    ada juga ke yg bagi statement keji camtu?

    ko nak tengok yg lagi keji.. satt

  23. October 1, 2009 at 11:05 am

    en me,
    kenapa sedih?
    smile ok..๐Ÿ™‚

    taching sikit jerr.. vollleee

  24. October 1, 2009 at 11:20 am

    dark water lah entri ni, hehehe

    maner ader.. ehehe

  25. najwa
    October 1, 2009 at 11:49 am

    Pak Inchik Me,
    no worries k..
    kalo ade yg xsudi jengah ari2..
    sy sentiasa sudi jengah blog Pak Inchik ari2..
    (pagi,thari,petang,mlm,sblom subuh n sesudah suboh)
    hehehe… *PEACE NO WAR*

    iyolar tewww..

  26. October 1, 2009 at 12:22 pm

    ..tangki air tak bersalah..๐Ÿ™‚

    ahaha.. ghiteww

  27. October 1, 2009 at 12:48 pm

    baru je jenguk blog nie. tk brp faham sgt lee. tp pening2 pn bnyk info lee

    fening lalat tewww..

  28. October 1, 2009 at 12:57 pm

    tak baik betul statement ‘dinda’ tu.. menyentapkan!!.. tangki air tu lagi putih bersih dari hati ‘si dinda’ yg buat ulasan yg nak kena dibersihkan dgn air tuh…

    xper kaktiny, sentap sikit jerr.. x berparut punn..

  29. aMy
    October 1, 2009 at 2:15 pm

    betol ke ade hantu kat machap tuh?
    +__+

    hantu di maner maner.. uhuhu

  30. aMy
    October 1, 2009 at 2:30 pm

    ehehe yah yah.hantu betul ke hantu orang?
    :p
    btw slamat menjelajah lagi di lain hari~

    selagi hayat dkandung bodi volleee..

  31. October 1, 2009 at 2:36 pm

    macam tank kat sekolah Cik Cookie

    soklah cikcookie katner tewww..

  32. dakchomey
    October 1, 2009 at 3:08 pm

    tangki ayor plok da..

    musim kemarau gersang nih.. ihihi

  33. October 1, 2009 at 4:20 pm

    enchek jgn wiso saya datang jenguk
    walaupun tak setiap hari…

    ohoho.. iyolarr tewww..

  34. October 1, 2009 at 4:46 pm

    Salam en_me…lama mokcik tak menyinggah. Selamat Hari Raya Maaf andai ada terkasar bahasa yerr..

    Amboi gi berwisatawan ke Terengganu tak kabor ke kita…klu tak boleh jugak ajak beraya hehehe. Stadium runtuh tu dah dekat bebenor dgn rumah mokcik. Anyway, time raya memang dah menjadi tradisi bandar KT dengan KB akan jem sejem2nya…huhuhu…

    kuala terengganu me limpas jerr.. volleee

  35. October 1, 2009 at 6:01 pm

    tak bleh blah punya tajuk. akekekekeke!

    tajuk yg ikhlass volleee..

  36. October 1, 2009 at 6:09 pm

    tajuknya bikin suspens aja..

    tajuk jerr.. ehehe

  37. October 1, 2009 at 6:27 pm

    tangki ai rmachap ada hantu ke? baru tau

    antoo dimaner2 kanns..

  38. October 1, 2009 at 6:28 pm

    errr….en_me ni tangki ker enchek ker dinda ker? mengelirukan ler

    layann jerr..

  39. October 1, 2009 at 9:22 pm

    tangki air ni kat simpang kan? kita selalu gak ke pekan pahang melawat nek usu.. heheh.. tak sangka pulak tangki air ni jadi perhatian bro maza heheh๐Ÿ˜›

    maza? saper maza? ohoho, kitak salah blog tokk..

  40. October 1, 2009 at 9:56 pm

    perempuan takut 3g sydrom nih kannnn~

    macam ko ader pengalamannn jakkk.. ammvoiii

  41. October 1, 2009 at 10:02 pm

    en_me tersentap ke? shiannya…
    biarlah dinda tu tak nak jenguk, dinda yg ni tetap menjenguk..

    dinda larat ker.. ihiks

  42. October 1, 2009 at 11:21 pm

    jangan sedih2 en me.
    tangki air tu…mmg gedabak.

    maner sodeyy uoolss..

  43. October 2, 2009 at 9:41 am

    itu tangki air di mana ekk…kat jalan kuantan-pekan, memang banyak tangki air seperti itewww

    kan me dah tulis teww.. tidak jauh dari penjara penor jerr.. veryyy derrr larr akak lieyn nihh

  44. October 2, 2009 at 10:25 pm

    Lantak la itewww dinda……dia tak mau masuk ini blog….sudehhhhh!!!
    Boleh pegi tidooooo laaaa. Tapi Akak zyma ini tetap MAINTAIN masuk blog en_me gitewwwwwww!!!! Kannnzzzzz…..

    Peace!!!๐Ÿ™‚

    thanx akak zyma ittewww..

  45. October 3, 2009 at 10:36 am

    Cantik-cantik betul gambar kat sini…mesti kamera ni mahal ni!

    thanx abang matsom itteww.. jangan serik2 datang sinih uooolsss

  46. October 3, 2009 at 10:39 am

    saya akan dtg sini selalu..selamat hari raya Me

    iyolar tewww..

  47. October 3, 2009 at 7:12 pm

    amvoii….bentuk kon gitteww…tapi takdela pulak gambarnye…

    sebab iteww lorr..

  48. wofSha
    December 11, 2009 at 7:38 pm

    salam en_me
    datang kb tk gitauuuuuuuuuuuuu…………….. *muncung*

    • December 11, 2009 at 8:48 pm

      ek elehh, mu ponn dok lamer tak datang jenguk2 blog me yg inih.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s