Home > property > Linda Onn Tak Tahu Fahrin-Scha Berpisah

Linda Onn Tak Tahu Fahrin-Scha Berpisah

(insert toyota unser on sedili bridge)

still strong and reliable
jambatan haji mohd lazim, onlooking kuala sedili

Me pun tidak tahu yg [+ fahrin – scha berpisah. ] Gasaklah kan.

Sudah lapan tahun me pakai van buruk toyota unser itu. Minggu lepas, cukai jalanan sudah mati.

Biasanya, kalau hendak menghidupkan cukai jalanan, me akan beli insuran kenderaan di kedai tempat me beli van buruk itu. Di ampang point. Sekali dengan cukai jalanan. Tapi kena tunggu tiga hari tiga malam.

(insert scha alyahya)Tapi tahun ini, me hendak guna khidmat myeg.com.my. Iklan yg ada awek [+ sharifah scha alyahya ] yg muda lagi jelita. Boleh suruh scha datang pejabat dan buat air teh-hijau sekali. (Jahat kan me. He he he. Me gurau-gurau saja.)

Tapi rakan me sudah cadangkan supaya me terus ke pejabat jabatan pengangkutan jalan (jpj) di maju junction (mj). Boleh siap masa itu juga, kata cHaQ (bukan nama sebenar) itu.

Dipendekkan cerita, me sudah pun merempit ke mj dan berjaya perbaharui cukai jalanan itu. Tidak perlu tunggu scha yg jelita. Takut nanti ada yg copot jantungnya. Atau yg mengences atas meja kerja. [+ gatal nak tengok youtube ]

Alahai.

Categories: property
  1. October 9, 2009 at 12:16 am

    en_me minat scha ke linda onn?..jawab jgn tak jawab..hehehe

    kalo free, dua dua me minattts.. volleee ghitewww.. ekeke

  2. October 9, 2009 at 12:17 am

    kenapa panggil ‘van buruk’??
    macam dah tak suka jek..karang unser tu merajuk baruuuu tauu..
    kan banyak berjasa tu…
    lagipun tak nampak buruk pun..

    xkan sumer me nak citer uoolsss.. hmmm

  3. October 9, 2009 at 1:30 am

    minat scha ke?? hehe๐Ÿ™‚

    jeliterr kannns.. ehehe

  4. October 9, 2009 at 1:50 am

    klu guna myeg kereta tu mesti berumur less than 10years… tp yg best nya ada discount!
    lina pernah guna online system utk renew driving licience baru2 ni..mmg mudah & cepat!

    me dah try cuber, tapi ada masalah dgn kad kredit yg baru pula.. uhuhu

  5. October 9, 2009 at 3:45 am

    scha-fahrin berpisah? (masa ni tak baca lagi link tu).
    jangannnnnnnnnlahhhhhhh.

    yang benar,
    kipas susah mati scha fahrin.cis.

    ehehe

  6. October 9, 2009 at 7:45 am

    aku suka maya karin lagik. ade isi. hak3..

    taste matsallleh tewww.. ammvoiii abang penyuu

  7. sis_nita
    October 9, 2009 at 8:15 am

    scha..? saperr scha tu..? aderkaaahh sechanteqq ambe๐Ÿ˜›

    ambe teww chanteq kerr.. nyum nyum

  8. October 9, 2009 at 8:27 am

    ekekeke

    Bisa copot jantungnya..en me ?

    saya time kecik jek mengences !

    ngences ghitewww.. ohoho

  9. ain
    October 9, 2009 at 8:28 am

    pastinya van buruk toyota unser itu sudah banyakkkk berjasa!!!

    yep akak ain tewww.. satu semenanjung dah pusing keliling..

  10. October 9, 2009 at 8:34 am

    buruk2 pun masih berguna….

    gunerr tewww..

  11. October 9, 2009 at 8:35 am

    Wah~
    best tu guna headline hot~
    hahaha~

    hot ghitewww..

  12. sebaliktabir
    October 9, 2009 at 8:36 am

    la kok sampai ngences….ngences jangan sampai ngiler ye en_me๐Ÿ˜€

    ammvoiii.. ngiler koyo ngono kangg.. kowserr uu

  13. October 9, 2009 at 8:38 am

    pandai betul en me memancing reaksi….
    ingatkan en me pun layan mende2 gossip mcm tu gak!!!

    layannn jerrr..

  14. October 9, 2009 at 8:39 am

    Suka Scha tak suka Fahrin. Boley ?

    ahaha.. tak dapek me nak menolongg..

  15. October 9, 2009 at 8:45 am

    hahhahha suspen je tengok tajuk en_me kali ini.
    teh hijau yang di buat gadis jelita tak semesti nya sedap…
    hahhaha

    kalo dah jeliter, buat aper pon memang sodapppp.. wakaka

  16. October 9, 2009 at 9:10 am

    hohho..x mcm van buruk pon..hihihihi…

    thank u .. baek punye jagaa

  17. October 9, 2009 at 9:20 am

    Satu donia dah tau Scha & Fahrin berpisah….
    May be Linda Onn tgh bercuti di Planet ZARGUS,kan en_me?
    Tu yg dia tak tahu tu….
    Huhuhuu…..
    ๐Ÿ™‚

    zargus? jawohhhhhnyerr

  18. October 9, 2009 at 9:24 am

    Alahai me…… kang van tu merajuk pulak….janganlah clas dia sebagai van buruk …….van tu pun ada perasaan tau…..ukhussss….. banyak jasanyerrrrr

    hanya johari mengenal param.. uhuhu

  19. October 9, 2009 at 9:31 am

    Rumah Linda Onn saya pernah pergi siap makan2 lagi kat situ. Nak pergi rumah Scha lah pulak lepas ni. en_me nak ikut ke? hehehe

    ammvoiii abang yb ittewww.. kowserr uu

  20. October 9, 2009 at 10:07 am

    heheh….Linda Onn suke perasan die sorg je terkenal…hehe
    maaf Scha…u pon i kurang minat~huhu..sbb fahrin tlalu hensem gitu..heheh

    ehehe.. nak yg hensem jerrr..

  21. October 9, 2009 at 10:22 am

    ni nk promote linda ke atau scha tu?????


    nak promote maju junction.. volleeee ekeke

  22. October 9, 2009 at 10:28 am

    amboii en me… siap nak suruh scha buatkan air teh yer?

    kalo volle, nak soh cuci kete me kat bawah ofis.. wakaka

  23. October 9, 2009 at 10:33 am

    isk2…iklan utube tuh mcam best.hahaha…sengal jer pakcik yg tekan keyboard lappy tapi screen tak berubah2..hoho

    salam jumaat en_me~

    salamm jumaat pitya.. ahaha

  24. ez
    October 9, 2009 at 10:35 am

    en me sy pon xtau diaorg putus..xsangka ek en me bgitu prihatin terhadap perkembangan artis mesia ni..heheheh

    blog ko pon lamer x update, fatutponnn..

  25. October 9, 2009 at 10:43 am

    ingatkan iklan kete mu “iteww”..rupanya iklan sacha:)

    iklan katernyerrr.. aiyoyo

  26. October 9, 2009 at 10:49 am

    amboii en me….van buruk ke….lawa lagi tu.

    lawa kanns.. thank u

  27. October 9, 2009 at 11:33 am

    bozzo dah try nak pakai myeg dulu tapi tak leh la me. samada takleh atau bozzo yang tak tau nak pakai…last2 pakai runner je renew roadtax…

    maner yg mudahh.. kanns abang bozo tewww

  28. October 9, 2009 at 11:39 am

    Mokcik pun tak tahu yang linda onn tak tahu scha ngan fahrin dah berpisah…ermnn…apa2 ajer la, bukannya nak kuar soklan PTK pun kansss..

    Bila en_me kabor road tax expired, baru mokcik teringat, road tax kereta buruk mokcik pun dah nak expired nie…aisey…pokai lagiii…

    mokcik pon ader kete buruk erk.. ahaha

  29. October 9, 2009 at 12:07 pm

    ye. mudah saja. dari pejabat echah nak gi kaunter jpj di putrajaya ni jalan kaki 3 minit jer. hehe.๐Ÿ™‚

    ahaha.. yg dekat kita rapat2 kann.. kannns

  30. October 9, 2009 at 12:13 pm

    ences tu apa? aku ni tak pahamlah

    ences = meleleh air liur basi.. maksu dh fhm? .. ekeke

  31. ziekiera
    October 9, 2009 at 1:11 pm

    apa nak heran…bertemu dan berpisah tu biasa je lah..cuma org skarang nak cari keserasian tu berpuluh kali date dgn mcm2 orang sampai season…hehehe

    kannns..

  32. October 9, 2009 at 1:29 pm

    lor tak jadi pulak klu tak nanti ada en3 berdating dgn scha

    jeless tewww.. ekeke

  33. pB
    October 9, 2009 at 1:45 pm

    unser = unta

    hi akak aida ittewww..

  34. October 9, 2009 at 2:23 pm

    yg baru lama2 jadi buruk.. bila dah buruk mesti cari yg baru..bila dah ada yg baru…jgnlah lupa pada yg buruk yg byk berjasa itewwww…en_me..

    yep, yg baru akan jadik buruk jugerr.. kannns

  35. October 9, 2009 at 2:26 pm

    xnampak buruk pon..still berkilat2 gitew hikhik..

    ghitewww lorrr.. ihiks

  36. October 9, 2009 at 2:44 pm

    en_me saja nak lariskan suratkhabar hari ni yer…buat tajuk gempa-gempak..


    volleee ghitewww.. ehehe

  37. October 9, 2009 at 3:19 pm

    tak sangka la en_me..boleh jadi 1st commentator pulak utk entri kali ni…hehehe

    tahniah dari me.. jangan serik serik one uoolsss.. ehehe

  38. October 9, 2009 at 3:41 pm

    kuikuikui..

    en_me sudah mencetuskan aura pada maza lah.. hehehe. ingat2 fikir2 nak gunak mereka gak ler.. kot2 boleh isi kekosongan tender yg ada ni!

    wakakka

    scha or linda?! hmm? wakakaka

    ko pilih scha, leh ko soh buat green-tea kat ofis jewwww.. ammvoiiii

  39. October 9, 2009 at 4:01 pm

    wah ramainya peminat en_me niii?

    saperlar me yg ini tanper kawan-kawan yg best2 ghitewww.. ahaks

  40. October 9, 2009 at 4:42 pm

    hehehe… (x sangka minat dia eh…)
    (^_^)

    minat jerr.. volleee

  41. October 9, 2009 at 7:09 pm

    linda onn ngan scha dua3 pun boleh haha..

    ahaha.. suker suker

  42. October 9, 2009 at 7:13 pm

    amvoiii tajuk entry provokasi gitteww kannnsss…

    maner ader chekgu (sambil semunyik tanganns).. ihihi

  43. October 9, 2009 at 10:17 pm

    linda pun xtaw lisa surihani dah jatuh ke tangan ST!

    fuyoh.. bertuahnyerr badan abang st kannns..

  44. October 12, 2009 at 7:13 am

    Scha best berlakon awan dania…ala fahrin cari je la awel lain hehehe…

    ko jeles tewww.. ammvoiii

  45. October 12, 2009 at 7:14 am

    ops awek silap

    ahaha..

  46. October 17, 2009 at 10:40 pm

    myeg mmg menyenangkan
    siap dapat diskaun lagi kalau bayar saman woooooo
    hehe๐Ÿ™‚

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s