Home > Travel > enchek gi dengan monyet jewww

enchek gi dengan monyet jewww

broga milestone

Still busy to climb the Broga Hill.

Tiada siapa nak temankan me mendaki bukit broga itu. Sedih kan.

Kata orang, kalau sudah dilamun cinta, tak dapat tengok bukit tuannya, dapat tengok tangga rumahnya pun sudah hilang rindu kan. Kanns.

Alahai.

Categories: Travel
  1. July 10, 2010 at 2:20 am

    […]

    isssshhh kat mana tempatnya ni ye… kalau Bukit Soga kat Batu pahat tu aku taulah… Eeehhh konfius plak bukit ke gunung ye… lupa lah plak

  2. July 10, 2010 at 5:23 am

    si puteh sebelah tu (yg parking tepi jalan) mengancammmm ler…🙂

  3. July 10, 2010 at 7:21 am

    aik, jalan2 tengok kaki bukit aje??
    ke ni tengah recce2?? he..he..he..

  4. DrSinga
    July 10, 2010 at 7:25 am

    takpe….
    gambar tempat parking dicelah2 kelapa sawit masih ada…

  5. July 10, 2010 at 9:06 am

    tak nampak muka, tengok orang tak berkepala pon jadiklah…kanz..

  6. July 10, 2010 at 11:01 am

    So tak sampai Broga lagi la nie.. Huhu. Macam nak pegi lagik tapi…. Macam fikir 50 kali. Huhu

  7. July 10, 2010 at 11:18 am

    salam en_me;

    phewwwiitt… selim larrr..

    hahaha..

  8. July 10, 2010 at 12:30 pm

    yalah, selimmm. mesti tangkinya kecik, jimaaaat! ngeh ngeh

  9. July 10, 2010 at 1:00 pm

    Mula2 kaki bukit dulu.. nanti atas bukit plak..

  10. July 10, 2010 at 2:42 pm

    Saja tau en me bergambar camtuh ..
    mana satu saya nak tengok nie , left or right ??

  11. July 10, 2010 at 3:07 pm

    kena set-up masa yg betul2 sesuai dan kena gayanya.. nanti adalah worng ikut mendaki.. tapi harap2 tak der lah fulaks worang yg sejenis itu ikut kembali.. .huhuhu

    seram sehhhh

  12. July 10, 2010 at 5:48 pm

    broga tu dkt je dgn rumah tp x berkesempatan nak pegi ;p

  13. July 10, 2010 at 11:34 pm

    Salm en_me……

    Tgk si Putih pun jadi la……….lepas rindu gituuuuuu !!!!
    🙂

  14. July 11, 2010 at 9:08 am

    kenapa tak ajak chekgu..ahaks

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s