Home > shopping > world pink without breast cancer

world pink without breast cancer

(insert world pink t-shirt)

world pink t-shirt [+ estee lauder ]

Semasa di klcc, sempat lagi menderma dengan membeli dua t-shirt merah jambu wanita untuk yayasan kanser payudara sedunia.

Dan siapa kata me tidak suka letak gambar makanan dalam blog ‘memang lumayan’ ini. Tapi satu gambar saja cukuplah kan. Takut nanti ada kawan-kawan yg bosan dan mengantuk cakap blog ini blog makanan pula. Menyampah kan.

(insert chili's beef steak)

new york style beef steak
chili’s grill & bar @ suria klcc

Alahai.

Categories: shopping
  1. October 19, 2009 at 12:30 pm

    pink lady..pink panther..pink..ed the world over yah!!

    pinky pinky bro.. ehehe

  2. October 19, 2009 at 12:38 pm

    encik me taruhler gambar apa, maksu tengok ajer๐Ÿ™‚

    compared to ceritakosong, memang ruangan gamba itu selalu dikosongkan, supaya pembaca boleh berimajinasi

    (alasan jer, sebab kamera ai tak canggih macam kamera en_me – ahaks)

    alasann kanns.. ehehe

  3. October 19, 2009 at 2:41 pm

    en_me…
    sedap ye steak kat chill’s tu?? Kalau en_me yg promo boleh caya kut ye…takkan letak makanan yang tak sedap pulak kan…

  4. ain
    October 19, 2009 at 2:48 pm

    mak aii…sedapnya steak tu!!!

    psst…ur mQ dah buat mamogram lum..???

  5. October 19, 2009 at 3:17 pm

    sibbaik dah kenyang lalala

  6. October 19, 2009 at 4:11 pm

    Yup ! Pink for Breast cancer !

  7. October 19, 2009 at 4:19 pm

    saya suka makan kat chillis.tgk gambo trus jadi lapo..

  8. October 19, 2009 at 4:56 pm

    satu gambar je pon dah cukup mengancam jiwa dah..

  9. October 19, 2009 at 5:27 pm

    ish..buat meleleh air liur je en_me yang itewwww

  10. ilazz
    October 19, 2009 at 6:08 pm

    akak pon suka g chili’s.. peberet gitew… duduk plak kat tepi yg dpt nengok view taman…
    tp yg akak x suka bila taim bayo bil giteww.. hehe…

  11. October 19, 2009 at 6:40 pm

    Baru baca Cleo this month pasal breast cancer.

  12. October 19, 2009 at 6:59 pm

    cekgu suka warna pink…kalau boleh semua baju nak warna pink..
    breast cancer?..takutnya!!!!

  13. October 19, 2009 at 7:24 pm

    Salam en_me,

    Satu gambar pun dah cukup membuatkan perutku berkeroncong….

  14. October 19, 2009 at 8:15 pm

    mesti kamera canggih ni
    gambar pun steak tu clear bebeno
    emmm

  15. October 19, 2009 at 9:28 pm

    Baju pink tuuuuu……
    Cantik gitewwwwww….
    ๐Ÿ™‚

  16. October 19, 2009 at 10:21 pm

    aduyai~
    nampak best sangat~
    eh, bagusnya en me menderma utk kempen itu~

    =)

  17. October 19, 2009 at 10:45 pm

    ok! nasib baik satu!!

  18. October 19, 2009 at 11:51 pm

    dermawan sungguh en_me yg itew…ww..w.

  19. October 20, 2009 at 12:08 am

    en_me.. knp wanita terlalu obses dgn warna pink eh?
    pink itu lembut kah?

  20. October 20, 2009 at 9:33 am

    hmm. saya pakai baju kurung pink! kira2 macam sokong kempen ni la…๐Ÿ™‚

  21. October 20, 2009 at 9:41 am

    pink is soft color tp saya obses color biru.

  22. October 20, 2009 at 10:17 am

    owh..sedapnya..

  23. October 20, 2009 at 10:28 am

    tak bosan kalo letak gmbr makanan, tapi lagi menggiurkan. hehe.. lama tak view blog en_me. busy bangat. :-p

  24. sebaliktabir
    October 20, 2009 at 11:16 am

    kesibukan kerja menghambat…
    jengah-jengah dah sampai kempen pink…
    en_me tak join sarung baju pink ke???๐Ÿ˜€

  25. October 20, 2009 at 11:16 am

    hej! en_me…let’s colour the world pink! hehehehee…

  26. October 20, 2009 at 2:17 pm

    pink…..steak….dua-dua pun suka…..

  27. October 20, 2009 at 2:21 pm

    Sodapnya nengok steak tu…lapor ai dibuatnya….

  28. October 20, 2009 at 5:25 pm

    “bagus! kempen2 macam ni memang patut diperluaskan ke seluruh jajahan”
    -parameswara..

  29. zue
    October 20, 2009 at 6:12 pm

    pink mmg warna faverit zue dan steak iteww setahun x sekali dpt makan huhuhu.

    p/s: zue dah pindah rumah.

  30. October 20, 2009 at 6:15 pm

    suke-suke-suke pink itu!

    lama betul tak makan steak…
    sejak2 dah beranak-pinak niy xley makan daging kotak…hehehe…
    tekak semacam jer….huhuhu..

  31. October 20, 2009 at 6:49 pm

    uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… steaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk!! lawa toi gambar steak tu. wat lapoooo

  32. October 21, 2009 at 8:52 am

    salam kabare Ohayo!
    tengok steak tu aduhai
    Cedapnya. Bila nak banjer kak dilla erk tuan besar:-)

  33. October 21, 2009 at 10:19 am

    Sejak darah dah mendaki paras menara ni, dah lama tak berani jamah beef steak. Kalau ambik juga, masih lalu ditelan, tapi lepas tu carilah ubat penghilang sakit kepala.

  34. October 24, 2009 at 7:25 am

    erm, apsal aku cm nmpk wanita berbaju pink tu macam sebelah je…
    erm…ilusi optik je kut…

    me takdela boring sgt…entry sejarah hari2 pon takpe…

  35. November 2, 2009 at 6:20 am

    budak mana yang jadi mangsa candid ko ni..

  36. November 8, 2009 at 2:14 am

    rindu giler ngan masakan malaysia lah. hehe๐Ÿ™‚

  37. November 17, 2009 at 11:05 am

    fuhh..beef steak

    en me….ini lagi sdap dr ns goreng saya tuh….hihi..

    =)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s