Home > Famili > congratulations, you have won

congratulations, you have won

gift voucher

RM30 gift voucher (danga city mall)

Sudah lama me tak menang peraduan. Lagipun me sudah lama tak masuk peraduan.

Minggu lepas kan me sudah beli laptop acer aspire di danga city mall itu. Ada cabutan bertuah untuk pelanggan yang membeli-belah di situ. Hadiah pertama ialah laptop juga. Me sudah berangan-angan mat jenin, kalau-kalau dapat hadiah kamera dslr pun baik juga.

Kelmarin amoi peraduan sudah telefon. Suruh ambil hadiah menang nombor ke enam. Sekeping baucar bernilai tiga poh hinggit, tapi hanya boleh digunakan di kedai yang me pun tak jumpa di mana.

Alahai.

Categories: Famili
  1. Fa
    June 6, 2010 at 12:48 pm

    eh, RM3 ke RM30?? Wow, RM300 laaaa !!! (sambil kecik2kan mata ni)

    • June 6, 2010 at 1:25 pm

      ahaha.. nampk saje kalo me buat salahh..

  2. June 6, 2010 at 1:50 pm

    Nak menang, kenalah masuk peraduan kanns..

    Kalau tak masuk peraduan , camne nak menang ?

    takkan nak tunggu org berjubah dtg dlm mimpi bagitau !..ekeke

  3. June 6, 2010 at 3:30 pm

    salam en.me..tahniah..walaupun ke enam tu mungkin permulaan untuk yang lebih besar..

  4. June 6, 2010 at 4:49 pm

    en_me, semangat mari.. laptop baru tu…

    • June 6, 2010 at 5:05 pm

      semangat baru kaans.. ihihi

  5. June 6, 2010 at 5:17 pm

    ::: salam en_me! pekabar?!! selamat kembali memblogging!!! tak sangka bro masih ada lagi di sini.. saya sukee baca & lihat bro nih.. sayang kalo bro tinggalkan mcm itu jer.. semalam baru jer saya pi tebrau city, skrg nih tgh sale utk ahli juscocard.. tapi bukan beli sakan pon.. tapau chicken rice adalah [hehehe] alahai.. tapi belom penah lagi pi danga mall tuh.. setakat lalu kat tepi adalaa [huhu] best tak mall tuh? dengar khabar byk jual brg2 komputer.. rajin ye bro masuk peraduan.. rezeki bro menang plak tuh walopon tempat ke-6 tapi itu dah boleh dibanggakan.. bro tukar baucer tuh dgn apa?

    ~ selamat kembali bro🙂 I’m very happy about that!

    • June 6, 2010 at 5:22 pm

      salam juger.. ehehe

  6. June 6, 2010 at 9:49 pm

    Salam en_me ituuuuuuu………..

    Alahaiiiii, sayangnyer……..RM30 pun besar nilainya.
    So, kiranya hangus la voucher RM30 tu, en_me??

    Takpe, next time pasti ada rezeki lagi, Insya Allah…..
    🙂

    • June 6, 2010 at 10:50 pm

      burn ghitewww lorr..

  7. June 6, 2010 at 11:31 pm

    salam..
    mf sb lama tak singgah.baru balik bercuti dri k.kagsar. ok saya dah linkkan..
    terima ksh atas peringatan anda😉

    mash tak jumpa? call cina tu balik??

    • June 6, 2010 at 11:53 pm

      ahaha.. gelihati me sbb minta maaf bagaii ghtewww.. ikiki

  8. ash
    June 7, 2010 at 12:29 am

    hehe.ok la tu..
    yang penting tuah menang hadiah tu da ader..
    =)

    • June 7, 2010 at 4:13 am

      thanks bg penyedap rasa.. uhuhu

  9. Masy
    June 7, 2010 at 9:09 am

    ok la tu, ade la jugak. hehehe

    • June 7, 2010 at 9:42 am

      syukur kanns.. uhuhu

  10. June 7, 2010 at 10:49 am

    minta tebus nnti bila tarikh luput dah tamat rugi lowh..huhuh

    • June 7, 2010 at 10:52 am

      vukann rejeki namernyer tewww.. ahaks

  11. June 7, 2010 at 11:01 am

    RM30 pun duit juga, kanzz?..hehehe

    tapi, voucher tu hanya boleh digunakan masa buat pembelian di kedai yang itu aje. jawabnya, kena spend another extra money lorr.. hehehehe

    • June 7, 2010 at 11:07 am

      nmpknye kene kuar duit lagik ghiteww lorr..

  12. June 7, 2010 at 12:10 pm

    kalau tak jumpe kedai tu meh pass kt sini. i cari sampai jumpe heheh

    • June 7, 2010 at 12:16 pm

      iyolarr tewww.. lautan api leh direnangi kanns.. ekeke

  13. June 7, 2010 at 12:29 pm

    best gaks tu, bukan senang2 orang nak kasik RM30… kat mana kedai tu?

    • June 7, 2010 at 12:30 pm

      kat dalam danga city mall lorr.. x kuasa me nak carik .. ihiks

  14. fndrocka
    June 7, 2010 at 1:38 pm

    aku tengah mnunggu tuah…

    ada masuk 2/3 peraduan…bila lah nak dapat keputusan.huhu

    • June 7, 2010 at 1:42 pm

      jebat.. ko tunggu jerr.. nanti abang tuah akan datang.. ihihi

  15. June 7, 2010 at 2:51 pm

    Salam En. Me….

    Apa khabar?, alhamdulillah dpt gak hadiah walaupun RM3o, boleh buat beli mouse ngn pad skali cukup lah…heehheh

    • June 7, 2010 at 3:16 pm

      salam juger dayat ittewww.. kiter masih memblog kannns.. ekeke

  16. June 7, 2010 at 5:50 pm

    me..
    wah..
    ada voucher..
    best..
    tapi kena cari kedai pula kansss..

    • June 7, 2010 at 6:25 pm

      kannss.. uhuhu

  17. June 7, 2010 at 8:43 pm

    en_me

    is back.
    yg lagi satu ??
    selalu terlambat tahu.
    huhu..

    aik.dah ada nak lagi ker?

    • June 7, 2010 at 8:48 pm

      saperlar me yg ini kannns.. uhuhu

  18. June 8, 2010 at 9:47 pm

    Salam..

    Hebatlah blog ni.. PR8 tu…😀

    • June 8, 2010 at 9:49 pm

      salam jugerr..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s