Home > Famili > saperlar tak sayang bini ooiii

saperlar tak sayang bini ooiii

bonia

Discount purchase on purchase items (yaasir and aQi are playing around inside the Bonia outlet, Plaza Angsana)

Kelmarin sementara tunggu van buruk toyota unser me bersalin kulit cermin, me sempat temankan mQ pergi membeli-belah tingkap pada mulanya.

Bila berada dalam kedai jual beg tangan bonia itu, ada satu beg yg sudah mQ berkenan. Ada tawaran harga murah, katanya. Tapi masalahnya ialah problem sebab kena beli barangan lain juga. Tapi mQ tak berminat nak beli barang bonia yg lain sebab dah banyak beg tangan dan perkakas dapur dan pinggan mangkuk berlambak di rumah. Jadi, me pun ambil kesempatan nak tolong – sebab mQ yg bayar pakai duit mQ juga. Me sambar beg duit kulit saja.  Boleh gitu kengkawan.

Alahai.

Categories: Famili
  1. August 11, 2010 at 12:37 pm

    ahahah..
    ini sudah tukar konsep…
    sapa la tak sayang laki… :p

    • August 11, 2010 at 12:39 pm

      bukan tonto erk makk.. tolong orang nak tolong diri sendirikk.. ikiki

  2. August 11, 2010 at 12:55 pm

    tolong menolong amalan mulia.. apa yg penting? kerjasama. hahaha

    • August 11, 2010 at 12:59 pm

      tolong mengepaww jerr.. ahaha

  3. August 11, 2010 at 1:09 pm

    Boleh saje..
    tak koser
    kan madam kan kann…

    • August 11, 2010 at 1:43 pm

      ek elehh akak tewww..

  4. August 11, 2010 at 1:22 pm

    sukanya dia..hehehe

    • August 11, 2010 at 1:46 pm

      suker lohh tolong orang.. ahaha

  5. August 11, 2010 at 2:02 pm

    hehe.plaza angsana ye..kalu sy balik kg,le teserempak en_me sekeluarga ni..

    • August 11, 2010 at 2:16 pm

      ahaha.. larikkks..

  6. August 11, 2010 at 2:14 pm

    ni kira mQ yang bayar kan ler?
    tkpe la..nnti Raya, en_me kasi ler duit raya lebih sket kat dia..

    • August 11, 2010 at 2:17 pm

      vollee jerr.. uhuhu

  7. ain
    August 11, 2010 at 2:19 pm

    leh wat raya….. hehehe

    selamat berpuasa untuk en. me sekeluarga….

  8. August 11, 2010 at 2:24 pm

    wallet me? x sempat tunggu raya lohh.. dah pakey pownn.. ehehe

  9. August 11, 2010 at 4:00 pm

    nasib baek la bonia..ada chan en me dpt wallet.. kalo LV atau coach, mesti en me xde chan nak dpt wallet baru.. cian en me… ishishish…

    • August 11, 2010 at 4:02 pm

      kiter paww yg murah2 jerr.. volleee

  10. August 11, 2010 at 4:08 pm

    hehe … biasa la … skang ni sales merata … rasa mcm nak beli semua … hehe … anyway salam ramadhan untuk anda & family😉

    • August 11, 2010 at 4:11 pm

      selamat berpose bro.. thanx

  11. August 11, 2010 at 4:38 pm

    suri mash tak mmpu lagi..mash ada stu jer..ni pun dah buruk huhuhu..

    untunglah si dia dpt hadiah dri suami sperti bro me..bertuahnya dia heee🙂

    • August 11, 2010 at 4:56 pm

      sori mula2 me konpius.. tp xper, kalo ader rejeki nnti laki ko belikan.. ;-D

      tp entri nih pasal me yg dapat hadiah wallet sbb mQ kena beli barang lain selain handbag untuk dptkan diskaun tewww..

  12. August 11, 2010 at 6:52 pm

    duitnya dari yQ jugaklah ye..
    dapat feree memang bezz.

    • August 11, 2010 at 7:10 pm

      bukan ‘yQ’ oke.. tapi ‘mQ’.. very derr lar akak rin nih.. ihihi

      • August 14, 2010 at 9:58 pm

        baca n3 sblum ni mQ (myQueen)
        yQ tu yourQueen

        nanti saya tukar balik eh…

      • August 15, 2010 at 5:24 am

        me donno ‘yQ’ is.. uhuhu

        *jgnla wat camnih.. wat orang konpius jakk.. ahaks

  13. August 11, 2010 at 6:57 pm

    saya pun pergi angsana pada 7.8.10 sebab nak bawa mama beli langsir kat Jakel.

    tapi, mana ada Jakel kat angsana, kat tampoila…adoi…

    angsana, ramai orang melayu dtg sini…

    • August 11, 2010 at 7:12 pm

      bukan ke JAKEL kat BBU? konpius makk

  14. August 11, 2010 at 9:08 pm

    cerdik org meniaga ni. depa nak abih barang cepat, buat la jualan stail gitu

    • August 11, 2010 at 9:21 pm

      marketing strategy ghitewww.. uhuhu

  15. fa
    August 11, 2010 at 9:08 pm

    tajuk tu patutnya, `saperlar tak sayang diwi sendiwi ooiii’

    • August 11, 2010 at 9:19 pm

      me ikhlass taww.. ahaha

  16. August 11, 2010 at 10:10 pm

    very derrrr le en_me itewwww…
    sapa yg syg sapa ni?

  17. August 11, 2010 at 10:54 pm

    Salam en_me itewwwwwwww………..

    Amvoiiiiii, nyopping gituuuu !!! Sambar beg duit kulit lagi gituuu.
    Akak jeles tau !!!

    Sayang diri sendiri gitu kekdahnya…..
    🙂

    • August 12, 2010 at 4:14 am

      kita tolong orang bukan nak tipu orang.. ahaks

  18. August 11, 2010 at 11:26 pm

    saper la tak sayang laki ooiii….heheh…🙂

    Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat en me sekeluarga…

    • August 12, 2010 at 4:13 am

      ammvoiii akak baayah tewww.. ehehe

  19. August 11, 2010 at 11:32 pm

    bukan takut bini kans?? hehe

    • August 12, 2010 at 4:13 am

      takut camane bro.. citerlarr.. ehehe

  20. Q
    August 12, 2010 at 12:24 am

    sayang bini tangan2kan…buat bantal lengan. huhuhuh

    • August 12, 2010 at 4:02 am

      kat lengan bau ketiak bro.. ahaks

  21. August 12, 2010 at 12:30 am

    mutut mutut.. sapa talak sayang bini woo…
    he..he..he.

    • August 12, 2010 at 3:51 am

      wehh bro .. jangan ckp ‘talak’.. sensitip wooo.. ekeke

  22. August 12, 2010 at 1:46 am

    sama dgn enpakwe. kalau kita nak menyoping, ada je yg dia terbekenan..habis???

    • August 12, 2010 at 3:49 am

      ahaha.. tau xperr

  23. August 12, 2010 at 6:04 am

    memang patut tolong menolong, especially isteri sendiri kaannns. dalam menolong tu, tertolong diri sendiri apa salahnya, hehe. yer yer en_me ikhlas, saya tahu.

    • August 12, 2010 at 6:12 am

      ahaha.. ikhlas semedang tawww

  24. August 12, 2010 at 6:10 am

    Nak lebih sayang sila beli brg lain lak hahaha

    • August 12, 2010 at 6:14 am

      vah vah vah ammvoiii akak mimi.. ahaha

  25. DrSinga
    August 12, 2010 at 6:24 am

    siapalah tak sayang suami….
    tapi ada kannnn…..
    (macam biasaaaaa je baca kannn…)

    • August 12, 2010 at 8:19 am

      ader kerr doc.. kahh

  26. August 12, 2010 at 8:06 am

    “ambil kesempatan nak tolong”

    – sebab mQ yg bayar pakai duit mQ juga.

    yg disambar tu duit MQ jg ke ???

    • August 12, 2010 at 8:18 am

      abes kalo kita x tolong, saper yg bra nak tolong fulakkks..

      very derr larr akak ikan nih.. ihihi

  27. August 12, 2010 at 11:52 am

    hahaha.. mmg betul sayang bini nih! hahaha…

    • August 12, 2010 at 12:17 pm

      tau xperr.. ahaha

  28. August 12, 2010 at 6:48 pm

    memang bijak en.me.. memang pandai.. hehehehe

    kalau tak sekarang, bila lagi mau tolong, kan?hhehehe

    • August 12, 2010 at 7:08 pm

      tolong menolong lorrr.. ahaha

  29. August 12, 2010 at 11:44 pm

    bertuah en_me !! jadi tukang bawak pun dapat hadiah !!! Syok nyerr!!!

    • August 13, 2010 at 3:39 am

      tukang bawak pownn patut dihargai jasanya.. ehehe

  30. August 16, 2010 at 2:55 pm

    waahh…bestnye…dpt wallet raya baru la ek…hehe
    slamat berpuase en.me~

    • August 16, 2010 at 2:59 pm

      biasa jerr.. ehehe

      slmt berpuasa gak wat cikf ittewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s