Home > Friends > tetapi lubang hidungmu TATAP menjadi pujaan hatiku

tetapi lubang hidungmu TATAP menjadi pujaan hatiku

how to create tv scan lines in photoshop

Kawan-kawan masih ingat dialog spontan yg dituturkan oleh Aziz Sattar dalam filem Seniman Bujang Lapok?

Walaupun rupamu tidak ku kenal tetapi lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku..

Begitulah juga dengan dunia blogging kan kawan-kawan. Kita yg hanya kenal dlm dunia siber, tidak pernah bersua muka, atau bertentang empat mata.

Walaupun me sebagai pengguna wordpress dalam membikin blog ‘memang lumayan’ ini. Me terharu bila ramai kawan-kawan blogspot yg masih sudi singgah-singgah, jenguk-jenguk, komen-komen di sini. Sebab ada juga kawan wordpress (kat afrika) yg sombong dan berlagak yg tidak hendak tinggalkan komen pula.  Menyampah kan.

Memang me akui selalunya untuk meninggalkan komen di blogspot kawan-kawan itu amatlah mencabar.  Kena letak ‘word verification’ lah. Kena pakai ‘google account’ lah. Kena selak-selak iklan nuffnang lah.  Kena taip ‘word verification’ lagi lah kalau yg tadi tersilap taip. Kena tunggu ‘awaiting approval’ lah. Dan kadang-kadang kalau silap haribulan, kena tunggu kotak komen itu berjanggut atas bawah barulah keluar. Tapi me sentiasa berusaha meninggalkan komen.

Sebab, tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini kan. (Walaupun blog me tidak pernah tersenarai dalam 20 blog favorit kawan-kawan sepanjang 2009 kan.)

Pascanota: Ramai juga kawan-kawan yg tidak puas hati dgn wordpress yg me pakai ya. Me minta maaf, mungkin sebab me login wordpress dan bila komen blog wordpress tidak perlu tulis ‘nama, emel dan url’. Sebab itu nampak mudah. Tapi me masih rasa ‘word verification’ dalam blogspot amat menjengkelkan. Terimakasih diatas ‘feedback’ yg kawan-kawan berikan.

Alahai.

Categories: Friends
  1. January 8, 2010 at 12:24 am

    Selamat menyambut Tahun Baru Kawan..
    Insyallah, tahun ni bertambah baik dari tahun2 sebelumnya🙂
    ni kira Senior UTM saya la kan.
    Biasala, ada org suka komen.. ada yg tak suka.. kalo yg tak suka tu kita ingat ‘lubang hidung. dia jer la :p

    • January 8, 2010 at 1:54 am

      ‘senior UTM’ teww amender.. hmmm

  2. January 8, 2010 at 12:26 am

    nasib baik chekgu tak letak verification..nt bolehla en me komen w/p blog chekgu berat..hehe

    • January 8, 2010 at 1:56 am

      naper berat sangat blog cikgu tewww.. uhuhu

  3. January 8, 2010 at 4:46 am

    yelah kan en_me.. itulah kawan maya namanya .ikhlas itu penting.
    tp asek kita jer mulakan komen, lama2 malaslah pulak..baca je.

    • January 8, 2010 at 6:13 am

      kiterr kawann kanns.. ehehe

  4. January 8, 2010 at 8:01 am

    Salam en_me…….

    en_me tetap di hati Akak tauuuuuuu!!! Nama en_me juga sudah ditempek dlm blog Akak gituuu……..

    Hihihihihi…..
    😉

    • January 8, 2010 at 8:08 am

      okelarr tewww.. thank u

  5. January 8, 2010 at 8:16 am

    alahai en_me, jgn la sedih2… saya datang meninggalkan komen. blogmu tetap menjadi pujaan hatiku

    • January 8, 2010 at 8:19 am

      sodeyyy skit jerr.. ehehe

  6. January 8, 2010 at 8:28 am

    tp tgk ramai je yg komen blog en me ni, takkan sodey gak kot? isk~

    • January 8, 2010 at 8:30 am

      tapi taklar smpi tersenarai ‘blog favorit’ ghitewww.. isk jugerr

  7. January 8, 2010 at 8:58 am

    selamat tahun baru buat en_me & keluarga…

    • January 8, 2010 at 9:05 am

      salam tahun baru jugerr akak linahilmin tewww.. ihiks

  8. January 8, 2010 at 9:09 am

    salam hari jumaat en_me..

    dialog pak ajis dalam semua filem dulu-dulu memang lawak sangat…

    sekarang ni kalau tengok dia dalam filem2 baru, mesti tergelak sebab ingat dialog dia yang lama2…🙂

    • January 8, 2010 at 9:14 am

      dah datok tewww.. salam jumaat echah teww

  9. Tie
    January 8, 2010 at 9:29 am

    En me……. Tie sekarang susah nak komen kat blogspot yang ada word verification tu… kena guna IE… malas nak guna sebab slow sangat.

    Tie memang suka gak intai2… tapi kekadang tak sempat nak tinggalkan komen. Maklumlah kita ni sibuk kat dapur lagik!

    • January 8, 2010 at 9:32 am

      bizi kannns.. ehehe

  10. January 8, 2010 at 9:40 am

    not in top 20? no21 kot, heheh…

    • January 8, 2010 at 9:43 am

      tak tersenarai larr tewww.. uhuhu

  11. January 8, 2010 at 11:01 am

    mana tak femes..blog ni amat femes lor..hehe

    selamat tahun baru encik me!!
    🙂

    *walaupun ropamu tidak ku kenal,tatapi entri entri mu tatap menjadi pojaan atiku..

    • January 8, 2010 at 11:04 am

      ahaha.. femes katernyerrr.. ahaha

  12. January 8, 2010 at 11:24 am

    hai….impress blog saudara ni…creative lagi tuh…

    • January 8, 2010 at 11:26 am

      maner aderr.. ehehe, thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

  13. January 8, 2010 at 1:00 pm

    alahai.. merendah diri bunyinye..

    • January 8, 2010 at 1:01 pm

      ghiteww lorr..

  14. DrSinga
    January 8, 2010 at 2:48 pm

    ada…yang first lagi kat blog kita…

    • January 8, 2010 at 2:53 pm

      first dr bawah larr tewww.. sodeyynyerrr

  15. DrSinga
    January 8, 2010 at 3:02 pm

    yang first di klik setiap hari..😉

    • January 8, 2010 at 3:05 pm

      leh cayer ker doc, tak pernah citer ponnn.. ekeke

  16. January 8, 2010 at 3:44 pm

    Uiks….terasa….
    Hehehehe…thanks ek sudi singgah blog Mush.. Dah lah memang sunyi sepi blog Mush tu…(salah sendiri dulu malas update blog..) hahahahah..

    • January 8, 2010 at 5:46 pm

      kalo malass x dpt me nk mnolongg

  17. January 8, 2010 at 3:50 pm

    alah en_me, macam sayu jer…. entah bilalah dapat pula ku tatap lobang idon – mu. oops!! oops!!!!

    • January 8, 2010 at 5:47 pm

      maksu nk watperr..

  18. zue
    January 8, 2010 at 4:12 pm

    betullah mak su..klu hidung jawo dah tentu mcm pelepah pokok kelapa. he3.

    • January 8, 2010 at 5:52 pm

      me dengar mcm suara itik jerr teww.. quack quack

  19. January 8, 2010 at 4:38 pm

    waduh bro me…..

    teman mewakili pengguna wordpress (cawangan kutub utara) memohon maaf jika ada antara kami tidak menampakan lubang hidung…. (xkan nk tayang lubang hidung time sejuk2 nie kan)

    maaf ek bro.. teman xwat lg top 20 mahu pun top 10 blog paling teman minat dtg… tapi dah tahu dah blog sape yang teman suke lawat…

    biarkan rahsia…. dah 2 tahun teman setia dgn blog bro me

    • January 8, 2010 at 5:53 pm

      cool bro..

  20. dcd
    January 8, 2010 at 4:40 pm

    saya dah add dah dkt my bloglist..
    part mls nak tinggal komen tu..hikhik..kena pada batang hidung ku ini
    :))

    • January 8, 2010 at 5:49 pm

      add bloglist jerr.. uhuhu

  21. Mokcik Azwa
    January 8, 2010 at 4:48 pm

    blog en_me memang dalam senarai feberet mokcik..have a nice wiken.

    • January 8, 2010 at 5:44 pm

      iyolarr teww

  22. January 8, 2010 at 4:51 pm

    aku bahkan tak pernah lihat lubang hidung en_me. tapi aku cinta!

    • January 8, 2010 at 5:42 pm

      aduhh bundo iteww.. bisa copott jantunggkuu..

  23. January 8, 2010 at 5:53 pm

    tumpang lalu…

    • January 8, 2010 at 5:55 pm

      buhsann kannns..

  24. January 8, 2010 at 6:01 pm

    Salam en_me,

    Kawan dulu memang tak nak guna word veri kat blogspot kawan tu… tapi teramatlah banyak spam comment yg datang menyinggah. Jenuh nak mendelete satu persatu.

    Anyway, tq kerana drop by kat blog kawan kelmarin. Dah lama berniat nak cari lebih ramai kawan bloggers dari JB.

    • January 8, 2010 at 7:29 pm

      pakailarr wordpress fulakks.. ihihi

  25. January 8, 2010 at 8:11 pm

    Salam en_me.

    Saya nak bagi komen kat wordpress en_me pun susah jugak. Nak kena tulis nama, bagi alamat emel dan alamat website. Tapi itu tak menjadi penghalang kalau dah kawan hehehe

    • January 8, 2010 at 9:33 pm

      terlanjur komplen pasal komen, leh tak yb perbetulkan url address yb sebagai http://yunusbadawi.blogspot.com/ bukan http://yunusbadawi@blogspot.com/?

      tapi kanns, wordpress tak kena taip ‘word verification’ kannns.. uhuhu

      tambahan, tapi tak sumer blogspot komen macam itu, ada juger yg takde ‘word verification’ juger..

      • January 9, 2010 at 3:55 pm

        Kawan punya pasal saya dah betulkan hehehe

      • January 9, 2010 at 6:17 pm

        thanx yb, kiterr kawann kanns..

  26. January 8, 2010 at 8:35 pm

    salam en_me…rindu nya lama senyap sunyi tanpa khabar berita…

    en_me tetap menjadi pujaan walaupun susah gak nak masuk komen sebab nak tulis macam2..kanzzz…

    • January 8, 2010 at 9:34 pm

      tapi takdok ‘word verification’ kannns.. uhuhu

      satu lagi pasal blogspot punyer komen kanns pasal ‘awaiting approval’ everytime kiter komenn, kalo first time its oke gakk, tapi kalo selalu camaner tewww.. uhuhu

  27. January 8, 2010 at 11:00 pm

    Salam…Me, sekadar meninggalkan komen keatas sahabat maya yang baru dikenali🙂

    • January 9, 2010 at 6:23 am

      salamm juger akak acik tewww.. don serik2 one uoolss

  28. January 9, 2010 at 12:18 am

    kunjung mengunjung kaN amalan mulia..keh3..

    • January 9, 2010 at 6:24 am

      kannns.. ekeke

  29. January 9, 2010 at 1:06 am

    dunia blogging menyeronokkan. happy 2010 en me

    • January 9, 2010 at 6:25 am

      sonokk ghitewww..

  30. January 9, 2010 at 1:46 am

    en.me mmg tersenarai dalam list reader tapi nak drop msg mmg susah… hahha… btw: aku suka santai…

    Dulu duwenk guna paichowan, selepas tukar DUWENK dah tak ramai datang… selepas tukar ke wordpress tak ramai bertandang. apatah lagi nak tinggal msg… tapi tetap syukur derang dtang jengok… hahhaa

    En.Me mmg best… slmt melayan melankolik….

    • January 9, 2010 at 6:26 am

      mungkin wordpress ke wordpress senang komenn kott.. ohoho ‘best’ katernyerr

  31. danial ma
    January 9, 2010 at 5:26 am

    hej! en_me…and your blog too ‘menjadi pojaan rekan2 blogers’…hehehehee…happy hegira 1431 and new year 2010 to you…

    • January 9, 2010 at 6:26 am

      hej danial ma ittewww.. salam taun baru jugerr..

  32. January 9, 2010 at 7:26 am

    tapi saya guna comment mederation untuk membuang spam yang singgah. pendeknya buatlah apa yang dirasakan wajar kan !

    • January 9, 2010 at 7:30 am

      okelar teww..

  33. January 11, 2010 at 10:47 am

    komen drp blogspot xde gambar…mcmana nak add pic???

    • January 11, 2010 at 11:04 am

      aisehhh ayah aiman.. me dah citer dalam entri ‘gravatar’ seblom nih.. KLIK

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s