Home > Canon EOS 40D, Food, Kuala Lumpur > siapa yg makan, dia yg rasa pedas

siapa yg makan, dia yg rasa pedas

September 12, 2010 Leave a comment Go to comments
chillis

"Eat more chili" - if you dare (Chilli's at KLCC)

Dua bulan yg lampau, kerani projek sudah bertanya samada me boleh bertutur bahasa selain bahasa melayu dan inggeris.

  • Me: cuma baser  jepun skit2. Baser ibunda ‘jerman’ pun lintang pukang.
  • Me: projek maner?

  • Kerani: projek negara chile, enchek kena ngomong sepanyol.
  • Me: Kalau takat ‘hasta la vista, baby‘ bolehlah kott. *Ketawa.

Cerita lain, me sudah cadang nak ke temasek esok (ahad). Tapi paspot tertinggal dirumah bujang lah pula. Dipendekkan cerita, semalam (sabtu) me sudah terjah ke klcc sambil pekena ‘cajun ribeye’ yg masak sempurna itu.

ribeye

Ribeye steak grilled with cajun spices and topped with roasted herb jus and cajun butter

Alahai.

  1. September 12, 2010 at 3:49 am

    en me, semalam kat restoran chili tu tak kena q ke? selalu kena ikut turn nak masuk…
    food kat situ semuanya sedap kan!

    • September 12, 2010 at 4:49 am

      biasa mmg kena Q lohh.. smlm tghari x ramai org.. sampi jer terus dpt seat.. ehehe

  2. September 12, 2010 at 11:11 pm

    Tahun ini turn keluarga en asben
    sangat suka ..
    sbb sedaramara jirantetangga
    semuanya cakap jerman
    saya tak reti. tapi senyum memanjang ..

    • September 13, 2010 at 6:21 am

      senyum sokmo.. ohoho

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s