Home > Food > wanita malaysia RAMAI tak puas: part I

wanita malaysia RAMAI tak puas: part I

having ginger soda

you can get your thirst quenched when drinking ginger soda (Sushi King, Tebrau City)

Makan aiskrim baskin robbins pun kena kenyang sampai sendawa.

Alahai.

Categories: Food
  1. June 30, 2010 at 7:46 am

    Maksudnya??? Tak puas hati tentang apa???🙂

    • June 30, 2010 at 8:07 am

      nak minum air pun kena puas.. ahaha

  2. June 30, 2010 at 8:23 am

    salam en me,
    sy baru tau ttg kepergian almarhum bonda ke rahmatullah. takziah utk en me n keluarga.. moga rohnya ditempatkan di kalangan org2 yg soleh, insyaallah.

    alfatihah~

    • June 30, 2010 at 8:25 am

      salam cik masy masy itteww.. terimakasehh

  3. DrSinga
    June 30, 2010 at 8:54 am

    kalau puasa…
    lagi puas minum….🙂

    • June 30, 2010 at 9:11 am

      jomm puasa.. ahaha

  4. June 30, 2010 at 12:22 pm

    habiss.. air yg satu itu bukan murah reganya dan bukan boleh selalu minumnya. kalau minum banyak2 dan selalu pula, takut kena kencing manis-masam-masin gitew.. hehhehe

    • June 30, 2010 at 12:31 pm

      air kencing syaitan teww.. uhuhu

      • July 1, 2010 at 3:14 pm

        hahahahaha

        anyway, sekali je pernah makan eskrem kat situ tu pun masa bonda datang KL. not really into ice cream unless teringin and if terigin pun bukannya sampai harus ke baskin robbin. setakat dapat eskrim dah okay😉

        tiba2 nak eskrem~ haish.

      • July 1, 2010 at 3:30 pm

        kitakkk! mee kolok satewwww.. ahaha

  5. sz
    June 30, 2010 at 12:42 pm

    tak penah try air ni…sedap ke? air halia kah itu?

    • June 30, 2010 at 12:43 pm

      yep, air halia soda ghitewww..

  6. June 30, 2010 at 2:14 pm

    Alaaaa…. saja tau tajuk dia..

    Tapi, takleh nak komen .

    kena zip molot ! hikhihk ( gelak paling sopan )

    • June 30, 2010 at 2:18 pm

      komen jerr.. nanti me tapis lohhh.. ihiks

  7. June 30, 2010 at 2:33 pm

    Rasanya saya akan zip molot terus kot ..

    pasni takdelah lagi nak komen kat blog besh ini ..

    • July 2, 2010 at 8:11 am

      oke lorrr..

      *blog bukanlah hakmilik kekallsss.. kanns

  8. July 4, 2010 at 11:43 am

    Kuwe ki Gikok gambar apik tenan
    penuh penceritaan…………
    CANON yo

    • July 4, 2010 at 12:59 pm

      yep, me kan canonites.. ihihi

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s