Home > Ho Hum > Weekly Links – 20th August 2010

Weekly Links – 20th August 2010

yaasir

Now it is much easier to ask him (Yaasir) to do modelling for my photography session. He could stand still much longer not like before (Girl's dormitory, IKM Jasin)

Mulai minggu ini, setiap hari jumaat me akan buat entri pautan dari blog-blog kengkawan yg menarik perhatian.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. August 20, 2010 at 12:52 am

    cara yassir berdiri pun dah tahu
    tak duduk diam .hehe

    Sudah tukar lagi itu jumaat kah ..?

    • August 20, 2010 at 2:50 am

      jumaat akan saling bertukar lorr.. ohoho

  2. August 20, 2010 at 12:53 am

    idea yang menarik juga tu..

    • August 20, 2010 at 2:49 am

      thanx..🙂

  3. August 20, 2010 at 1:25 am

    selamat berpuasa abg me

    • August 20, 2010 at 2:49 am

      salam ramadhan gak tuk abang anak pahang ittewww..

  4. August 20, 2010 at 1:37 am

    ooo…
    encik photograher……=)

    • August 20, 2010 at 2:48 am

      ohoho.. me not photographer lorr

  5. fa
    August 20, 2010 at 2:27 am

    hehe…I loikeee…

    • August 20, 2010 at 2:48 am

      ehehe.. like jerr

  6. August 20, 2010 at 4:51 am

    salam
    yg terpilih tu dapat duit raya tak hehehe

    • August 20, 2010 at 7:53 am

      salam gak.. patutnyer korangla kasik duit raya kat me yg inih.. ihihi

  7. August 20, 2010 at 5:47 am

    Salam en_me,

    1st of all thanks sudi singgah diblog akak. bagus gak idea nk buat pautan kat lain2 blog tu. kalau terpilih ada apa2 bonus ke?

    • August 20, 2010 at 7:53 am

      patutnyer korangla kasik bonus kat me yg inih.. ihihi

  8. August 20, 2010 at 5:58 am

    comelsss teruna en_me ni.. =)

    • August 20, 2010 at 7:52 am

      ooo thanx..

  9. DrSinga
    August 20, 2010 at 6:03 am

    membayangkan kalau ada triplets sebesar Yassir…
    bisa kurus…..

    • August 20, 2010 at 7:52 am

      kena hire bibik 2 3 8 dan 8 lagikk.. ihiks

  10. August 20, 2010 at 6:14 am

    adik beradiknya?

    • August 20, 2010 at 7:52 am

      me yg x phm ke .. uhuhu

  11. August 20, 2010 at 6:48 am

    idea yang bernasss!🙂

  12. August 20, 2010 at 7:29 am

    selamat berpuasa me. pernah cuti puasa ke hikhik…..

    • August 20, 2010 at 7:50 am

      selamat berpose gak akak pah itteww..

  13. August 20, 2010 at 8:06 am

    Morning en_me ituuuuuu………

    TQ very much sbb m`letak my link di sini………nak nangis rasanya (nangis ala2 Miss World sambil m`lambai2 tangan…..). Ahakkssss……..
    🙂

    • August 20, 2010 at 8:09 am

      morning jerr.. ehehe

  14. August 20, 2010 at 8:24 am

    perkongsian yang menarik.. thanks for sharing en.me

  15. August 20, 2010 at 8:37 am

    salam jumaat yang indah, kat opis kami ada sesi masak bubur lambuk. lambuk lambak

  16. August 20, 2010 at 8:47 am

    itu model satu jam en.me bayar berapa tu?.. ke kena belanja dia chicky meal.. he..he..he..

  17. August 20, 2010 at 8:50 am

    perghh.. entry yg katanya kelakar tu bkn kelakar, mendatangkan kemarahan plk rasanye. eieieieieei marah marah. opsss sabar.. jumaat..puasa plk tu hmmmmmmmmmm~

  18. mokcik azwa
    August 20, 2010 at 9:07 am

    ohoho…memang idea en_me ni sangat bernas dan bagus sekalik…mokcik enjoy baca blog2 yang dipaut itteww….

    salam kenalan pada mereka dan selamat berpuasa semua…

  19. August 20, 2010 at 9:30 am

    Tinggalkan Jawapan??? apa persoalan nyer pak???🙂

    wow !! ni pakai jurus aper smpai ada 3 samer… aarrgghhh… (pengsan…)

  20. August 20, 2010 at 10:53 am

    rajin sungguh en_me berpaut paut gitewwww di hari Jemaat yg mulia ini

  21. August 20, 2010 at 12:01 pm

    wah, ada konsep baru sekarang ek…tapi elok gaks, boleh lah saya trus fly ke tempat depa🙂

  22. August 20, 2010 at 12:40 pm

    Camne buat bagi nampak 3 yaasir tu..tak pandai makcik. Salam Jumaat Encik Me..baru ni dapat mengadap laptop sebab cabut balik jap rehat kat rumah..penatlah kerja.

  23. August 20, 2010 at 1:58 pm

    Salam tuan tanah en. me.
    Selamat berpuasa.

    PS: saya tak tau nak komen apa kat post ni tapi join jer lar kawan-kawan kat sini ucap selamat berpuasa. Hehehehehe….

  24. August 20, 2010 at 2:04 pm

    en.me..bagus juga ni..boleh menambah bilangan blog yang dibaca..

  25. August 20, 2010 at 2:11 pm

    wah. ade dahan lain utk berpaut. salam jumaat en me😀

  26. August 20, 2010 at 3:47 pm

    triple comel!

  27. August 20, 2010 at 5:18 pm

    Satu idea yg baik link kan blog kawan2. Boleh blogwalking dan tambah kawan kalau rajin.

  28. August 21, 2010 at 12:46 am

    yaasir sudah pandai berposing ghittewwwww!!!

    phewwwweeett!

  29. August 21, 2010 at 5:09 am

    en_me dh sahur ka?… ;p

  30. August 21, 2010 at 8:13 am

    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`’•.¸(¯`’•.¸*♥♥*¸.•’´¯)¸.•’ ´¯)♥
    ♥♥(¯`’•.¸(¯`’•.¸**¸.•’´¯)¸.•’´ ¯)♥♥
    —-==–Ramadan Mubarak—==—-
    أهلا وسهلا يا رمضان!! … رمضان كريم
    (_¸.•’´(_¸.•’´*♥♥♥♥*`’•.¸_)`’• .¸_)
    ♥(_¸.•’´(_¸.•’´*♥♥*`’•.¸_)`’•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    adoiii rindu coffe railway kluang tu….. adoiiii mertabak wehhhh time posa ko sebut plak…. wehhhh macam -macam ade…. macam kat astro…. sampai pengaru nyior pun ade sebut…. haiiiii blog yang lelain tu…. aku sempat gak ziarah blog mereka

  31. August 21, 2010 at 12:58 pm

    hahahha..tq promot blog saya….=)
    hehehehe..
    selamat berpose..
    len kali pomot lagi…..*wink*

  32. brutalsolo
    August 21, 2010 at 11:44 pm

    macam dah baca dan comment

  33. August 22, 2010 at 4:24 am

    sungguh baik hati en me ini…

    kembang kuncup pulak diriku dibuatnya… ekeke…

    tima kasih daun keladi en me. lain kali buat lagi.. hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s