Home > Travel > kalau asal blog yg baik, dicampak ke laut menjadi pulau

kalau asal blog yg baik, dicampak ke laut menjadi pulau

peace park, labuan

Semalam (isnin) me sudah tiba di pulau labuan wilayah persekutuan. Dari pulau borneo, limpas bandaraya miri. Menaiki bas ting-ting sendirian juga.

Sambil itu, me hendak mengucapkan ribuan terimakasih pada kawan-kawan semua. Me terharu sebenarnya. Walaupun me tidak sempat singgah-singgah, jenguk-jenguk dan komen-komen blog kawan-kawan. Tapi kawan-kawan tetap tidak serik bertandang ke blog me yg ini.

macam ulat nangka jatuh ke batu.. ghitewww

Tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini kan.Kannns.

Alahai.

Categories: Travel
  1. November 25, 2009 at 9:11 am

    nak jadi yang pertama!🙂
    salam en_me!

  2. November 25, 2009 at 9:32 am

    amvoi en_me, cute jer awak ni🙂, eh wahhh

  3. November 25, 2009 at 9:40 am

    yang ke seken!

  4. November 25, 2009 at 9:40 am

    eh, ketiga upenye hehe

  5. November 25, 2009 at 9:46 am

    tak jengok takpe janji tak lupa…

  6. November 25, 2009 at 10:18 am

    Pergi Labuan jangan lupa beli sotong kering dan mangga di pasar tu.

    Tengok gambar en-me tu teringat bawa anak sulong yg masih kecil masa tu ke rumah kawan di Layang2an. Nak balik tu singgah di peace park tu.

  7. November 25, 2009 at 10:56 am

    cantik gambar tu. Blog en_me mmg lumayan.

  8. November 25, 2009 at 10:59 am

    bestnya en me~
    en me jaga diri ya?

    =]

  9. November 25, 2009 at 11:04 am

    “macam ulat nangka jatuh ke batu.. ghitewww””

    maksudnya aper???

    amvoiii juagakkkksss

    ahaksss

  10. November 25, 2009 at 11:23 am

    Kalau blog yang tuan tulisnya suka marah2 mesti kena darah tinggi kans.kans.kans..me kan hahaha!

  11. November 25, 2009 at 11:54 am

    en me ittewwww…
    lama tak singgah
    nak jadi penyebok tetap kembali~

  12. November 25, 2009 at 12:10 pm

    en_me kah itu yg seperti mau terbang? huhuhu

  13. November 25, 2009 at 12:14 pm

    best nya en_me cuti2 m’sia
    apsal gambar bawah tu; org tanpa kepala?

  14. sebaliktabir
    November 25, 2009 at 12:29 pm

    salam…lama tak berbicara…🙂

  15. ain
    November 25, 2009 at 12:52 pm

    Selamat menyambut hari raya aidil adha utk me sekeluarga!!!!

  16. November 25, 2009 at 3:38 pm

    berkorban di labuan ke en_me itewww…

    salam aidil adha buat en_me sefamili..
    berkorban apa saja…harta ataupun nyawa gitewww…

  17. DrSinga
    November 25, 2009 at 3:39 pm

    laaaamanya berkelana…

  18. November 25, 2009 at 4:44 pm

    Salam en_me,

    bestnya p labuan….

    Salam Aidil adha buat en_me sekeluarga….

  19. November 25, 2009 at 7:15 pm

    selamat hari raya… korban ke tahun ni?

  20. November 25, 2009 at 7:18 pm

    am soppoman!

  21. November 25, 2009 at 9:37 pm

    salam en me ituuuuu..

    selamat hari raya korban yaa

  22. November 25, 2009 at 10:14 pm

    Salam en_me….

    Gambar tu….macam “I jump, u jump” la.
    Hihihihi….
    🙂

  23. November 26, 2009 at 12:35 am

    Salam en_me.
    Ada peribahasa baru ya??
    Peribahasa zaman siber kan!!!

    Akan menyibukkan diri juga ke blog yang baik ini.🙂

  24. November 26, 2009 at 1:51 am

    selamat hari raya korban…

  25. November 26, 2009 at 2:00 am

    aksi ape tu en_me?hehe

  26. November 26, 2009 at 5:52 am

    hej! en_me…suparman!

  27. November 26, 2009 at 7:29 am

    Selamat menyambut Aidil Adha yang bakal menjelang. Semoga hidup kita selalu di berkati ALLAH, sampai satu saat kita pasti kembali kepadaNYA.

    ~~ salam aidil adha semoga seikhlas korban ~~

  28. November 26, 2009 at 9:35 am

    salam buat Me yang itewww
    slmt hari raya aidil adha.

  29. November 26, 2009 at 6:40 pm

    salam aidil adha🙂

  30. November 26, 2009 at 7:51 pm

    selamat hari raya aidiladha…
    alahai..hihihihi..

  31. November 26, 2009 at 10:05 pm

    salam aidiladha

  32. cikgujawe
    November 26, 2009 at 10:42 pm

    hai boss.. keke. selamat hari raya aidil adha. beraya kt mana thn nih. kekeke. […]

  33. November 27, 2009 at 10:50 am

    salam aidiladha en_me..kita pun baru BERkesempatan singgah dan ziarah en_me disini,,
    siapalah orangnya yang nak hampir terjun dlm N3 tewww..hik3x

  34. November 27, 2009 at 10:57 am

    Slamat hari raya Aidil Adha… best apa blog ni…

  35. seri
    November 27, 2009 at 8:09 pm

    salam Eidul Adha… Selamat berkorban

  36. November 27, 2009 at 10:15 pm

    slmt hr ry aidiladha teww

  37. November 28, 2009 at 9:30 am

    bro me… nk buah tgn dari sane leh

  38. December 1, 2009 at 12:04 pm

    syahdunya

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s