Home > Ho Hum > please let me go lahhh

please let me go lahhh

this is my last entry lah (with animation lah)

Me ingat hendak berhenti memblog lah.

Tanpa alasan lah.

Sembang petang khamis malam jumaat lah. Salam sayang dari me untuk kawan-kawan semua lah.

Alahai lah.

Categories: Ho Hum
  1. January 21, 2010 at 7:04 pm

    Go lahhhhhhhhhh…

    πŸ™‚

  2. January 21, 2010 at 7:07 pm

    Alahai awat lagu tu?

  3. January 21, 2010 at 7:08 pm

    aikk..nak benti?..baru nak kenal-kenal..huhu

  4. January 21, 2010 at 7:17 pm

    en_me mau kemana..? bulan depan kembali lagi kan?

    • April 24, 2010 at 1:47 pm

      AKu bertemu blog lain yang mirip sekali dengan en_me,
      tulisan dan foto-fotonya satu napas dengan en_meπŸ™‚

      • April 24, 2010 at 1:49 pm

        ah kurasa memang dia lah enme, ha ha..

  5. January 21, 2010 at 7:28 pm

    berenti utk bulan ni kah? selamat malam jumaat juge utk en_me

  6. January 21, 2010 at 7:40 pm

    pa sal me- ribut tidak..taufan pun tidak..nan benti pulak..jangan la berenti..nanti kurang pulak satu blog mok cik nak baca..tarik balik kenyataan tu ye..untuk sementara waktu o.k..blog me- ni kan ramai pengikutnya..jangan kecewakan mereka semua..

  7. January 21, 2010 at 8:13 pm

    jgn tinggal daku..,oooh dewi, oooh en_me…

    p/s: kue arek lungo endy kang???

  8. January 21, 2010 at 8:13 pm

    en_me tak bayar bil broadband ke???hoho

  9. ain
    January 21, 2010 at 8:22 pm

    sayangnyaaaaa!!!!!

  10. January 21, 2010 at 8:31 pm

    Ojo mandek aaaaaaaaaaaa
    kabeh podo nangis ki me……………….Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  11. DrSinga
    January 21, 2010 at 9:02 pm

    NO!!!!!
    janganlah!!!!!
    the best blog tau!!!

  12. January 21, 2010 at 9:11 pm

    Why…why!!!!

  13. benludin
    January 21, 2010 at 9:26 pm

    pi umrah ke?
    πŸ™‚

  14. January 21, 2010 at 10:00 pm

    ok lah…
    bila rajin update lagi lah

  15. January 21, 2010 at 10:05 pm

    ape citer nie, tibe2 jer

  16. January 21, 2010 at 10:56 pm

    all the best en.me

  17. January 22, 2010 at 1:46 am

    Nak berhenti ke? Sayangnya….

  18. January 22, 2010 at 1:48 am

    lorrr…xora baru sampai en_me da nak pergi..? yela..take care en_me! =)

  19. DrSinga
    January 22, 2010 at 8:16 am

    when my hits drop..
    when i am unhappy..i eat a lot
    when i eat a lot..i become fat..

  20. January 22, 2010 at 8:17 am

    Salam en_me…..

    Errkkkkk, tiba2 jee nihhh???
    Hmmmmmm, marah kan Akak ye???

    Anyway, take care ye.
    And All the best.
    πŸ˜‰

  21. rya
    January 22, 2010 at 8:20 am

    salam sayang dari rya untuk en_me juga lah.

  22. Masy
    January 22, 2010 at 8:22 am

    en me gedik :p hehehehehhe

  23. January 22, 2010 at 9:44 am

    alahaiii..

    Jangan tinggal Dakuuuu….

  24. January 22, 2010 at 10:05 am

    Komen saya mcm dilaBangi.

    Ujo mandeklah yo

  25. Mokcik Azwa
    January 22, 2010 at 10:35 am

    alahai…jangan lupa kembali lagi ya en_me..

  26. January 22, 2010 at 11:22 am

    Salam….
    En-me….hurrrmmmmmmm…..

    Nak pi mana???, berhijrah ke Venus ke???

  27. January 22, 2010 at 11:54 am

    jangan lah. teruskan lah. menulis blog lah. slmt pagi lah. tata lah

  28. January 22, 2010 at 12:05 pm

    pasai apa ?? majuk ka??

  29. January 22, 2010 at 1:16 pm

    last n3 with animation? henti memblog? awattt me?

  30. zue
    January 22, 2010 at 3:11 pm

    rasanya perkataan berhenti ni dah acapkali dah…berhenti utk hari ni je kannn.

  31. January 22, 2010 at 3:23 pm

    merajuk ke lagi en_me? siapa pulak yang mengata kali ni? meh sini … ku pujuk…

  32. January 22, 2010 at 3:28 pm

    hehehe..teringat lagu engelbert..please release me let me go..for i dont love you anymore…

  33. January 22, 2010 at 3:59 pm

    isk nape nak stop plak? tak best lah.. suka baca blog ni.. kalau lama tak jenguk, mesti qada’ baca entry2 yang tak sempat nak baca..

  34. January 22, 2010 at 9:55 pm

    alah..pls not to ..
    pls-pls-pls…

  35. January 23, 2010 at 3:03 am

    Adalah halnye tu..merajuk ke..

  36. January 23, 2010 at 10:17 am

    ehh..jangann.. bru jer nak jadi blog reader..

  37. January 23, 2010 at 4:44 pm

    ehh….dun go…kite dh semangat nk memblog balik tau!

  38. January 23, 2010 at 11:36 pm

    Kenapa en_me.

    Pujuk ni, teruskanlah.

  39. syayassir
    January 23, 2010 at 11:37 pm

    eh, kenapa mahu stop lah?
    kita ni pun kadang2 ada juga terasa nak stop,:P

  40. kak aida
    January 24, 2010 at 1:23 am

    jgn berhenti me…

  41. Tie
    January 24, 2010 at 8:01 am

    Alaa…. rehat kejap. Pastu sambung balik…. hihi..

  42. habiha
    January 24, 2010 at 2:38 pm

    kabare kangs me…moga-moga sihat2 lah…jangan merajuk2 lah…baru nak singgah tak kan nak tutup pulak lah?….salem rindu utk kang me….eke..ke..ke

    • January 25, 2010 at 12:03 am

      Salam ustaz,[…]

  43. January 24, 2010 at 11:04 pm

    aikkk..en_me pun mau berhenti berbloging arr..sama la plak..hehehe
    yeah…should berhenti or not??? hahahha..(time busan bangat mmg giteww..)

  44. January 25, 2010 at 12:00 am

    Salam en_me..

    huhuhu… tak best la en_me berhenti memblog…

  45. sebaliktabir
    January 25, 2010 at 8:39 am

    please..please..please… en_me jangan nakal…hehee

  46. January 25, 2010 at 11:45 am

    serius kah en_me ni? huhu.. tapi skrg saya pon cam dah takde idea nak blog. also rase cam nak stop

  47. January 25, 2010 at 5:55 pm

    en_me,jangan begini.nanti dah tatao mane nak cuci mate tgok pic menarik lagi.πŸ™‚

  48. January 25, 2010 at 7:17 pm

    dahsyat..suruh orang baca surat letak jawatan dgn gne animation..great idea^_^ hehehe

  49. January 25, 2010 at 8:35 pm

    dont be! dont be! pleaaaseeeee!!!!

  50. January 25, 2010 at 9:36 pm

    aduh..ingtkn kenape lh ngn en_me.. tajuk entry ni mcm ader awek yg tergila2 kan en_me dan x mau lepas jer.. terperanjat jgk miss nuyui bc tajuk tu mula2.. ahahaha.. ape2 pun, slamat bercuti berblog yer en_me.. da…

  51. January 26, 2010 at 2:19 am

    berhenti dan sambung lagi..

  52. January 26, 2010 at 8:12 am

    nak go mane plak tu… hehe

  53. January 26, 2010 at 3:13 pm

    Salam En.Me…
    Knp lak nk stop…ok la tulis blog…at least anak2 blh tgk hasil tulis en.me bila diorg dah besar nanti…

  54. January 26, 2010 at 4:28 pm

    amboi bos…. animation gitew….

  55. January 26, 2010 at 5:44 pm

    mmg betul en_me dah resign drp dunia blogger. dia kan duduk setaman dgn saya.

    so, uols kena terima hakikat ini. daa…

  56. seri
    January 26, 2010 at 5:52 pm

    Salam En Me,

    Nie betul-betul kah… Tapi saya tak caye… Teruskan Memblog ya!

  57. January 27, 2010 at 1:17 pm

    Salam,dah makan ? […]

  58. wanda
    January 27, 2010 at 5:37 pm

    knape musti brenti?

  59. January 28, 2010 at 11:40 am

    Kang OO kang
    balik lah endang kang
    nandi lah uwong Ki yo paraney?

  60. January 28, 2010 at 12:02 pm

    hye en.me~

  61. January 28, 2010 at 1:48 pm

    Berhenti kejap tuan. Lepas tu sambung balik. Baru boleh pergi lamaπŸ™‚

  62. ije
    January 28, 2010 at 7:34 pm

    pergi jalan LAH~ =D

  63. January 28, 2010 at 7:35 pm

    jangan gitewww bro mie…..

  64. January 28, 2010 at 7:50 pm

    pasai apa ramai pulak nak berenti berblog ni..

    rest n rilex bro..

    kalau dah bosan nanti berkarya lah kembali..

  65. January 28, 2010 at 10:42 pm

    urung balik tenan kakang iki YO….
    mbelayu yangdi jajaley iki….
    wallah gustiallah…mbok endang ketemu bocah iki…AMIN

  66. January 29, 2010 at 5:19 pm

    en_me, salam jumaat…πŸ™‚

  67. January 30, 2010 at 2:40 am

    sila target berhenti blog pada 2020 ya. heheπŸ™‚

  68. January 30, 2010 at 12:42 pm

    kenapa oh kenapa…

  69. January 31, 2010 at 11:27 pm

    eh, naper pulok nih…??
    apa2 pong buat ler yg terbaik
    asalkan gumbira!
    (^_^)

  70. February 1, 2010 at 4:12 pm

    kenapa tiba2 je ni?

  71. February 1, 2010 at 11:22 pm

    pasai pa lagu tu…?

  72. February 2, 2010 at 3:15 pm

    betul-betul final ke ni en me??

  73. pB
    February 2, 2010 at 4:05 pm

    with anamation larrr…

    without animation , byk lago to come

  74. February 3, 2010 at 1:08 pm

    dah balik ker?

  75. February 3, 2010 at 11:43 pm

    Mana tau, diam-diam tulis buku politik? Sama2lah kita nantikan

  76. vivavogue
    February 3, 2010 at 11:43 pm

    en.me ni kan slalu gurau2 ngada cenggitu….kekeke

  77. February 4, 2010 at 3:55 am

    la.. pasal ape nk berenti lak?

  78. February 4, 2010 at 12:01 pm

    Uiks… napa berhenti?!

  79. February 4, 2010 at 2:54 pm

    lor

  80. zareda
    February 5, 2010 at 12:38 am

    aiseyyyyy…

  81. February 5, 2010 at 10:33 am

    lah lah lah…..

  82. February 6, 2010 at 3:10 pm

    nak pergi mana ni.bulan madu ke.hehee……..

  83. February 6, 2010 at 7:36 pm

    Nak gi mana bro?

  84. February 7, 2010 at 4:03 pm

    ::: askm bro en.me pekabar? emmm terkezut jugak bila baca entry
    ::: en.me kali ni.. ingatkan saya yg akan berhenti memblog [sbb saya
    ::: pon ada hasrat demikian juga huhu] rupa2nya bro dah nekad..
    ::: atau gimik jer nih? mcm2 persoalan di benak bloggers yg lain,
    ::: mcm2 persepsi: ada yg kata bro tak bayar bil ler [huhu], bro nak
    ::: pi umrah ler, bro nak tulis buku ler, bro please2 jgn nakal ler [hehe]
    ::: bro majuk ker? takpelaa bro, keputusan di tangan bro, anyway very
    ::: nice to meet you here bro, you are a very talented person in
    ::: blogging, malah foto2 bro pon cantik2 belaka.. apa jua yg bro
    ::: lakukan di kemudian hari, diharapkan dpt menggembirakan bro
    ::: & sekeluarga.. tapi jangan lupa jenguk2 juga kami di alam cyber ini!
    ~ thank you very2 much bro..πŸ™‚

  85. February 8, 2010 at 4:34 am

    salam.
    […]
    goodlucklah

  86. February 8, 2010 at 9:03 am

    janganlah… saya balik, en_me nak pergi pulak.

  87. February 9, 2010 at 10:34 am

    salam en_me, mengapa sunyi tanpa cerita baru… sepi tanpa membaca coretan en_me itewww…

  88. February 12, 2010 at 3:47 am

    😦

  89. February 16, 2010 at 9:50 am

    Betul2 nak berjenti ni..kak pun sama rasa huhuhu…

  90. ez
    February 18, 2010 at 6:37 pm

    salam..en me..la ojo berhentila..suwi orak borak2..kabare waras yo..wokey en me..kesuwon

  91. February 18, 2010 at 8:17 pm

    kata bibir: dh nk pegi sangat kan? ada aku kesah?
    kata hati: plzzz, dont go, my dear Inchik Me..!!!😦

  92. February 18, 2010 at 9:41 pm

    jangan tinggal kan me..

  93. February 18, 2010 at 11:02 pm

    Biar betul En Me………………?

  94. cen
    February 19, 2010 at 12:35 am

    Please dont go…

  95. February 19, 2010 at 1:40 pm

    alamak lamanya en.me on hiatus…

  96. February 20, 2010 at 10:24 am

    Alaahai…tkmola bhenti…tak best tau gitu…see u soon bro!:D

  97. February 20, 2010 at 4:56 pm

    nape nak benti..
    aish

  98. February 21, 2010 at 6:06 pm

    lorrr..nape nak berenti lak..kite baru nak start jadi blogger tegar balik..en_me dah nak berenti..x otai ar cengginie..hiks…

  99. February 22, 2010 at 1:21 am

    salam en me…
    jgn la mcm tu….
    kenot let u gooooo……..

  100. February 22, 2010 at 5:17 pm

    en mie.. add me fesbuk … […]

  101. aby
    February 23, 2010 at 9:48 pm

    lama x jenguk ke sini..tiba2 bace entry ni..terkejut i..
    jgnlah berenti memblog..pasti ramai yg merindui en_me nanti…..

  102. February 24, 2010 at 11:01 am

    Salam en.me…
    Betul2 dah stop ke ni???

  103. February 25, 2010 at 1:24 pm

    en me…

    Rindu !

  104. February 25, 2010 at 4:18 pm

    ::: salam Maulidur Rasul en.meπŸ™‚

  105. February 27, 2010 at 10:09 pm

    salam…lerr dah berhenti ker…jgn lupa lawat kita org la yer

  106. March 1, 2010 at 9:25 pm

    rasanya en_me dah pergi Miri nie??? saya cari dkt Seri Alam tak jumpa2…

  107. March 2, 2010 at 1:49 pm

    slmt bersua kembali…eh last entry?? untuk bln 2 kot

  108. March 6, 2010 at 9:56 am

    ishh nape nieh…adehhh… ape2 pon..gudLuck n aLL the best ya…

  109. March 6, 2010 at 3:26 pm

    salam
    terkejut ..
    akak pun lama tak update blog

    bole ‘jumpa’ di mana mana … online? jgn hilang truss….

  110. March 8, 2010 at 10:17 pm

    en me..dh sedia ke utk kembali berblog??
    we misss uuuu….πŸ˜‰

  111. March 10, 2010 at 1:23 pm

    betul2 ke berhenti blog ni

  112. March 10, 2010 at 1:43 pm

    En me…

    alahaiiiii….

  113. March 15, 2010 at 9:15 am

    Akak syak Me ada […]

  114. March 18, 2010 at 9:34 pm

    sorry bro… terindu kojab…. erm….

  115. March 19, 2010 at 3:49 pm

    Salam me. ish me ni. test market ke , merajuk atau mahu dipujuk?
    if tanpa tekanan kewangan, dan kawan2,utk apa berhenti?
    yg penting blog mee tetap ramai org nk bca dan komen, dan hargailah ia.πŸ™‚

  116. March 26, 2010 at 12:11 am

    salam…1st time komen ni rasanya tapi dulu2 pernah mai sini…lepas me komen kat blog akak…sihat? sori tak bloghopping kat sini dah lama…

    kenapa nak berhenti pulak? akak suka tgk gambar2 yang me snap n edit tu semua. cantik2… teruskan menulis. awak menulis simple je n just nice…

    hope akak dapat bc lagi blog me…chill ya…

  117. March 31, 2010 at 9:58 am

    salam

    Dah lama saya tak dengar komentar yang manis dari en me…

    Harap sihat selalu bersama keluarga .

  118. March 31, 2010 at 11:13 am

    rindu en me itteww…

  119. April 1, 2010 at 6:45 am

    en_me…
    maafla … norma tak perasan me nak resign blogging… norma baru ni pause my blogging activities sebab kesihatan…tapi Alhamdulillah…okay dah la ni.
    I am so surprised with your decision…
    But why?? Why did you stop??

  120. April 1, 2010 at 12:47 pm

    en me…wahh..lame x terjah blog….

  121. apis17
    April 5, 2010 at 2:55 pm

    I Know You Want Me – Pitbull
    dengar lagu ni tringat en.me
    uno dos tres

  122. April 5, 2010 at 10:36 pm

    pesal la.. baru nak detox & de-stress kat blog ni..

  123. April 8, 2010 at 11:40 am

    memeng betuL2 dah go dah nie…aLahai…

  124. April 14, 2010 at 9:30 pm

    lama juga makcik tak masuk, tetiba nak berhenti…alahhh janganlah stop, belum sempat berkenal lama lagi…merajuk ke?

  125. April 16, 2010 at 4:17 pm

    sila kembali

  126. April 16, 2010 at 9:01 pm

    En_me.. betul2 kee nak stop.. hmm tak payah laa stop.. ada hobby baru ke?

  127. April 23, 2010 at 1:00 am

    Uikksss…dah stop??

  128. May 19, 2010 at 9:11 pm

    En me … saya datang lagi . lalalaa

  129. fndrocka
    May 22, 2010 at 1:25 pm

    hasta la vista!

  130. schoepentoeter
    May 27, 2010 at 12:06 am

    lama btoi tak ziarah sini… betoi ka tah mrajok ni..πŸ˜‰

  131. June 16, 2010 at 10:50 am

    salam bro Mie..siyes ke berenti nih..ke ada wat projek lain..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s