Home > Family > skin lesion removal

skin lesion removal

skin lesion removal is commonly performed and generally safe
regency specialist hospital, masai

Pertama kali aTi (18) kena menjalani pembedahan masa kecil lagi. Ketika kejadian jatuh longkang semasa bermain-main di rumah lama. Berjahit dahi aTi.

Minggu lepas, aTi pun sudah menjalani pembedahan di hospital pakar yg baru itu. Ada lebihan daging di leher, walaupun tidak menyakitkan, tetapi aTi rasa tidak selesa sebab rupanya yg semakin membesar.

Doktor pakar yg me jumpa beri penerangan ringkas dan pembedahan boleh dibuat dalam masa setengah jam sahaja.  Dipendekkan cerita, petang hari yg sama, aTi sudah boleh keluar dari wad.

Bil pembedahan memang mahal ‘gila’, macam orang beranak saja. Tapi nasib baik segala bil sudah ditanggung ‘halal’ oleh syarikat tempat mQ bekerja.

Alahai.

Categories: Family
  1. January 12, 2010 at 1:06 am

    salam tahun baru en.me….(wpun udah lewat berhari2)…

    • January 12, 2010 at 6:39 am

      salam jugerr akak vogue tewww..

  2. January 12, 2010 at 7:21 am

    Salam Ayah Ati.. =)

    Semoga ati x ape2, terus sihat, dlm rahmat Allah selalu serta
    tidak putus dari mendapat hidayah-Nya, seterusnya
    menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat.

    Amin, ya Robb.

    • January 12, 2010 at 8:03 am

      salamm akak tomato teww.. aminn n thanx atas doa ittewww

  3. January 12, 2010 at 7:45 am

    tersengih yek doc itu..
    almaklumla..poket penuh lepas pembedahan..hehe

    • January 12, 2010 at 8:05 am

      afsal ko tak nak jadik doktor .. ekeke

  4. January 12, 2010 at 8:12 am

    Salam en_me itewwwwwwww……

    Best gituuuu bila ditanggung “halal” oleh kompeni. Oleh itu selalu la buat pembedahan. Hihihihii…….
    😉

    • January 12, 2010 at 8:27 am

      moral of the story akak zyma teww ialah ‘janganlah berenti keje n buat bisnes salon sendirik’.. ekeke

  5. January 12, 2010 at 8:20 am

    doc posing senyum plak hehe. nanti kemsalam eh. btw, mende dagin tu nmpk kecik je. agaknye asal kejadiannye lg kecik la kot eh..

    apedaa soklan ni hmmmm~

    • January 12, 2010 at 8:28 am

      o’ alah.. asal kejadiannye memang takdok langsung tawwww.. uhuhu

  6. January 12, 2010 at 8:42 am

    lain kali jgn lupa tutup longkang teww…
    AA blm berani utk menjengah hosptial baru tew w/pun dkt ngan umah. bkn panel company & insurance

    p/s: dah ada gambar dah…

  7. DrSinga
    January 12, 2010 at 8:53 am

    bawak balik tak lebihan daging itu??

    • January 12, 2010 at 9:01 am

      salam doc, lebihan daging specialist bwk gi lab untuk further test.. n the result is neutral..

  8. January 12, 2010 at 8:56 am

    mahal macam orang beranak!! huhuhu… kena pantang macam orang beranak jugak ke?

    • January 12, 2010 at 9:03 am

      mQ beranak ponn takdok pantang ghitewww.. kowsserr uu

  9. January 12, 2010 at 9:02 am

    ngerinya bab bedah2 ni especially dekat2 ngan muka… aku dah 2 kali operate perut brsalinkan anak2… moga Ati makin sihat n cantik!

    • January 12, 2010 at 9:04 am

      thanx atas doa ittewww..

  10. January 12, 2010 at 11:04 am

    moga cepat sembuh🙂

    tapi maksu beranak kat spital gomen murah lah jugak, RM13 untuk anak no 3, utk baby w was RM53 cenggitu… murah kan…. bolelah me pergi beranak kat spital gomen lepas ni🙂

    • January 12, 2010 at 11:12 am

      me nak beranak katernyerr.. kowserr uu

  11. January 12, 2010 at 11:05 am

    nasib baik sumenya company tanggung…

    macam saya nie, terpaksa ambik insurans…..persediaan untuk sesuatu yang kita tak jangka…

    memang la hospital kerjaan ada kan, tapi terpaksa plak tunggu giliran yg mungkin memakan masa yang lama….

    kalau kena kat orang yang dah memang kritikal tak ke naya….huhuhu….

    • January 12, 2010 at 11:07 am

      teringat macam misi teww cakap, ‘nak yg murah, kenalarr tungguuu.. ‘ uhuhu

  12. matahari
    January 12, 2010 at 11:18 am

    Hmm…boleh gak adik aku apply kerja kat Regency Hospital nih….Pakar Bius….

    • January 12, 2010 at 11:21 am

      sohlarr apply..

      weii zoll, gambar ko dah kuarr.. thanx bro, ekeke

  13. January 12, 2010 at 11:22 am

    salam tahun baru yea dan moga ati terus sihat …..

    • January 12, 2010 at 11:26 am

      salam juger bro..

  14. January 12, 2010 at 12:23 pm

    yg penting aTi sudah selamat, syukran

    • January 12, 2010 at 12:46 pm

      syukurr kaans..

  15. January 12, 2010 at 12:45 pm

    ALHAMDULILLAH KOMPENI TANGGUNG KAN..:)

    • January 12, 2010 at 1:05 pm

      alhamdulillahh jugerr..

  16. January 12, 2010 at 1:07 pm

    untungla kompeni tanggung semua tu…….tu rahmat namanya

    • January 12, 2010 at 1:41 pm

      walouponn gaji ciput kanns.. hmmm

  17. January 12, 2010 at 3:40 pm

    wah….kan best kalo company watashi gittew gak..nk kasi kulit halus mulussss
    ahakssss

    • January 12, 2010 at 3:47 pm

      teringat ckp abang yunus itteww – “tak chantek takper, janji baek atiii..” .. hmmm

  18. January 12, 2010 at 3:56 pm

    alhamdulillah…syukur dah selesai… moga aTi cepat sembuh dan melalui hari2 seperti sediakala..

    • January 12, 2010 at 4:00 pm

      dah semboh ponn pada hari yg samer.. ehehe, thanx akak yatie tewww

  19. January 12, 2010 at 5:36 pm

    mahal ‘gila’ kalau kompeni tanggung tak kisahlah kan. Sejak kerja sendiri ini dah takde siapa yg tanggung bil hospital kecuali dari poket sendiri. Nampaknya kenalah pergi Klinik 1Malaysia ngeee

  20. January 12, 2010 at 5:44 pm

    kena vanyakk bersaborr yb kannns..

  21. January 12, 2010 at 6:38 pm

    alhamdulillah..dah selamat..pembedahan..dan pembayaran..

    • January 12, 2010 at 7:12 pm

      syukurr jerr..

  22. January 12, 2010 at 8:35 pm

    Pembedahan di hospital swasta memang ribu riban…

    • January 12, 2010 at 9:01 pm

      kaaans..

  23. January 12, 2010 at 10:06 pm

    untung bila ada yang tanggung halal…kalau tak mau tanggung hutang

    • January 12, 2010 at 10:08 pm

      hutang budi dibawa matii bro.. ehehe

  24. January 12, 2010 at 11:37 pm

    potong jangan tak potong…

    • January 13, 2010 at 1:01 am

      potong jetr doc.. ekeke

  25. January 13, 2010 at 12:20 am

    pergh.. best nye ditanggung halal kos nyer tu.. erm.. ade x org nk tanggung miss nuyui wat treatment muka yg mahal ‘giler’ yer.. huhuhuhu…

    • January 13, 2010 at 1:03 am

      aderlar teww.. nak dgn xnakk jerrr.. hmmm

  26. January 13, 2010 at 7:26 am

    Anak sakit susah hati kitakan en_me.

    Semoga ati dah sihat sekarang.

    • January 13, 2010 at 7:36 am

      saperlarr tak sayang anak kannns akak kunang kunang tewww..

  27. January 13, 2010 at 8:32 am

    dah besar dah anak en_me ye.
    kalo dulu2 dah boley kawen dah ye..

    • January 13, 2010 at 8:39 am

      ader lagik yg lebih besar akak rinn teww .. ohoho

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s