Home > photography > yg dirindui

yg dirindui

so many days, you are still my friends

Belum pun 4 minggu lagi dari entri me yg terdahulu. Tapi ramai kawan-kawan yg gundah gulana. Jangan risau, setakat ini me sihat sejahtera seperti biasa. Alhamdulillah.

Sebenarnya banyak yg hendak me ceritakan. Gambar-gambar diatas mengisahkan sebahagian daripada behibu-hibu gambar yg me tangkap setiap hari.

Berpetualang pulau temasik – sendirian
Ketagihan kiub rubik – kegigihan
Merindui tangki air penor – pengembaraan
Raja masai raja lelong – untung sabut timbul
Muzium kesenian Islam – keinsafan

Sementara itu, me sedang kemaskinikan album dalam projek 365 disini:

ferris11.gif Gambar-gambar dalam “album”, sepuluh hari setiap lembaran.

Alahai.

Categories: photography
  1. November 20, 2009 at 12:45 am

    kemanakah gerangan en me menghilang!

    sungguh gundah rasa di hati..

    he he he he

  2. November 20, 2009 at 4:07 am

    Seribu makna dalam gambar tu =)

  3. November 20, 2009 at 7:06 am

    baru perasan en.me lama menghilang.. hehe

  4. November 20, 2009 at 7:34 am

    Salam en_Me

    Selamat kembali bersiaran….

  5. November 20, 2009 at 7:47 am

    whoaaaaaah…so many places, so many things…;-)

  6. November 20, 2009 at 7:55 am

    oo..bizi main rubik kiub ya..hehe

  7. rya
    November 20, 2009 at 8:04 am

    ^_^y

  8. ain
    November 20, 2009 at 8:05 am

    kalau tengok gambar2 tu, byk cerita yg boleh dikongsi ramai2!!!

  9. faeeza
    November 20, 2009 at 8:07 am

    haa, ade pn en_me.ingtkn ghaib ke mane ;p

  10. November 20, 2009 at 8:15 am

    banyaknya gambar…cantik2 semuanya.

  11. November 20, 2009 at 8:17 am

    cantik2 gambar tu..
    selamat kembali berblog en_me.

  12. Mokcik Azwa
    November 20, 2009 at 8:33 am

    Lamanya en_me tergendala berblogging. Ropenya gi berwisatawan yer..

  13. November 20, 2009 at 8:33 am

    Tak lama dulu saya pun pernah nak mengundurkan diri dari dunia blogging ni tapi kerana sygkan rakan2, saya teruskan.

    Saya tunggu n3 en_me yg seterusnya.

    Cuti sekolah ni kalau dtg sini, jemputlah singgah rumah. Kalau tak pun mungkin kita boleh kena teh tarik di mana2 sekitar Keramat hehehe

    Sila hubungi saya melalui emel spt yg diminta setiap kali nak bagi komen hehehe

  14. fa
    November 20, 2009 at 8:42 am

    gambar sendiri tak de kepala ya. yang lain, ada pula ;p

  15. November 20, 2009 at 9:31 am

    rasa xselesa bile bro dah alme xupdate blog he…23x

  16. November 20, 2009 at 10:02 am

    salam encik Me
    moga teruskan berblog

  17. November 20, 2009 at 10:10 am

    waaahhh.. nampak singapore disitu

  18. November 20, 2009 at 10:14 am

    en_me, janganler petualang lama-lama🙂

  19. November 20, 2009 at 10:24 am

    oooo ye ke.

  20. zue
    November 20, 2009 at 10:48 am

    berdasarkan pada gambo iteww…me merayap dari kl-kuantan-johor-singapore betul kan.

  21. November 20, 2009 at 10:57 am

    salam hari jumaat en_me

    laju saja si kancil berlari
    mengelak diri dari diburu…
    selamat kembali menulis kepada en_me
    bosan sudah menunggu post baru

  22. November 20, 2009 at 11:13 am

    ingat lagi kat kami🙂

  23. November 20, 2009 at 11:13 am

    wah memang la en.me hilang

  24. zareda
    November 20, 2009 at 11:27 am

    welkam bek en me ittew.. semangat baru, gambar baru .. tak gitu?

  25. November 20, 2009 at 11:38 am

    incik pon,yona rindui T__T

  26. November 20, 2009 at 12:37 pm

    patutle menyepi je bro…
    bnyak semacam jek xtiviti nye..
    hoho..

  27. November 20, 2009 at 12:48 pm

    en_me pun suka rubic cube tu ye… asben & anak lina pun suka dok ngadap mende tuh!

    ps- teruja sungguh tengok kereta putih tu!

  28. November 20, 2009 at 1:01 pm

    gambar menceritakan segalanya..
    walau kekadang disalah tafsir..
    oleh itu hati-hati bila tangkap gambar

  29. yus
    November 20, 2009 at 2:26 pm

    at last..muncul jua en_me ye..penat tunggu neh..hehe

  30. November 20, 2009 at 2:33 pm

    skrg dah xde gambar tangkap di masjid ek… baru perasan..

    out of topic–> he…23x pilih je pe yg bro nk…ade macam2 color he…23x warna warni gitew

  31. seri
    November 20, 2009 at 5:20 pm

    SALAM eN mE, kANGEN gITU🙂

  32. naman0807
    November 20, 2009 at 5:46 pm

    rubik kiub tu skang bnyk dirampas di sekolah…

    dlm kelas sibuk duk main je..

    en me yg ajar ke??opsss..terlebey suda

  33. November 20, 2009 at 5:55 pm

    alhamdulillah. welcome back.

  34. November 20, 2009 at 6:25 pm

    Hati teringin nak ke Temasik jugak..

  35. November 20, 2009 at 7:58 pm

    hi me ;)… pjh tumpang lalu cni. potografer ke.

  36. November 20, 2009 at 8:16 pm

    yehuu! en me kembali!

  37. November 20, 2009 at 9:38 pm

    Salam en_me…..

    Yanadeyyyy…..
    Adehhhhh, lama ko hilangkan diri.
    Akak ingat ko dah kene kidnap dek makhluk asing dari planet ZARGUS!!!!
    Nasib baik ko masih ingat jalan balik rumah ye….

    **en_me sihat ke?? family sihat??
    🙂

  38. November 20, 2009 at 10:18 pm

    lama menghilang diri..
    suka..muncul kembali..

  39. November 21, 2009 at 7:15 am

    semalam g ambik anak sekolah eh,semua kawan-kawan anak saya pegang rubik kiub tu…trend terkini ke en.Me??

  40. schoepentoeter
    November 21, 2009 at 7:48 am

    Alhamdulillah.. sihat…🙂

  41. ibusinga
    November 21, 2009 at 10:54 am

    selamat berkembara….

  42. November 21, 2009 at 11:41 am

    Banyak menjelajah yer en_me. Patut la jarang hupdate.🙂

  43. November 21, 2009 at 2:10 pm

    en_me iteww..aku pun rindu jugak.

  44. ez
    November 21, 2009 at 4:02 pm

    selamat datang en me…

  45. November 21, 2009 at 7:27 pm

    Salam encik me:)
    rajin berjalan, berkawan dengan alam ni indah ,
    sebab ia tak akan menyakitkan;p

    besh2 suke tgok gambo2 tersebut, bijak mengisi mse;p

  46. November 21, 2009 at 11:17 pm

    Lama jugaka siaran terkendali. Dua tiga kali singgah sini masih siaran tergendala.

    Akhirnya Alhamdulillah tak payahlah tengok tanda siara tergendala tu lagi. Selamat memblog semula selepas istirehat.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s