Home > Famili > Toy Story in 3D

Toy Story in 3D

toy story 3

I don't know the lady sitting next to aQi while we were ready to watch Toy Story 3 in 3D (TGV Tebrau City)

Kali terakhir me tengok wayang dan beri markah tinggi iaitu pada tahun lepas – cerita District 9.

Sebenarnya hujung minggu lepas memang me sibuk dengan urusan seri paduka baginda (macam biasa). Tapi untuk tidak menghampakan aQi (12) dan aBo (9), me pergi juga layan cerita Toy Story 3.  Me bukukan tiket dalam internet saja walaupun dapat tempat duduk yg berpecah.  Harga tiket (lapan belas hinggit) memang mahal tapi untuk 3D animasi sungguh berbaloi.

nampak macam betoll laa bah!

– kata aQi.

Jalan cerita yg menarik, penuh komedi, pengembaraan dan emosi yg ikhlas. Memang sesuai untuk tontonan seisi keluarga (kecuali kanak-kanak botak bawah 5 tahun tinggallah saja di rumah dengan ibunya yg garang). *Senyum.

Me bagi 4.5 bintang. 

Alahai.

Categories: Famili
  1. July 13, 2010 at 2:11 am

    anak maza juga meronta2 mahu menonton cerita yg satu ini…

    tunggulah ayah dpat gaji besar kedabak satu kali..satu family akan ayah angkut … huhuhu

    • July 13, 2010 at 6:54 am

      wah ayah anak2 maza nak dapat bonus tewww.. ehehe

  2. July 13, 2010 at 7:12 am

    baru jek nak kirim salam dekat itu lady duduk sebelah aQi..
    nasib baik en_me tidak kenal.. ;p
    kehkehkeh..

    • July 13, 2010 at 7:33 am

      ko nak watper bro.. ahaha

  3. sz
    July 13, 2010 at 7:17 am

    en_me bukan suami drsinga kan?

    • July 13, 2010 at 8:19 am

      kowserr uu.. uhuhu

  4. Fa
    July 13, 2010 at 7:34 am

    `en_me bukan suami drsinga kan?’

    hehehe….jawab jangan x jawab….

    • July 13, 2010 at 8:19 am

      aper klisee ghiteww.. uhuhu

  5. DrSinga
    July 13, 2010 at 7:52 am

    kihkihkihkih….
    sampaiiii hatiiiii…..😛

    • July 13, 2010 at 8:20 am

      sian kat uuu.. ahaha

  6. DrSinga
    July 13, 2010 at 7:54 am

    *ketawa kihkihkih lagi…*
    ke komen SZ dan Fa

    • July 13, 2010 at 8:20 am

      kaaanns..

      • July 13, 2010 at 9:14 am

        sebab “ibu yang garang” tu kan sinonim ngan drsinga…hahahahaaa
        sila tukarrr ayat en_me! kaannn dah gosip mom! :p

      • July 13, 2010 at 9:31 am

        me suker.. sukerr.. wakakak

    • July 13, 2010 at 4:19 pm

      hhohoho tak pasal2 kena gosip hahahahaa..panas plk do cini🙂

      • July 13, 2010 at 4:25 pm

        gosip kalo dah fofuler tahap artis celebrities ghiteww .. ekeke

  7. July 13, 2010 at 8:24 am

    RM18 tu siap dapat bawa blk spek mata 3D sekali ke tu?

    • July 13, 2010 at 8:26 am

      maner boleh bro.. nak kuar kencing pon ke bagi balik kat mamat jaga pintu tewww.. uhuhu

      lgpown kalo bawak balik ko nak watper? nak sekodeng aper? ehehe..

  8. July 13, 2010 at 9:21 am

    Kat sini RM20.00 brother..:)

    • July 13, 2010 at 9:32 am

      dah terai blom.. ihihi

  9. July 13, 2010 at 9:27 am

    Tak pasal2 en_me jadi suami DrSinga. Bukan saja sebab en_me ada isteri yg garang tapi sebab budak botak 5 tahun tu hahaha

  10. July 13, 2010 at 9:39 am

    citer shrek..err 3 kot? plak lps ni? ke citer shrek dah lame kluar kat msia?

    • July 13, 2010 at 9:46 am

      shrek tunggu kt HBO jerr.. ehehe

  11. July 13, 2010 at 11:33 am

    hoh…budak umo 2 tawon buleh ke nengok citer cenggini?ke seswai ntok mak pak die jek…

    • July 13, 2010 at 11:49 am

      kalo ader 10 orang anak dan sorang jer umo 2 tawon elokla anak 2 tawon itteww tinggal kat umah dgn uminyerr.. kalo sorang jer anak umo 2 tawon elokla mak pak die xyah gi tengok wayangg.. ihiks

      • July 13, 2010 at 6:02 pm

        adeh…fening bace rumus en_me nih…ksimpulan:ummi kne tggal kt umah la???huh…xaci btoi…

      • July 13, 2010 at 10:06 pm

        tunggu jer kuar kat HBO.. nnti datang masuk umah umi lar tewww.. ekeke

  12. July 13, 2010 at 12:23 pm

    hoohh bdk 2 taun leh tngk ek….hah leh la bwk ank2 ai g tngk nih…(sebenonyer maknyer yg eksaited lebeh) ngeh3

    • July 13, 2010 at 12:26 pm

      bawak jer.. tp jangan nanti sibuk melayan bdk2 taun ittewww.. ekeke

    • DrSinga
      July 13, 2010 at 12:37 pm

      nak tumpang jawab boleh ya encik en_me…
      .
      bawah 2 tahun??!!
      JANGAN!!!!
      (hehehe… berdasarkan pengalaman pahit….)

      • July 13, 2010 at 12:40 pm

        ibu tau xperr.. ihiks

  13. July 13, 2010 at 12:31 pm

    wa layan cerita download kat tenet je…..

    • July 13, 2010 at 12:36 pm

      wahh fandaiinyerr lu download ghitewww..

  14. edy
    July 13, 2010 at 12:45 pm

    bestnye dapat tgk yg 3d

    • July 13, 2010 at 12:58 pm

      harga tiket pown best gak.. ahaks

  15. July 13, 2010 at 3:15 pm

    nak gi tengok arr…

    • July 13, 2010 at 3:57 pm

      nak gi dengan saper tewww.. uhuhu

  16. July 13, 2010 at 4:18 pm

    alahai nampaknye suri kena bli and tgok kt umh jerk

    • July 13, 2010 at 4:26 pm

      naper? takdok orang nak ajak gi tengok kerr.. siannyerr

  17. July 13, 2010 at 5:05 pm

    besnyeee..lama tak tgk wayang sbb anak br setahun dua bulan..nak tggu dua thn ar baru le bw gi wayang.emm..agak2 brape masa umo sesuai plg awal ek?

    • July 13, 2010 at 5:08 pm

      tanyer me lar fulakkks.. uhuhu

  18. semut api
    July 13, 2010 at 5:25 pm

    Dulu gua selalu tgk muvi di cineplex…sekarang ada lg ke?
    kem salam sama itu wanita bert-shirt biru tanpa koler tanpa lengan…

    • July 13, 2010 at 10:02 pm

      me pown x kenal uoolss.. ammvoiii

  19. July 13, 2010 at 6:53 pm

    saya tak pernah lagi tengok movie 3d.huhu

    • July 13, 2010 at 10:03 pm

      ruginyerrr.. ekeke

  20. July 14, 2010 at 8:57 am

    nak jugak tengok tapi tak sempat2.

    *saya yg lebih xcited dari anak2..keke..

    • July 14, 2010 at 8:58 am

      bz kanns.. ehehe
      tunggu jer masuk tv..

  21. July 15, 2010 at 12:22 pm

    i wish ..
    ada MBO kat Pantai Timur !

    • July 15, 2010 at 1:05 pm

      semua barang takde kannns.. alala

      • July 15, 2010 at 1:27 pm

        tapi ada barang ‘baek’ punya .. haha larikss

      • July 15, 2010 at 1:54 pm

        aper nak larikss ghitewww.. ekeke

  22. July 15, 2010 at 4:49 pm

    Lama dh tak g tgk wayang…

    • July 15, 2010 at 5:13 pm

      xnak ke x bolehh.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s