Home > Friends > en_me yg memang lumayan interviews – the Close Out Report

en_me yg memang lumayan interviews – the Close Out Report

interview

Top of the crop: from left, cik Masy, pn Linda, and DrSinga

Sessi entri temubual me dengan rakan-rakan blogger sudah berakhir minggu lepas. Tamat. Khalas.

Terimakasih pada cik masy (kotak hujan), puan linda (miamanis) dan ibu singa (doc yg garang) yg sudi menjawab kesemua 20 soalan (banyak sangat kah?) yg me berikan. Sorang anak lima, sorang anak tiga dan sorang tiada anak lagi – tanpa susunan, sila jangan keliru. *Senyum.

Mungkin ada kengkawan nak tahu. Kenapa me pilih tiga orang blogger saja?

Ini adalah rahsia. Rahsialah sangat kan. Begini ceritanya.

Ramai yg tahu, hampir hari-hari me kemaskini blog ‘memang lumayan’ yg ini. Dalam statistik wordpress yg me gunakan, me perhatikan juga pelawat mana yg datang dan dari mana.

Bukannya korang lain tak jenguk blog me. Tapi dorang jenguk hari-hari.
Bukannya korang lain tak komen blog me. Tapi dorang komen hari-hari.
Bukannya korang lain tak pernah tanya me kalau me tak update blog. Tapi dorang tanya sampai hantar email segala.

Terharu kan. Kannns.

Tapi tak kisahlah. Kengkawan pun mungkin ada pengikut blog yg setia.  Atau kengkawan sendiri yg mengikuti blog mereka setiap hari dan setiap detik tanpa jemu. Atau kengkawan sendiri yg rasa resah gelisah, mandi tak basah, makan tak kenyang, tidur tak lena, kalau blog yg kengkawan prihatin tidak dikemaskini barang sehari.

Oleh itu, entri hari jumaat yg lepas berkenaan temubual diatas kerusi hitam me yg buruk itu hanyalah sekadar menghargai jasa baik mereka. Tiada hadiah yg lebih besar dari ucapan terimakasih dari me yg ini. Tanpa korang yg best-best gitu, siapalah me yg ini kan. Tapi lepas ini, janganlah minta hadiah set radio kereta yg kebabom pula. *Ketawa.

referrers

Referrers for all time ending 2010-08-11

Rujukan diatas (sila abaikan bahasa rojak wordpress yg di’melayu’kan) hanyalah untuk blog me ‘yginsaf5’ ini bermula hujung bulan mei 2010 yg lepas. Namun mereka sudahpun mengikuti blog me yg lain-lain (macamlah banyak sangat blog me kanns) sejak sekian lama. Dan mereka tetap mendahului senarai. *Senyum.

Sebenarnya me pun tak tahu kenapa mereka tertarik dengan blog me yg merapu dan tiada apa-apa ini. Korang nak tahu, korang tanyalah sendiri. Ader bra? Me dah lesu uooolss..

Tetapi me terkilanlah sedikit sebab ada segelintir kengkawan yg lain (jaki jipang, dengki dan irihati agaknya) yg tak percaya me buat sessi temubual tersebut. Ada yg sampai hati bilang, me karang sendiri soalan temubual (memang pun) dan me jawab semua soalan sendiri. Sedih kan. ;-(

Takkan lah me nak tulis disetiap entri begini, “Me Tak Suka Menipu.. Semua Me Tulis Kisah Benar Saja” atau “Semua coretan adalah hakmilik Me dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Me.” Menyampah kan.

Alahai.

Categories: Friends
  1. August 13, 2010 at 2:25 am

    ♥(¯`’•.¸(¯`’•.¸*♥♥*¸.•’´¯)¸.•’ ´¯)♥
    ♥♥(¯`’•.¸(¯`’•.¸**¸.•’´¯)¸.•’´ ¯)♥♥
    —-==–Ramadan Mubarak—==—-
    أهلا وسهلا يا رمضان!! … رمضان كريم
    (_¸.•’´(_¸.•’´*♥♥♥♥*`’•.¸_)`’• .¸_)
    ♥(_¸.•’´(_¸.•’´*♥♥*`’•.¸_)`’•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

    waaarrrghhh kan best kalau blog aku ada pengikut yang setia cam blog kamu ni… rasanya kalau kita hargai blog orang lain.. orang lain juga akan menghargai nilai persahabatan tersebut…

    hebat betul kamu kerana penulisan kamu bukan sahaja temubual tersebut sangat exlusife kat kerusi empuk itu… ramailah yang akan jelous untuk merebut tahta kerusi tersebut… kerusi panas katakan…

    • August 13, 2010 at 3:10 am

      mereka yg terbaek bro.. uhuhu

  2. DrSinga
    August 13, 2010 at 5:30 am

    *touched..*
    *speechless*

    • August 13, 2010 at 5:39 am

      merci doc.. ;-D

  3. August 13, 2010 at 6:02 am

    salam me…nanti cm pun nak hantar emel gak la..ahakkss..selamat berpuasa ya.Bila baca n3 kat atas tu..hmmm.ada macam-macam maknusia kat donia ni jadi abaikan lah yang tak best tu..bulan posa ni me…sabar ya hehe.

    • August 13, 2010 at 6:05 am

      anta emel nk watper.. ahaha

  4. August 13, 2010 at 6:30 am

    Salam en_me,

    baik hatinya mereka kan….

    • August 13, 2010 at 6:34 am

      kawan kawan ghiteww .. thanx pd kak rin gakk..

  5. August 13, 2010 at 6:59 am

    slmt berpuas encik me
    ehkekkekekkeke

    =)

    manusia, sering ade je tk puas
    mm

    • August 13, 2010 at 7:02 am

      manusia kanns.. ekeke

  6. August 13, 2010 at 7:00 am

    puasa*
    typo lak

    kehehkekeke

    • August 13, 2010 at 7:03 am

      typo xper.. jangan tipuuu.. uhuhu
      selamat berpuasa gakk untuk akak jane itteww

  7. August 13, 2010 at 7:01 am

    ohh so sweets…
    rasa besh sangat !
    sampai tercopong molot .
    tq so much..

    • August 13, 2010 at 7:04 am

      membasahh takk.. wakakak

      u r welcome pn linda manis ittewww.. thanx to u too 3 4 8 .. and 8 lagikk

  8. August 13, 2010 at 7:22 am

    taklah.
    ngences jek !
    tapi , basah pun ai likee..
    hikhikhik ( gelak tutup mulut .)

    • August 13, 2010 at 7:55 am

      ahaha.. x hagak2

  9. August 13, 2010 at 8:13 am

    saya mandi tak kenyang, tidur tak basah ! hehe

    • August 13, 2010 at 8:15 am

      wahh abang lavendari ittewww.. pakar puisi kanns..

  10. August 13, 2010 at 8:15 am

    Salam en_me

    Kita tak akan dapat memuaskan hati semua orang. Kadang2 hati kita sendiri pun terpaksa kita abaikan…🙂

    • August 13, 2010 at 8:15 am

      kaaanss..

  11. August 13, 2010 at 8:35 am

    takper.. aiman tak kicah…
    *tetiba plak dak tak cukup stahun jagung nie nyampuk.. hikhikhik…

    • August 13, 2010 at 8:36 am

      sibbaik ko blom stahun jagung ghiteww.. uhuhu

  12. August 13, 2010 at 8:43 am

    ala tak sempat nak duduk kat kerusi hitam

    • August 13, 2010 at 8:45 am

      xper bro.. nnti ader rejeki me buat lagikk.. ihiks

  13. August 13, 2010 at 8:54 am

    manusia yg busuk hati, dengki, ada kat mana2 en_me. jgn pedulikan, teruskan menulis. sy rasa hanya minoriti yg dengki….majority sukerrrrrrr

    • August 13, 2010 at 8:59 am

      thanx akak ittewww.. skit jer terkilan .. uhuhu

  14. mokcik azwa
    August 13, 2010 at 9:20 am

    mokcik dok klik kat tempat lamer..ropenya dah pindah rumah baru huhuhu…

    tapi soklan kat atas tu lain macam lak bunyiknya..”ader bra?” waka waka…

    • August 13, 2010 at 9:25 am

      mokcik ader? ahaha

  15. August 13, 2010 at 9:49 am

    Takmo interview saya ke ehehehehe ;p.

    • August 13, 2010 at 9:54 am

      interview dah tam-mat.. uhuhu

  16. August 13, 2010 at 9:50 am

    org yg jaki jipang tu kita lempang laju2 je en.me..

    • August 13, 2010 at 9:55 am

      xper keroll.. kiter lempang pown nanti dia lempang kiter balekk.. x ghiteww

  17. August 13, 2010 at 10:05 am

    Terimakasih pada cik masy (kotak hujan), puan linda (miamanis) dan ibu singa (doc yg garang) yg sudi menjawab kesemua 20 soalan (banyak sangat kah?) yg me berikan. Sorang anak lima, sorang anak tiga dan sorang tiada anak lagi.

    Mcm len mcm je susunan anak nya?
    Hehhhhh………….

    • August 13, 2010 at 10:07 am

      memang sengaja xnak susun.. volleee

  18. bintangzohra
    August 13, 2010 at 10:06 am

    kesiannnya….
    dah berpeluh2 interview org kata tipu…
    sabarla iaaaa

    • August 13, 2010 at 10:07 am

      siann kat me kanns.. uhuhu

  19. August 13, 2010 at 10:25 am

    yg penting kita hepi!🙂

    • August 13, 2010 at 10:30 am

      hepi kahh.. uhuhu

  20. August 13, 2010 at 10:39 am

    mcm2 cara nak hargai kawan, kan?tahniah ada kwn yg ikhlas

    • August 13, 2010 at 10:42 am

      yep.. ikhlas tapi jauh tewww..

  21. k'eja
    August 13, 2010 at 10:44 am

    salam ramadhan dan selamat berposo…. ;p

    • August 13, 2010 at 10:45 am

      thanx and samer2 to akak eja itteww..

  22. August 13, 2010 at 11:26 am

    huhuhu..
    mujur juga en.me tak interview maza… kalau interview takut maza terkedu dan minta terus jawatan CEO kat syarikat en.me.. heheheh

    • August 13, 2010 at 11:41 am

      nak ker.. ahaha

  23. August 13, 2010 at 12:16 pm

    deme (si jaki n angkatan) jeles la tu ngan en_me..xper2…biokan deme terjun dgn labu2nyer..

    • August 13, 2010 at 12:19 pm

      kita kawann kanns.. ehehe

  24. August 13, 2010 at 12:21 pm

    eh.. sy jawab sndiri ok.. ape kelas nk soh en me jawabkan wahahahaahhh~

    • August 13, 2010 at 12:25 pm

      aper barang ko lambat komen arini.. dorang ingat me tipu katernyerr.. ;-P

      thank u cik masy masy itteww..

  25. August 13, 2010 at 12:40 pm

    oohh… gitu ker…….

    • August 13, 2010 at 12:42 pm

      ghitewww lorr.. menyampah dgn orang yg kater kiter tipu jerr..

  26. August 13, 2010 at 12:45 pm

    alahai.. kesiannya.. pedlikan aje jaki jipang & owang yang bucuk ati tu taw..
    teruskan menulis.. chaiyok.. chaiyokkk…

    selamat berpuasa ya..

    • August 13, 2010 at 2:23 pm

      salam ramadhan gakk.. ahaks

  27. August 13, 2010 at 1:34 pm

    Dah 3 ari posa..banyakkan bersabor..lain kali klu ada rancangan temuduga interbiu lagi toksah pakai kerusi itam tu, tukar pesen lain lak, tepi tingkap dapur ke..bawah amapaian baju ke..tok sak ekskusip sgt..org tak caya..tak natural giteww..ahaks.

    • August 13, 2010 at 2:24 pm

      akak bio betol.. serius kahh kalo kiter buat interbiu x ekslusif tepi tingkap dapur ke.. bawah amapaian baju ke.. orang takkan dengki iriati jaki jipang kat kiter? orang akan caye bulat2 .. orang takkan tikam2 bakang.. akak bio betoll.. akak yakin dengan jawapan kakak kahh..

  28. August 13, 2010 at 3:02 pm

    en..me..dalam dunia memang ada yang begitu..dengki dan irihati..

    • August 13, 2010 at 3:10 pm

      tau xperr..

  29. August 13, 2010 at 3:08 pm

    kerusi tu klau tukar kaler putih cantik kan?

    • August 13, 2010 at 3:11 pm

      gini lar.. kalo me letak putih, mesti ader orang nak warna merah.. kalo me letak kaler merah, mesti ader orang nak warna ijo.. kalo me letak ijo, mesti korang nak kaler pink.. jap, me nak check ni blog saper.. ooops, blog me ghupernyerr.. me punyer suker lorr nak letak kaler hitam kanns.. ekeke

      korang nak kaler putih, letaklah dalam blog korang.. veryy derr

  30. August 13, 2010 at 3:58 pm

    drsinga tu kasi gambar kaki je tau…. jom kita karate dia me…🙂

    .

    • August 13, 2010 at 4:32 pm

      karate katernyerr.. doc ader jarum panjang maa.. nnti kena cucukk.. aduiii

    • DrSinga
      August 13, 2010 at 10:20 pm

      Melaka tu dekatttt je….
      no problem…. kejap je aku terebang ke sana !!!😛

  31. August 13, 2010 at 4:23 pm

    salam ramadhan en_me…
    kesian en_me.. besa la tu ssh nk puaskan hati suma pihak kannn.. abaikan je org cmtu.. pa pn en_me bestt…

    • August 13, 2010 at 4:30 pm

      aiyoyo.. ko baru first time singgah sini terus ckp best.. uhuhu

  32. August 13, 2010 at 4:42 pm

    perangkap traffic

    • August 13, 2010 at 5:14 pm

      bulan puasa mane ade trafic.. ehehe

  33. August 13, 2010 at 5:08 pm

    laa hal interview macam tupun ada orang dengki ka, pelik la heh. xda keja la teww, kannns.

    • August 13, 2010 at 5:16 pm

      dengki jerr.. uhuhu

  34. fa
    August 13, 2010 at 5:30 pm

    dah tu, dah tu, sesi intebiu dah over ke? alaaaaa….u tak intebiu i lagiiii !!!!! **sambil hentak2 kaki**

    • August 13, 2010 at 5:40 pm

      what the fa..

      dont worry oke next time me calling2 u..😉

  35. August 13, 2010 at 8:17 pm

    kita bt jer apa yang patut heee

    • August 13, 2010 at 9:06 pm

      aper yg patut tewww.. ;-p

  36. August 13, 2010 at 10:13 pm

    Kadang2 singgah, tapi tak tau nak komen, kadang2 komen, komen keluar tajuk

    • August 13, 2010 at 10:23 pm

      orak opo2 yo kang.. monggo mampir.. kito kan sedulur.. ehehe

  37. dakchomey
    August 13, 2010 at 10:24 pm

    slamat berpose en_me..

    • August 13, 2010 at 10:27 pm

      salam ramadhan tuk dak chomeyy ittewww..

  38. August 14, 2010 at 2:22 am

    wah.. dia orang betul2 prihatin.. sy tak pernah pun.. hahaha..

    • August 14, 2010 at 5:07 am

      xper.. len org len hobby nyerr.. volleee

  39. ain
    August 14, 2010 at 7:17 am

    sabar yer en_me….itu semua dugaan hidup…manusia ni mmg cam tu…ade sifat dengki dan irihati…

    • August 14, 2010 at 7:31 am

      sabar la nih.. ihiks

  40. August 14, 2010 at 7:45 am

    ermm..
    Bersabar sambil mengurut janggut ..
    ekeke

    • August 14, 2010 at 8:01 am

      laa masih lepak kat sinih.. ingatkan dah balekk.. ehehe..

  41. DrSinga
    August 14, 2010 at 8:31 am

    linda masih lepak sini…
    nak join lah…
    vollleee…..
    .
    selamat berhujung minggu en_me….!

    • August 14, 2010 at 8:46 am

      silakan silakan.. jangan sampai x berasap dapur korang sudahh.. alala

  42. August 14, 2010 at 9:29 am

    Alhamdulillah. ramai tetamu… murah rezeki.

    • August 14, 2010 at 12:41 pm

      insyaAllah n thanx bro..

  43. August 14, 2010 at 9:31 am

    tahniah buat en me n mereka jgk…🙂

    • August 14, 2010 at 12:42 pm

      thanx to u too..😉

  44. August 14, 2010 at 12:41 pm

    ::: salam Ramadan 1Malaysia bro [huhu] terlebih pula salam tuh. gabungan bulan
    ::: puasa & bulan kemerdekaan. tak sangka yer en.me nih rajin interview rakan2
    ::: bloggers yg setia dgn bro. saya tak tahu plak wp nih boleh kesan siapa yg selalu
    ::: jengok blog kita.. nanti saya pon nak check wp saya tuh, ataupun ini hanya utk
    ::: sesiapa yg bayar domain sendiri kot?

    ::: peminat setia bro nih, mmg ramai yg perempuan ye? [huhu] tuh baru tunjuk
    ::: separuh badan tgh duduk beribakan laptop.. kalo tunjuk keseluruhan sekali dgn
    ::: muka, yg datang nak meminang pon ada agaknya [huhu]. zaman moden nih,
    ::: kaum wanita pon dah terrer mcm lelaki gak. dulu kita jer yg conquer internet,
    ::: kini mereka pon dah 2×5.. asyik menghadap komputer ajer [hehehe] jangan lupa
    ::: masak, sudah..

    ~ selamat berbuka-bukaan en.me alahai iteww.🙂😀 8)

    • August 14, 2010 at 2:32 pm

      salam ramadhan gak tuk kamu bro..

      • August 14, 2010 at 9:24 pm

        ::: selamat berbuka en.me [huhu]..🙂 berbuka apa agaknyer?
        ::: festival layang2 antarabangsa ke-15 saya rasa telahpun dibuat di Bukit Layang2
        ::: Pasir Gudang pada 26-27 Jun 2010 (Sabtu & Ahad) sempena pengisytiharan PG
        ::: sebagai perbandaran. i think it was a small event for 2 days only.. saya pon baru
        ::: tahu beberapa hari sblm hari event tersebut. tak amik pon gambar..

      • August 15, 2010 at 5:22 am

        ghitewww..

  45. August 14, 2010 at 1:02 pm

    wah dah buka pintu semula…lambat cm sipot le qaseh ni…:)
    selamat berpuasa…..

    • August 14, 2010 at 1:40 pm

      sipot sedot sodapp perggh.. ekeke

  46. August 14, 2010 at 4:08 pm

    tumpang speechless jug3kkkkkkkkkkkk

    • August 14, 2010 at 5:45 pm

      ingatkan masih konpius ghitewww.. uhuhu

  47. August 14, 2010 at 4:23 pm

    Blog en_me sempoi tapi menarik. Itu sbb org suka baca.

    Saya rasa saya tahu sebab mengapa salah seorg tu rajin masuk blog en_me setiap hari. Saya pernah interview dia hahaha

    • August 14, 2010 at 5:43 pm

      aiseh abg yb tewww.. pecahlar rahsia me ghitewww..

    • DrSinga
      August 14, 2010 at 9:46 pm

      *batuk..batuk..*
      tersedak…

      • August 15, 2010 at 5:21 am

        ehem ehem..

  48. August 14, 2010 at 9:06 pm

    Selamat Berpuasa untuk en me juga.. Moga sama2 memperoleh keberkatan di bulan yang mulia ini.. Ameen..

    • August 15, 2010 at 5:21 am

      thanx n selamat berpuasa gakk..

  49. August 14, 2010 at 10:35 pm

    Salam en_me itewwwwwwww……….

    Akak Zyma jarang2 dtg jenguk2 en_me di sini…..jgn m`rajuk tau.
    Ai busy you!!!

    Let go la dgn org yg b`sikap negatif ghuper itu. Org yg dengki biasanya tak ke mana2.
    🙂

    • August 15, 2010 at 5:20 am

      ammvoii bz ngalahkan doktor doktor semalaysia ghitewww.. uhuhu

  50. August 14, 2010 at 11:16 pm

    wuwuwuwuwuuwuwuwuw…. hebat la mereka bertiga itu en-me..

    anyway, nak ucap selamat menyambut ramadhan kareem! & selamat menjalani ibadah puasa. sementara hari sabtu, kurang sibuk saya pun jlan2 kejap… heee. once again, selamat berpuasa! (;

    • August 15, 2010 at 5:20 am

      salam ramadhan jugakk cik nono ittewww..

  51. August 15, 2010 at 2:39 am

    ‘•.¸(¯`’•.¸*♥♥*¸.•’´¯)¸.•’ ´¯)♥
    ♥♥(¯`’•.¸(¯`’•.¸**¸.•’´¯)¸.•’´ ¯)♥♥
    —-==–Ramadan Mubarak—==—-
    أهلا وسهلا يا رمضان!! … رمضان كريم
    (_¸.•’´(_¸.•’´*♥♥♥♥*`’•.¸_)`’• .¸_)
    ♥(_¸.•’´(_¸.•’´*♥♥*`’•.¸_)`’•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    Ampun maaf kami pinta kerana sudah lama tak ziarah blog kamu..Insya Allah kali ini ada peluang.. kami ziarah blog anda..
    “Apabila datang bulan Ramadhan, dibukakan pintu langit dan ditutup pintu neraka serta dibelenggu segala syaitan.”

    Semoga dengan keberkatan Ramadhan ini kita akan dapat menggilap kembali hati kita yang pudar dan melumpuhkan nafsu-nafsu hitam yang bertahta di hati kita selama ini.

    yup mereka tu terbaik beb…. wanita ni kalau kita interview pun nampak keterampilannya…
    aku nak singgah lah kat blog diorang ni…

    • August 15, 2010 at 5:19 am

      jangan luper datang sini balek.. ahaha

  52. August 15, 2010 at 6:19 am

    Salam en-me..
    kan betul kata saya..en-me memang femes..tguk aje komen en me..perghhhh…saya bnyk komitment,sbtu ahad pun keje..(jap lg nk g keje)so nak jenjalan rumah kwn2 agak kurang sikit….kat rumah jrg2 online…

    p/s sangat terharu kerana senarai pengunjung sy yg paling setia ialah seorg proffesor..Prof Abdul Wahab Arbain.

    • August 15, 2010 at 8:44 am

      terharu kanns kalo ader pengunjung setia.. ghitewww

  53. ain
    August 15, 2010 at 9:33 am

    wahhhhh, jiran saya duk rangking paling atas…..

    tak ajak saya pun nak jenjalan sini kans….

    tahniah sis linda…..

    salam ramadhan en. me, pedulikan ajer yang dengki dan jeles tuh….

    • August 15, 2010 at 8:16 pm

      salam ramadhan jugerr akak ain ittewww..

  54. Tie
    August 15, 2010 at 3:29 pm

    Salam dan selamat berpuasa…

    Tie nak komen pasal bunga kat atas tu. Suka bunga tu… kenanga kan ? Nanti nak cari anak pokok dan tanam kat rumah atap biru, hihi…🙂

    • August 15, 2010 at 8:16 pm

      salam juger akak tie itteww..

      yep, itteww bunga kenanga.. harum semerbak baunyerr.. uhuhu

  55. August 16, 2010 at 9:55 am

    Saya mmg tak de masa sgt nak jenguk2 blog selalu..takdelah pulak terasa hati tak ditemuduga..setakat numpang busy body aje saya baca2 blog org, okaylah tu lepaskan tensen. En_me ni blognya mmg best, sebab tu ramai yg jeles tu..hehe

    • August 16, 2010 at 10:37 am

      jangan blog saja nampak best .. ehehe

      salam ramadhan akak liza ittewww..

  56. August 16, 2010 at 10:23 am

    hehehe… kadang2 bila ada entri yang mereka yang tertentu tak komen, rasa macam ada yang tak kena.. huhu..

    • August 16, 2010 at 10:38 am

      tak kena ghitewww.. uhuhu

  57. DrSinga
    August 16, 2010 at 11:15 am

    3 hari no ‘atas-kurma’ ??🙂

    • August 16, 2010 at 11:17 am

      Dari Salman bin ‘Amr ad-Dhahabi ash-Shahabi r.a. dari Nabi s.a.w., sabdanya:

      “Jikalau seseorang di antara engkau semua berbuka, maka hendaklah berbuka atas kurma, tetapi apabila tidak menemukan kurma, maka hendaklah berbuka atas air, karena sesungguhnya air itu suci.”

      fahem doc????😉

      • DrSinga
        August 16, 2010 at 11:34 am

        🙂 fahaaaaaaaaam en_me
        (dengan nada fahaaaaam chekgoo)

  58. August 16, 2010 at 4:35 pm

    blog en_me ni mmg kegemaran semua tak kisah la org mahupun bunga. huhuhu…

    • August 16, 2010 at 4:58 pm

      ader gak yg dengki.. uhuhu

  59. August 16, 2010 at 9:35 pm

    salam sahabat bro me..
    apa khbar lama diam jer huhu..

    kalu dapt duit raya lagi lumayan bro me heee

    • August 17, 2010 at 3:40 am

      saper yg lamer diam nih.. veryy derr lar

  60. August 16, 2010 at 11:16 pm

    huhu..
    en_me sudah famous. boleh bertanding dalam pilihanraya🙂

    • August 17, 2010 at 3:39 am

      chedet yg femes.. saperla me yg inih kaaans

  61. August 17, 2010 at 3:55 am

    mmg cayalah! tabik spring kat en me sebab ada pengikut blog setia. bukan senang tu kan… hehe… tahniah yea…

    • August 17, 2010 at 4:04 am

      yep.. thanks akak ida tewww.. thats y me appreciate it very much.. ahaks

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s