Home > toys > psp 3000

psp 3000

(insert psp 3000)

intuitively playing games
bank simpanan nasional, pasir gudang complex center

Masa beli alat permainan psp (playstation portable) itu di kedai sony tebrau city, me tidak tahu bahawa yg me beli itu adalah model yg terbaru.

Sebelum itu me ingatkan semua psp adalah sama. Sehingga tiba di kedai menjual games lanun haram*jadah. Cuma lat beberapa buah kedai dari kedai sony yg itu.

Kalau di kedai asli sony, satu game berharga hatusan hinggit. Tapi kalau di kedai lanun haram*jadah itu, tiga games cuma sepoh hinggit sahaja. Tapi mamat cina lanun itu bilang,

ini psp balu lu beli itu soni mah? inih psp teli tauzen (3000).. lu kene molified, install pirate software dulu mah.. lulu munya tu tauzen (2000).. tapi sekalang wa tatak itu molified software.. lu latang lua minggu lagikk.. vollleee

Alahai.

Categories: toys
  1. October 10, 2009 at 1:08 am

    tetiba teringin main psp..
    tapi tidak mempunyainya..
    mahal tak benda ni?
    hahahhaa…seswai ke umur2 cam aku ni main nate ni ek…

    lapan hatus hinggit tokk psp console jerr.. games len rege.. volllee

  2. October 10, 2009 at 2:13 am

    maza tak pandai main PSP, atau pun game kat komputer ni… kecuali zuma, si katak tembak guli itew.. heheh

    bukan apa, tak nak biasakan, takut ghalit (khayal) satu kerja pun tak boleh buat nanti!

    hehehehe

    betul betul..

  3. October 10, 2009 at 2:43 am

    kita main games pakai hp jer.hehe

    dah lamer x men games .. bz memblog.. ehehe

  4. October 10, 2009 at 3:25 am

    fuyooo~
    hati2 jgn kasi org tu kasi lingkup~

    sy xtau plak psp adik sy model ape
    tp dia punya mmg xde modified psl org kedai tu cakap..
    “klo rosak tanggung sendiri ye”

    voley? haaaa~

    btw, comel kale merah tu
    mengancam wooo!

    modified.. hmm

  5. October 10, 2009 at 6:52 am

    si yaasir kecik2 lagi dah main psp…makcik yang dah tua ni pun tak pernah main psp tu…

    p/s: yaasir! makcik nak join main sekali boleh tak???? hehehe

    makcik kene kawen dulu, nanti dah dapat baby dah besor skit leh men dgn yaasir kehh.. ohoho

  6. October 10, 2009 at 7:23 am

    yg 3000 ni mcm da ade yg versi cetak rompak nye,,
    bole men game yg 3 seploh ringget tuh,,hoho

    yep, dahh leh men games pirates.. ehehe

  7. October 10, 2009 at 8:22 am

    main game free dalam kemputer je.. hehe

    blogger tegar nih.. ihihi

  8. October 10, 2009 at 8:24 am

    suke tgk org main psp
    tapi diri sendiri mmg takde pun
    huhu

    ader bende lainns larr tewww.. ahaks

  9. October 10, 2009 at 8:59 am

    perghh..kne modified segala ke??? huhu

    salam wekeend en_me~

    tanakk modified boleh jugerr pitya.. tapi xleh men games tiga sepo hinggit.. ghiteww

  10. October 10, 2009 at 9:32 am

    Uwaaaaaa,peberet Akak tu wehhhh,en_me.
    Tapi kat humah Akak cuma ada yg PSP 2 punye. Ketinggalan zaman betul Akak nihhhhhh……
    Sat nak check poket….Ringgit Malaysia cukup atau kurang. Nak beli PSP yg the latest. Best giler main PSP,kan en_me. Giler pun tak best cenggini…..huhuhu.

    me x men uooolsss

  11. October 10, 2009 at 9:37 am

    kat umah ni ada xbox, tp takde og men, semua pakat2 tak minat…
    ingat nanti nak beli nintendo wii lah, leh gak wat exercise… konon nyer lah!!!
    wah, terlentok2 dia tekun dok men psp! cantik kaler tu!

    x minat xbox tewww.. bak sinih me nk test drve.. volleee

  12. October 10, 2009 at 10:02 am

    hby nak beli gak utk anak tp sya protest.
    mintak dia score paling tinggi stret 4As @ 3As baru boley..
    xnak dia leka dok mengadap maklah tuh jer…
    game2 lain pon leka yang amat…. sampai panggil makan pon taknak..

    abes hubby akak nak maen aperr uooolssss.. ghau ghauu

  13. October 10, 2009 at 11:11 am

    benda la buat anak-anak saya berebut……kihkih

    beli sorang satewww lorr.. ahaha

  14. ain
    October 10, 2009 at 11:30 am

    mail belikan anak dia psp 2000 je. x beza byk…yg beza byk kat harga je lah.hehehe

    vah vah vah.. fandainyerrr abang mae kannns.. ghau ghauu

  15. October 10, 2009 at 11:37 am

    sy main judi aja kat PC nie… yg tu tak reti lak..

    ala bisa tegal biasa tewww..

  16. October 10, 2009 at 11:41 am

    hehehe tak ada psp pun. caya lah beli ygthe latest. caiyok2x.

    beli jerr.. volleee

  17. October 10, 2009 at 11:41 am

    alahai~
    bestnya~
    =)

    ahaha.. kanns

  18. October 10, 2009 at 2:46 pm

    volleyy finjam taksss….

    ahaha.. lawakla ko

  19. October 10, 2009 at 4:38 pm

    saya main guli je….masa kecik2 dulu2 la.hehehe

    abes.. sekang men aperr

  20. October 10, 2009 at 8:06 pm

    japs nk pow duit raya budak2 ni nk beli psp…hehhe…

    cukupkerr.. ekeke

  21. October 10, 2009 at 10:53 pm

    Alahai… Yassir maen sampai terlentok. Mesti besh game tu khanns…

    Makcik maen PS3 aje, itu pun maen game Tomb Rider selain tu makcik maen game dlm facebook. Main game masak-masak ghitewww…

    Yassir jangan citer ngan ayah tau… yg makcik maen game ni huhuhu…

    takk, yaasir takk citerr larr makcik za ittewww.. ihiks

  22. October 10, 2009 at 11:41 pm

    Budak sekarang advance betul. Kecik2 dah main psp. Haish. *JEALOUS*

    budak2 kejenyerr mainnns.. kannns

  23. October 11, 2009 at 11:16 am

    ahha! nk jugak psp bOle??

    beli jerrr..

  24. October 12, 2009 at 11:46 am

    psp mmg buleh bt budak2 jadik sopan sekejap
    tp lupa dunia pulak

    kannns..

  25. October 14, 2009 at 10:26 pm

    bro.. skrg ni games PSP free jer download kat website.. saya selalu gi kat

    http://www.pspisoz.com/modules.php?name=Downloads

  26. October 14, 2009 at 10:27 pm

    bro.. skrg ni psp punya games free jer .. download kat

    pspisoz.com

  27. October 17, 2009 at 10:39 pm

    memang semua bebudak leka bermain psp adjer sekarang neh kan
    hari tuh masa kat klcc siap berlanggar ngan bebudak yang leka bermain kat escalator tuh. hehe🙂

  28. October 21, 2009 at 12:52 am

    na modified ke psp 3000 tu. senang je.
    kalo na taw. bagi la email.
    copy copy fail dalam memory card je then run software modified tu
    then leh main game pirated.

  29. November 18, 2009 at 10:40 pm

    wa pakai ittew tu tauzen punye mah

  30. sofian
    February 19, 2010 at 10:08 pm

    boleh bagi software tu dan mcm mana buat..kalau boleh step sekali laaa…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s