Home > Ho Hum > Rancangan Tergendala Sebentar

Rancangan Tergendala Sebentar

(insert do not adjust your screen)

there won’t be any update for the next 2 weeks

Jangan betulkan peti tv anda.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. October 20, 2009 at 9:06 pm

    sebab?

  2. October 20, 2009 at 9:25 pm

    Akak mmg tak suka rancangan yg tergendala nihhhhh…..
    nanti mood seharian akan tergendala.
    Huhuhuhu.
    🙂

  3. October 20, 2009 at 10:28 pm

    huhuhu..

    naik pening melihatkan bendalah itu mcm rupa bentuk bet pingpong lah pulak.. huhuhu

  4. October 20, 2009 at 10:33 pm

    ada lagi ke sekarang visual macam tu..

    rindu pulak.. lama x nampak

  5. October 20, 2009 at 10:37 pm

    Salam en_me…

    Lamanya rancangan tergendala…. hu… hu.. hu

  6. October 20, 2009 at 10:42 pm

    alahai~
    lama sungguh en me~
    nak ke mana kah?

  7. October 21, 2009 at 12:04 am

    segenap pelusuk dunia blogging akan terasa ‘ketegendalaan’nya gitu..!
    semoga cepat2 kembali bersiaran..

  8. October 21, 2009 at 12:05 am

    lama tak tengok iklan tu kat tv..
    en me nak bercuti ke sampai tergendala blog “memang lumayan” ni

  9. October 21, 2009 at 12:49 am

    2 minggu?
    errr…

  10. October 21, 2009 at 2:18 am

    Salam.

    bercuti? atau emergency?:)

  11. ain
    October 21, 2009 at 8:50 am

    cuti ke..??

  12. October 21, 2009 at 9:07 am

    mase kecik dulu dok imagine bende kat tepi tu adalah berus gigi.

    err.. en me nak p mana?

  13. October 21, 2009 at 9:11 am

    hehe..dlu kaki tv..kalo tergendala cmtu..mmg sakit jiwa rasanya..

  14. October 21, 2009 at 9:30 am

    wahh…old skoolnyaaa

    tingat zaman kekecik..
    musti nampak menatang ni

    sampai skang tatau jam ke hape

  15. October 21, 2009 at 10:07 am

    selamat berehat en_me.🙂

  16. October 21, 2009 at 10:11 am

    en_me outstation ke?
    apa2pun moga selamat semuanya…

  17. October 21, 2009 at 10:16 am

    selalu kuar masa tengok tv kecik2 dulu…
    skarang dah lupa daratan pulak rasanya… huhuhu
    asek2 macam2 ada…

  18. October 21, 2009 at 10:51 am

    waduh…
    dulu selalu dok depan tv sebelum kul 9 pg dok tgk bnde nie b4 start siaran he…23x

  19. October 21, 2009 at 12:28 pm

    boikot ke???hehe

  20. October 21, 2009 at 2:09 pm

    biasa kalau keluar gambar gini.. ada lagu instrumental sekali.. kalau tak pon bunyi..
    tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut……..

  21. October 21, 2009 at 2:34 pm

    incik en_me, bawak diri baik2 ya.. nak ke mana tu?

  22. October 21, 2009 at 3:29 pm

    kita baru nak online.. dia plak offline..

  23. October 21, 2009 at 5:00 pm

    Itu tamat siaran !

  24. ibusinga
    October 21, 2009 at 7:57 pm

    alaaaaaaaaaaaaaa……..

  25. October 21, 2009 at 8:15 pm

    Tengah fikir nak buat apa…. bila siaran tergendala

  26. October 21, 2009 at 10:28 pm

    en me pegi mane plak ni?

  27. October 22, 2009 at 8:46 am

    semoga cepat kembali pulang

  28. shahori
    October 22, 2009 at 8:58 am

    Selamat bercuti.. semoga sentiasa sihat hendaknya…

  29. October 22, 2009 at 9:36 am

    RTM la nie jarang dah siaran tergendala tapi astro yg selalu tergendala huhuhu. blog memang lumayan pun bleh tergendala gak ek…

  30. fizahbari
    October 22, 2009 at 10:11 am

    en me tukar keje baru xbgtau kite..sedeyyyyyyy

  31. October 22, 2009 at 8:21 pm

    dulu2 bila kluar gmbr ni saya sebut “tergenggala”… siap kena gelak lg

  32. vivavogue
    October 23, 2009 at 1:25 am

    owh…dah lama x dpt tgk siarang tergendala cam dulu2…..hihihi

    en.me p mana?

  33. fa
    October 23, 2009 at 5:49 am

    kalo tergendala tergendala sebentar sahaja tak pe ;p tapi jangan la selama lamanya. hehe

  34. October 23, 2009 at 7:39 am

    lm xtgk nih..siaran tv asik 24jm jer..

    slm en_me itteww..

  35. October 23, 2009 at 11:12 am

    alahai tergendala kenapa nie en me?

  36. zue
    October 23, 2009 at 12:29 pm

    alahai…cuti2 malaysia ke?

  37. Seri
    October 23, 2009 at 1:33 pm

    Salam en me, lama tidak tinggal jejak.. masa tidak mengijinkan🙂

  38. October 23, 2009 at 10:20 pm

    take a break gtewww ..have a nice day n journey:)

  39. October 23, 2009 at 10:46 pm

    Alahai…lama lagi ke siaran en_me ni nak tergendala….

  40. October 24, 2009 at 7:23 am

    rindu la ngn en me…
    huhuh

  41. October 24, 2009 at 1:49 pm

    heeeeeeeeee alaahai tak bestla tak update..papepun hope en_me cpt update lg..sorry kalau dh lama tak singgah…pasni lg tak smpt..dah start keje..alaahai

    […]

  42. October 25, 2009 at 2:05 pm

    cool…love the style…nice idea!

  43. October 26, 2009 at 5:39 am

    alahai…

  44. October 26, 2009 at 12:29 pm

    alahaiii, rindunya nak tengok tv malaysia…huhuhu

  45. October 26, 2009 at 3:30 pm

    sebentar saja kan….

  46. October 26, 2009 at 10:52 pm

    Nyangdi tuan umah IKI yO??

  47. October 26, 2009 at 11:31 pm

    Terkenang semasa dulu
    Atukku buat bahulu
    Tangannya penuh berbulu
    Nak makan aku tak lalu

  48. October 27, 2009 at 7:30 am

    Tak aper, sanggup menunggu. Semoga berbahagia what ever yang dirancang.

  49. ez
    October 27, 2009 at 11:33 am

    en me..lama xtgk pict siaran tergendala..heheh

  50. October 27, 2009 at 4:53 pm

    alahai…

  51. October 28, 2009 at 3:15 am

    jangan biar tergendala. dah potong ke tak ni. potong jangan tak potong. huhuu..

  52. October 29, 2009 at 9:31 am

    tergendala atau tertangguh en me?

  53. October 29, 2009 at 10:44 am

    (^_^)

  54. October 29, 2009 at 11:07 am

    mmg tak ada langit biru bro, hujan renyai2 masa tu

  55. October 29, 2009 at 11:56 am

    ermm dulu time kecik2.. slalu tengok gambar bende ni kat TV,,,
    sama ada tergendala or TV belum bersiaran… skrg tak de lagi..
    terkenang semasa dulu…

  56. October 29, 2009 at 12:00 pm

    terkejut gak memula buka page dah tergendala….
    hehehehehe

  57. October 29, 2009 at 1:45 pm

    jangan tergendala terus sudah ye en_me…

  58. October 29, 2009 at 4:52 pm

    salam en_me..
    lama tak kemari..bila dah sampai..en_me pulak tiada..
    haha..anyways..hope to read something from you sometime soon !!

    cheers !!

  59. October 29, 2009 at 10:15 pm

    Masa kecik2 dulu paling menyampah kalau ada benda tu terpampang kat TV . . .

  60. October 30, 2009 at 3:06 pm

    tergendala atau tamat siaran ni, saudara?

  61. October 30, 2009 at 3:30 pm

    Baru akak masuk blog em ni dah tergendala pulak…

  62. October 31, 2009 at 12:11 am

    en-me! en-me!bila nak betulkan tv en-me ni

  63. October 31, 2009 at 11:38 am

    alamak

  64. October 31, 2009 at 1:50 pm

    alaa..nape? update! update!

  65. November 1, 2009 at 2:51 am

    uihh..memang tergendala habes ni..hehe..
    btw, i link u k😉

  66. November 5, 2009 at 2:09 pm

    kalau TV1 rancangan tergendala diselit sekali lagi P.Ramlee “maafkan kami” hehe

  67. November 9, 2009 at 9:49 am

    ::: salah satu cara makluman yg ada ‘style’ [huhuhu].. good one!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s