Home > Kereta > What is the plural form of CRV?

What is the plural form of CRV?

honda crvs

Two generations of CRVs in the basement parking lot. The white one is the latest version.

Kalau satu disebut crv. Kalau lebih dari satu disebut crvs kah?

Baru kelmarin me bukukan kereta honda crv.

Tapi di bawah tempat letak kereta pejabat, sudah ada kakak jurutera yg garang yg pakai dahulu. Putih mancongkam.

Tetiba terasa lambatlah pula nak tunggu crv baru.

Alahai.

Categories: Kereta
  1. August 10, 2010 at 7:28 pm

    salam en_me, saya rasa blog anda sgt kemas. thanks for droppping by at my blog🙂

    • August 10, 2010 at 7:35 pm

      salam kembali.. thanx😉

  2. August 10, 2010 at 7:40 pm

    wahhhh…
    nak racing ngan mQ ek..hehehe

    • August 10, 2010 at 7:45 pm

      crv bukan tuk racing lohh.. nk racing pakey kete lainns.. ehehe

  3. zareda
    August 10, 2010 at 9:02 pm

    penantian itu menyiksakan ya en me

    • August 11, 2010 at 2:17 am

      tau xperr.. uhuhu

  4. August 10, 2010 at 9:09 pm

    hoho
    jangan plak pasni
    en me pulak yg garang !

    • August 11, 2010 at 2:16 am

      maner ader garang.. ikiki

  5. August 10, 2010 at 9:54 pm

    biar lambat asal selamat en.me.. daripada tak dapat langsung baik bersabar dulu.. huhu

    • August 11, 2010 at 2:17 am

      betulla teww.. sabola nihh

  6. August 10, 2010 at 10:50 pm

    sabarrrrr…

    • August 11, 2010 at 2:15 am

      tgh sabo la nih.. uhuhu

  7. August 10, 2010 at 11:01 pm

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
    رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

    uhhhh bro ambik CRV baru ye… wahhhhh bolehlah bergaya untuk raya ni… Eeemmm aku pun asda cite2 nak ambik tapi belum lagi mampu… tungu 10 taun lagi… tunggu orang dah takpakai lagi… bolehhh tak

    • August 11, 2010 at 2:14 am

      aderla rejeki ko teww nnti..

  8. k'eja
    August 10, 2010 at 11:09 pm

    crv pulak…
    Alhamdulillah….. ;p

    • August 11, 2010 at 2:12 am

      crv jer..

  9. August 10, 2010 at 11:48 pm

    en_meeeeeeeeeeee…..SELAMAT MENYAMBUT BULOAN RAMADHAN YER….

    • August 11, 2010 at 2:45 am

      waduh waduh piha.. salam ramadhan gakk tuk kamuu

  10. DrSinga
    August 11, 2010 at 5:08 am

    bukukan yang putih jugak ke..?
    sedondon gituuu..

    • August 11, 2010 at 5:30 am

      setia pd yg nombor satewww.. volleee ghiteww doc

  11. August 11, 2010 at 6:14 am

    crv putih tu…. cantik. smart. lagi smart kalo dpt bawak. en_me bile nak angkat 1?

    • August 11, 2010 at 7:17 am

      dah order lohhh.. blom sampi2 lagik nih.. ihiks

  12. August 11, 2010 at 6:14 am

    Salam en_me…..

    Selamat b`puasa buat en_me & family.
    Semoga p`olehi k`berkatan dari Illahi hendaknya.

    **CRVs gituuuuuu……..nak tambah satu lagi “cawangan” ke? Ehhhh, silap la.
    Nak tambah satu lagi CRV ke? M`congkam & m`cakar gituuuuu………

    Take care, en_me…
    🙂

    • August 11, 2010 at 7:17 am

      ammvoiii tersasul masul ghitewww akak ..

  13. August 11, 2010 at 6:20 am

    penantian satu penyiksaan ..

    sabar2..

    • August 11, 2010 at 7:16 am

      tau xper.. ekeke

  14. mokcik azwa
    August 11, 2010 at 8:11 am

    Mokcik sekadar mampu melihat sajork la…memang santekk laa Honda CRV dari versi lama hingga ke versi terbaru…

    • August 11, 2010 at 8:35 am

      kalo leh bawok lagik shantek ghitewww.. uhuhu

  15. August 11, 2010 at 10:03 am

    takpo en me…crv tu leh jd stok raya.. mesti en me oder kaler corak keputat.. silap plak… ketupat.. tu yg org nippon paint tgh fenin kapala nak kaler corak keputat.. tu yg lambat teww (dah mcm bunyi char kwey teww jer)..

  16. August 11, 2010 at 10:05 am

    ko macam tau tau jer me dah order kaler cokelat ghitewww.. ahaha

  17. August 11, 2010 at 10:05 am

    kete pepel haku pun best (sambil jeling jeles kat CRV org) keh keh keh… :p

    • August 11, 2010 at 10:09 am

      aper nak jeles, ko trade in jer kete WRX ko tewww.. ehehe

      • August 11, 2010 at 10:45 am

        eii…macam nujum pak belalang pulak en_me ni. huhuhu~ ade ke budak WRX tu dlm blog haku…? :p

      • August 11, 2010 at 10:48 am

        maner ader.. alala

  18. August 11, 2010 at 2:16 pm

    akak pun cukup berkenan dgn CRVs itewww
    tp rasanya. mati idup balik pun tk akan mmpu nak dpt kan nya…

    • August 11, 2010 at 2:23 pm

      jgnla ckp camtu akak.. rejeki jodoh ajal maut sumer allah tentukann.. uhuhu

  19. August 12, 2010 at 11:48 pm

    wah !!! CRVs !!!!

    • August 13, 2010 at 3:43 am

      yep.. crv lorrr

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s