Home > myself > an evening walk

an evening walk

nice jogging and walking place in tasik lama recreational park, brunei [+ zoom out ]

Sudah lama tidak berjogging dan beriadah diwaktu petang. Perut pun sudah memboroi.

Teringat masa me pergi ke taman peranginan tasek lama di negara darussalam baru-baru ini. Taman rekreasi yg nyaman lagi segar. Seperti gambar-gambar dalam entri me kali ini.

The park is equipped with modern infrastructure provided by the government which can be utilized by visitors. Among them is reflexology site. It is made from special stones where stroller can have foot massage after a strenuous walk using the natural resources method. Visitors also can relax by the side of the natural waterfall and enjoy the beauty of the flora and fauna. [+ our PM morning walk ]

Sembang petang khamis malam jumaat. Salam ingatan dari me untuk kawan-kawan semua.

Alahai.

Categories: myself
  1. January 14, 2010 at 6:07 pm

    i want to be the 1st to comment!!!

    • January 14, 2010 at 6:28 pm

      yes u r echah teww..

  2. January 14, 2010 at 6:11 pm

    yeah! i am the first one.
    salam hari khamis malam jumaat en_me!

    petang ni saya nak gi berjogging sekejap. dan malam nanti mahu main badminton! jom!

    • January 14, 2010 at 6:29 pm

      me tengah jogging lar nihh.. ihihi

  3. January 14, 2010 at 6:21 pm

    natural waterfall!.jarang ada taman peranginan yg ada waterfall yg mcm tu, man-made lake banyak..

    Pernah gi Jerudong Park..jadi kanak2 semula..haha..

    • January 14, 2010 at 6:30 pm

      jerudong park dah terbengkalaii uoolsss.. tempat jinns brtendangg jerrr.. uhuhu

  4. January 14, 2010 at 7:36 pm

    “Perut pun sudah memboroi.”..hehe..betul ke?? da slim blom??kui3..

    • January 14, 2010 at 7:40 pm

      jomm memboroiii .. ahaha

  5. January 14, 2010 at 9:17 pm

    en_me, saya pun kadang-kadang terkejut tengok perut yang memboroi kat ‘cermin hikmat’ sebab lama tak jogging… ini yang bersemangat nak jogging ni….

    • January 14, 2010 at 10:58 pm

      jomm jogging.. ahaks

  6. January 14, 2010 at 11:12 pm

    huhuh lama tak singgah blog memang lumayan ni…ke”bz”an melanda…Nway best, tak jemu bc tulisan en_me..

    • January 14, 2010 at 11:45 pm

      thanx akak catz ittewe..

  7. January 15, 2010 at 6:32 am

    Salam pg jumaat en me

    • January 15, 2010 at 6:42 am

      salamm atikk..

  8. January 15, 2010 at 8:43 am

    Salam en_me…..

    Jom buat evening walk……
    Kasik peluh sikit ini badan…..
    Hihihihi….
    😉

    • January 15, 2010 at 8:55 am

      takper, me dah jog semalam..

  9. January 16, 2010 at 9:46 pm

    salam bro..moga boroinya berkurangan…

    • January 16, 2010 at 10:06 pm

      muger muger.. agi idup agi ngelaban.. ahaks

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s