Home > Ho Hum > A++ friday open mic

A++ friday open mic

minaret of masjid pasir pelangi

minaret of masjid pasir pelangi

Assalamualaikum kawan-kawan semua. Hari ini hari jumaat. Me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja*.

Achtung *: tertakluk pada terma dan syarat.

Pascanota: laman blog wordpress kaput selama 110 minit sebentar tadi. Harap maklum. [+ WordPress.com goes Down for unknown reason ]

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. Fa
    June 11, 2010 at 12:55 am

    ooo…tak de orang lagi…
    Nak cakap apa, ek? **sambil betul2kan mikrofon**
    Testing 1..2..3
    3..2..1 Alopp..Alopp…

  2. June 11, 2010 at 12:56 am

    alo! alo! aloooo

    salam Jumaat gitew… hehehee

    • June 11, 2010 at 7:03 am

      salam jumaat jugerr abang maza tewww..

  3. June 11, 2010 at 1:53 am

    salam en_me.

    nak komen apa ye ?
    komen apa-apa je?
    camne nak komen eh ?
    pukul berapa boleh komen?
    specify kan tajuk komen boleh ?

    hehe…
    xde apa nak komen. furfec dah rasanya.

    • June 11, 2010 at 7:04 am

      salam akak rin tewww.. furfec katernyerr .. uhuhu

  4. June 11, 2010 at 4:14 am

    Now, kul 4.00pg .. Jumaat
    khamis malam pun dah berlalu
    perfect. x perlu plan A or B ..
    So, takde apa2 lah nak komen..

    Sajee nak melaporkan ..hehe

    • June 11, 2010 at 7:05 am

      vah vah vah.. untungnye badann kanns..

  5. June 11, 2010 at 7:38 am

    Nak tanya pandangan en_me tentang RMK 10. Apakah elemen yg paling menarik bagi en_me?

  6. June 11, 2010 at 7:57 am

    salam yb, ingatkan tanya kalo me ade RM10K.. ahaha

    tentang RMK10, pandangan me: apapun inisiatif yang dilakukan, namun jika mentaliti tidak diubah, especially kaum melayu, ianya akan sekadar menjadi angan-angan.. sudah banyak lambakan dan peluang terhidang di depan mata namun dipersiakan dan sesetengahnya hanya menguntungkan segelintir golongan elit bumiputera yang terus mewah dan kaya kan.. kanns

  7. aLy
    June 11, 2010 at 10:26 am

    masjid tu kat mane?
    cantik..

    • June 11, 2010 at 11:18 am

      ammvoiii very der manjer la uoolss.. kan me dah tulis tewww.. uhuhu

  8. June 11, 2010 at 10:41 am

    Masuk laman nih masa tengah kaput td..3 kali refresh ;p.

    Pascanota: err me ada apa2 nak kongsi pasal Honda City ke? ;p.

    • June 11, 2010 at 11:17 am

      nantila kalo me senang2 me citer pasal cikcity me yg ittewww .. ehehe

  9. June 11, 2010 at 12:57 pm

    Hujung minggu nih kita jenjalan nak bergambar depan tengkolok kat bulatan bandaraya Jasyn🙂

    • June 11, 2010 at 12:59 pm

      Iyolar tewww..

  10. wanmaradona
    June 11, 2010 at 2:37 pm

    pindah blog tak ckp….menyampah i…

    • June 11, 2010 at 3:14 pm

      kalo asal blog yg baik, dicampak kelaut pun jadi pulau tawww.. ahaha

  11. June 11, 2010 at 2:48 pm

    no komen. hehe

    • June 11, 2010 at 3:09 pm

      x sedapla tewww.. uhuhu

  12. wanmaradona
    June 11, 2010 at 2:57 pm

    nak tapis pulak…kasi penapis mee kolok baru tau

    • June 11, 2010 at 3:15 pm

      kalau x jadik pulau, jadik mee kolok pun oke gak.. ahaks

  13. June 11, 2010 at 3:27 pm

    terkesima daku seketika membaca hasrat empunya blog…..bukan senang nak menulis komen sebenarnya bro…

    • June 11, 2010 at 3:32 pm

      ‘setiap komen anda amat me hargai’.. ihihi, volleee

  14. June 11, 2010 at 5:44 pm

    komen ape sahaja? kire acara bebas la ni? hihi
    p/s: harini i neves tah hengat. dup dap dup dap jantung ni. apasal ek? huu~

    • June 11, 2010 at 5:57 pm

      ahaha.. x dapek me nk mnolong ghitewww..

  15. June 11, 2010 at 7:20 pm

    cantek gambar tu..huhu

    • June 11, 2010 at 7:26 pm

      gambar biasa jerr.. thank u bro.. ehehe

  16. June 11, 2010 at 9:05 pm

    Selamat menonton World Cup 2010.
    Jerit kuat2 tau kalau bola masuk goal…..

    Kacang yg ko makan depan TV masa nonton World Cup 2010, jgn la sepah2 ye.

    Huhuhuhuhu……..
    🙂

    • June 11, 2010 at 9:09 pm

      ahaha.. kalaula me sempat tengok bola tewww..

  17. June 11, 2010 at 9:09 pm

    blh komen apa saje??
    x tau nk komen apa cuma nk bgtau gambar masjid tu cantik….

    • June 11, 2010 at 9:13 pm

      komenla tewww.. ihihi

  18. June 12, 2010 at 6:46 pm

    masih valid ke entry nie? nak tanya kenapa pindah lagi?😀 hehe

    • June 12, 2010 at 9:20 pm

      kenapa tidak.. ahaks

  19. June 19, 2010 at 12:31 am

    rasanya ok shaja..hahaaa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s