Home > photography > yuna memang tak mesra wartawan

yuna memang tak mesra wartawan

extra long exposure, a flashlight, and a dark room

Yuna (yunalis zarai, 23) enggan ulas isu tak mesra wartawan, kata teropong zubir di bintang popular. Gasaklah kan.

Sebenarnya sudah lama me hendak tunjuk gambar hasil tangan me dalam bilik gelap.

Masih perlu banyak yg hendak dipelajari. Walaupun model tidak pernah merungut dengan jangkamasa yg agak panjang.

Kena cuba lagi di lain hari.

Sembang petang khamis malam jumaat. Salam sayang dari me buat kawan-kawan semua.

Alahai.

Categories: photography
  1. December 24, 2009 at 12:06 pm

    Msti dia akan learn fm mistakes
    lagu & sore dia mmg bez..
    mcam Norah Jones pulak rasanya..hehe

    • December 24, 2009 at 12:21 pm

      silapp, bukannkerr sore norah jones yg sodapp macam sore yunaa ghitewww.. ekeke..

  2. December 24, 2009 at 1:13 pm

    suka dengar lagu dia jer….

    yg empunya badan saya tak kenal mana…

    • December 24, 2009 at 1:40 pm

      mama kenal p romlee takkks.. ahaha

      • December 24, 2009 at 1:51 pm

        sape yg tak kenal p romley baik terjun bangunan jer kan…

      • December 24, 2009 at 1:53 pm

        mama, aderrr yg tak kenal.. ehehe

  3. December 24, 2009 at 1:20 pm

    sora dia mmg unik…tabik utk yuna!

    • December 24, 2009 at 1:41 pm

      blog ko ponn unik jugerrr.. ihiks

  4. December 24, 2009 at 1:36 pm

    setiap orang ade kelebihan n kekurangan sendiri~

    • December 24, 2009 at 1:41 pm

      kaanns..

  5. December 24, 2009 at 1:45 pm

    Ooo! en_me tgh berlatih tangkap gambar dlm gelap..

    erk! elok gak join gerakan BADAR Selangor ni..

    boleh tangkap gambar org dlm gelap dan basah2 lagi gitew.. hehehe

    • December 24, 2009 at 1:48 pm

      timing tak kenerr lahh abang maza tewww.. ehehe

  6. December 24, 2009 at 1:55 pm

    saya pun tak mesra… oopss (terperasan pulak)

    • December 24, 2009 at 2:02 pm

      mesti sore maksu ponn mendayu dayu .. ghitewww

  7. December 24, 2009 at 2:09 pm

    puteri mcam yuna
    tak mesra wartawan
    sbb xde wartawan pnh dtg intebiww..
    waaa..😦😦

    wlaupun dmikian
    puteri mesra alam
    mesra rakyat
    mesra desa
    mesra apa lagi…?😀

    • December 24, 2009 at 3:05 pm

      ko ader kad mesra kerrr.. ekeke

      • December 24, 2009 at 8:38 pm

        erk..?
        xder..😀

      • December 24, 2009 at 9:03 pm

        tak mesra larr tewww.. uhuhu

  8. December 24, 2009 at 2:37 pm

    ape kene mengena pic dgn yuna?

    • December 24, 2009 at 3:06 pm

      yuna pegang gitar, pic teww pegang gitar.. volleee ghitewww

  9. December 24, 2009 at 2:45 pm

    pic dlm gelap?
    wahhhh…leh amik ke?

    yuna?
    watashi suka lagu2 dia

    • December 24, 2009 at 3:07 pm

      art of photography lorr..

  10. December 24, 2009 at 3:55 pm

    ingtkan betul2 yuna nak kasi komen
    haha!

    ok la tu…
    tp kenapa ada effect lampu biru???

    • December 24, 2009 at 4:14 pm

      lampu biru sbb sinaran kecil sesuai ghitewww.. lampu picit biasa terlalu terang

  11. December 24, 2009 at 4:03 pm

    hahaha…

    tahu dah !

    ada-ada saja en me nie kannns..

    • December 24, 2009 at 4:18 pm

      maner aderr.. ekeke

  12. Maryam
    December 24, 2009 at 4:20 pm

    tajuk mesti catchy.. kan en_me?😀

    • December 24, 2009 at 4:23 pm

      tajukk betoolll kannns.. ihihi

  13. December 24, 2009 at 4:36 pm

    ckLah suka budak Yuna tu. Bijak…dan tak terhegeh-hegeh macam sesetengah budak2 nyanyi lain…Tapi, taklah peminat fanatik…suka je…

    • December 24, 2009 at 5:17 pm

      bijak katernyerr.. uhuhu

  14. December 24, 2009 at 4:45 pm

    amik autograft tak??? kn artis tewww….

    • December 24, 2009 at 5:20 pm

      aper klisee autografff..

  15. shahori
    December 24, 2009 at 5:02 pm

    Yg pentingnya ada pelajaran dan boleh pelbagai aktiviti. kansss mcm en. me… boleh ambik gambar lg… esok pi KLIA…mertua balik hj…

    • December 24, 2009 at 5:22 pm

      kabare warass kang?

  16. December 24, 2009 at 6:20 pm

    igtkan gamba yuna td.

    • December 24, 2009 at 6:30 pm

      lagi lagi yuna kaans.. uhuhu

  17. December 24, 2009 at 7:05 pm

    Belum malam Jumaat dah masuk bilik gelap? ngeh3x

    • December 24, 2009 at 7:18 pm

      hati mauu baekk abg yb tewww.. vollee

  18. December 24, 2009 at 7:21 pm

    Sore chekgu cam nora jong tak en me???uhuk..uhuk

    http://naman0807.blogspot.com/2009/06/sambutan-yg-lebih-meriah.html

  19. December 24, 2009 at 7:23 pm

    nora saperr.. ahaha

  20. December 24, 2009 at 7:43 pm

    Tangkap gambar dlm gelap gituuuuu!!! Nampak kerrrr?? Kang tersalah tangkap gambar….en_me tangkap gambar pontianak. Hahahaha….

    😉

    • December 24, 2009 at 7:51 pm

      ammvoiii takk sayang mulut akak zyma tewww..

  21. December 24, 2009 at 8:41 pm

    mcm tu encik en_me kite buleh tukar kerjayalah
    ‘ghost buster’
    (eje xtau..huhu)

    • December 24, 2009 at 8:46 pm

      kowserr uu..

  22. December 24, 2009 at 9:24 pm

    waaa long exposure yer bang me,…jenuh duk tunggu kalau lagu tu… sabaQ betoi si model. gegar sikit kira halal lah tu :p

    • December 24, 2009 at 9:27 pm

      kene wat 2 3 kali ghitewww.. ehehe

  23. ain
    December 24, 2009 at 9:28 pm

    kenal yuna, tp tak pernah dgr lagu dia. kata org sedap!!

    • December 24, 2009 at 9:33 pm

      fuyohhh.. akak sedara yuna ghuperrnyerr

  24. December 24, 2009 at 11:13 pm

    tu dia aih.. haha sebijik kena

    • December 24, 2009 at 11:32 pm

      ader yg sentapp kerr.. hmmm
      thanx mama singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih.. ihihi

  25. goldman
    December 26, 2009 at 7:49 pm

    […]terima kasih

    • December 30, 2009 at 6:44 am

      sori , no tampal IKLAN disinih bangg..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s