Home > Kereta > eight years and still counting

eight years and still counting

unser

While waiting for the van being serviced and the clerk said the wifi was not working that made your life a bit uneasy (Taman Rinting)

Kelmarin (Ahad) me sudah cadang nak hantar servis van buruk unser me yg itu.

Bengkel yg selalu me hantar unser tutuplah pula.

Jadi me cuba bengkel yg lain. Orang pun tidaklah ramai, jadi urusan menunggu servis pun tidaklah lama.

Lepas itu, hantarlah pula unser ke kedai filem tingkap. Sebab tingkap unser sudah macam kusam saja, terkopek-kopek filemnya. Mamat cina itu bilang sejam setengah boleh siap pasang semua tingkap, termasuk tingkap depan sekali. Me kata dua jam pun oke juga.

Sementara itu, boleh lah me jalan-jalan temankan mQ (my Queen) membeli-belah tingkap.

Dipendekkan cerita, selepas 6 jam baru siap. Sebab sorang saja yg buat, tapi aiman tak kisah. Yg penting kerja yg kemas. Tak gitu kengkawan.

Alahai.

Categories: Kereta
  1. August 11, 2010 at 8:36 am

    itu unser pon mntak ditukar kot..eheh..

    huh…melampau-lampauan ah, 6 jam br siap…

    • August 11, 2010 at 8:41 am

      kalo xde kete lainns, patah kaki gakk nunggu.. uhuhu

      unser mau tukar? ohoho.. sadap uu

  2. August 11, 2010 at 9:08 am

    itu tingkap kedai dia sekali dia filemkan..tu yg 6 jam tu..he..he..he.. en.unser tu taknak tukar dgn en.estima ke?

    • August 11, 2010 at 9:15 am

      saddap uu.. ahaha

  3. August 11, 2010 at 9:12 am

    walaaa… apek got wifi one aaa? so canggeh, man!

    • August 11, 2010 at 9:16 am

      apek pown nak tarek pelanggan gakk tp apakan daya wifi apekk x berfungsi sudah lama lorrr.. ohoho

  4. DrSinga
    August 11, 2010 at 9:13 am

    estima putih lhorrrrr……

    • August 11, 2010 at 9:16 am

      ahaha doc tewww.. x abes abes

  5. August 11, 2010 at 9:43 am

    Seronotlah MQueen tu byk dapat window shopping..ke shopping sekali?

    • August 11, 2010 at 9:45 am

      shopping sekali sekala.. volleee

  6. August 11, 2010 at 11:42 am

    kedai tu nak buat magic. sebelum – unser. selepas – CRV. (sadap me) heheh

    tapi, magic tak menjadi…salah mentera, :p

    • August 11, 2010 at 12:37 pm

      kalo tengok magic xyah pakey duit xper.. uhuhu

  7. August 11, 2010 at 11:55 am

    Great !
    dah beli pastu belah tingkap..
    sesuka hati jek kanns

    • August 11, 2010 at 12:37 pm

      kill two windows with one stone .. kehh

  8. August 11, 2010 at 11:56 am

    giler lama 6 jam. sibbaik ade aktiviti lain huhuh

    • August 11, 2010 at 12:38 pm

      kalo tunggu memang lamer lohh..

  9. August 11, 2010 at 12:36 pm

    phewww…
    klu zaman cintan cintun 16 jam pun sanggup tunggu…
    klu dah beranak pinak setengah jam pun masa itu emassss🙂

    • August 11, 2010 at 12:38 pm

      ahaha.. masa itu time lahh makk..

  10. mokcik azwa
    August 11, 2010 at 1:17 pm

    amvoii…6 jam kasi tinted…ker 6 jam en_me ngan mQ shopping …

    • August 11, 2010 at 1:49 pm

      shopping 2 jam jer.. volleee

  11. August 11, 2010 at 4:09 pm

    patutla mkn masa 6jam nak filemkn tingkap.. unser upernyer.. jenuh apek tu cari tingkap.. unserkan luuuaaasss… (teringat iklan unser ala2 ali baba bujang lapok. scene penyamun masuk kuar unser ramai2)… nasib baek apek tu xsesat.. kuikuikui…

    • August 11, 2010 at 4:12 pm

      jap, me nk carik youtube pasal unser tewww.. uhuhu

  12. August 12, 2010 at 11:47 pm

    mak aii !!! 6 jam ?? sabau nyer en-me nieee !!!

    • August 13, 2010 at 3:42 am

      sibbaik ader kete lainns.. kalo kena tunggu kat kedai tewww leh masak bebb.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s