Home > Canon EOS 40D, Melbourne, photography > Tun Mahathir pun ada di Melbourne

Tun Mahathir pun ada di Melbourne

melbourne

a view from Eureka Tower (last Monday evening) ..

Ada orang cakap mantan perdana menteri, tun mahathir ‘tersungkur’ di hospital melbourne. Sedih kan.

Cerita lain. Untuk mengelakkan salah faham yg berlanjutan, maka me tutup sementara blog ‘memang lumayan six’ ini.

Sila ke albumme yg itu. [+ KLIK ALBUMME ]

Jangan cakap me tak bilang.

Alahai.

  1. October 7, 2010 at 6:23 am

    En Me jangan pulak tersungkur di Melbourne

    • October 7, 2010 at 8:01 am

      kalo me tersungkur pown ader orang kisah kerr.. ahaha

  2. October 7, 2010 at 8:17 am

    en-me, tak penat ke berpindah randah?🙂

    • October 7, 2010 at 8:19 am

      yg penat cumer nak bagitau korang yg me dah berpindah.. volleee

  3. October 7, 2010 at 8:44 am

    alahhh… […] mmm. eh you pindah terus ke Australia ke? tukar I/C sana?

    • October 7, 2010 at 8:48 am

      kiter ‘jiran sebelah’ katernyerr.. uhuhu

      *me bukan ngejek oke.. sori kalo terasa

      • October 7, 2010 at 12:38 pm

        terasa? hei..tak de dalam kamus kita laaa
        kite jenis happy-happy talk hahahh

      • October 7, 2010 at 12:47 pm

        tp hati terbakar saper yg tau kannns..

  4. October 7, 2010 at 10:21 am

    salah paham ape lg neh? mcm2 ah

    ape2 pun, subinier dilupa jgn. hahahahhah

  5. October 7, 2010 at 10:21 am

    dr.m penat keje😛

    • October 7, 2010 at 11:18 am

      penat kanns..😉

  6. October 7, 2010 at 11:42 am

    tak suke bile ada yg kata tersungkur… diaorang nih tak bersyukur ke masa tun jd PM mcm2 kite dpt… malasia nih jd terkenal, membangun n maju sbb usaha tun…

    • October 7, 2010 at 11:47 am

      tak best kanns.. dorang teww dengki sebab dulu tun sebok2 kutuk2 australia ghitewww.. uhuhu

  7. October 7, 2010 at 12:16 pm

    hoho.. ada melawat Dr M x?? nnt2 klw jmp kim slm kt bliau.. hek3

    • October 7, 2010 at 12:27 pm

      kim salam jakk.. ingatkan nk kim buah kerr.. ekeke

  8. October 7, 2010 at 3:19 pm

    incek me.. sy igt blog yg dulu aje.. yginsaf tu.. nape nak tutup blog memang lumayan? apa2 pun semoga selamat di bumi melbourne.. (^__^)

    • October 7, 2010 at 4:42 pm

      thanx cik faarihin ittewww..😉

  9. October 7, 2010 at 6:00 pm

    um doakan yg baik2 shj…
    jgn mengata yg bkn2…
    sbb nati smpt ke kita
    nk mtk maaf andai kata
    dia tiada… kan da berdosa ~

    • October 7, 2010 at 6:14 pm

      politik ghiteww lohh..

  10. October 7, 2010 at 10:17 pm

    Kalaulah dekat ,
    sure saya melawat en me
    ehh.ehh.. salah
    melawat Tun .

    • October 8, 2010 at 2:46 am

      kakPah pown dah datang melawat me.. ekeke

      • October 8, 2010 at 6:35 am

        kakpah bawak butang baju
        kan abg jamel..kan kanns

  11. October 7, 2010 at 10:29 pm

    En_me pegi sana jaga Dr. M?
    Kirim salam dengan Tun ye…..😛
    Pening la blog pindah-pindah….

    • October 8, 2010 at 2:47 am

      jangan pening pening akak itteww bahh.. ihiks

      • October 8, 2010 at 2:01 pm

        Buat satu blog je lar….
        Senang sya nak blogwalking….😛

  12. October 8, 2010 at 12:36 am

    byk tul umah ko ni me….heh!

    • October 8, 2010 at 2:47 am

      biar banyak umah kata orang.. volleee

  13. October 8, 2010 at 12:07 pm

    lieya bengang mase isu ‘tersungkur’ ni keluar……rasenye bukan leiya sorang bengang n marah…ramai lagi kot…ikot sedap mulut jek nak berckp….’die’ tu yg tersungkur lagi terduduk sebenarnye….huhuhu emo lak lieya kan me!

    • October 8, 2010 at 12:12 pm

      bengang kanns.. uhuhu

  14. October 8, 2010 at 3:54 pm

    bila nak update lagi.. huhuhu..

    • October 8, 2010 at 7:21 pm

      kan me dah update kat albumme yg ittewww..

  15. October 8, 2010 at 5:23 pm

    Saya pun nak ikut Linda melawat en me. Opps melawat Tun

    • October 8, 2010 at 7:21 pm

      lambatlar abang yb nih.. tun dah balek pownnn.. ahaha

  16. October 9, 2010 at 9:08 am

    lama lagi ke kat sana?

    • October 10, 2010 at 2:37 am

      aderlar sehari dua lagikk.. ihiks

  17. October 9, 2010 at 9:58 am

    hohoho.. yelah2.. nak check it out kat sana plak.. (^__^)

    • October 10, 2010 at 2:37 am

      sudi2 kanlarr..

  18. October 9, 2010 at 6:56 pm

    en_me

    sy pelik btol
    saya dah list kan blog en_me ni

    tapi tak keluar di blog saya
    sbb tu lama dah x baca!!

    sori!!

    sy xnk jadi silent readerrrrrr

    • October 10, 2010 at 2:38 am

      xper blog bukanlah hakmilik kekalls.. pis

  19. October 10, 2010 at 12:50 pm

    saya kagum pada Tun..

    • October 10, 2010 at 1:19 pm

      kagumm jerr..

  20. October 10, 2010 at 1:14 pm

    salam..bercuti ke melbourne ker….enjoyyyyy

    • October 10, 2010 at 1:19 pm

      ahaha.. kitak xnak jumperr larr teww

  21. October 10, 2010 at 5:57 pm

    en_me pindah randah ke mana pulak..banyak sgt rumah tu yg kak ida sering tersesat..bila masuk terpinga2 sbb terkeliru mana satu rumah en_me…

    • October 10, 2010 at 5:58 pm

      klik jer yg depan mata.. vollee

  22. October 11, 2010 at 8:18 am

    Salam en_me,

    kita mmg tak sempat jer ke sini dan ke sana akhir2 ni..
    buat n3 pastu hilang..
    yang mana sempat jer saya terjah.. huhu..

    susah sikit sekarang ni..since
    enboz dah duk belakang kita..

    • October 11, 2010 at 8:23 am

      salam akak rin itteww.. xper, enboz itteww lebih penting kanns.. ihiks

  23. October 11, 2010 at 9:29 am

    hahahha jgn ler guna perkataan tersungkur..buruk benar bunyi nya

    • October 11, 2010 at 9:36 am

      kalo dah dengki, ghiteww lohh.. ohoho

  24. October 11, 2010 at 4:49 pm

    moga Tun cepat sembuh…saya ni ha, penah tersungkur depan sogo, malu giler weh….. tapi tak dak sapa perduli… ho ho ho

    • October 11, 2010 at 5:09 pm

      maksu tengok sogo ker tengok aper.. uhuhu

  25. October 12, 2010 at 3:02 am

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Kami Kembali lagi… Maaf atas lama tak ziarah… kerana banyak hal yang perlu kami uruskan… nanti kami ceritakan ye..
    Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye…

    ohhhh melburn…melbourne aku tak pernah sampai sana pun…. apa pun aku harap tun cepat sembuh juga… kami doakan kesejahteraan beliau…

    • October 12, 2010 at 3:24 am

      ko bz xperr.. orang len pown bz gak bro.. ahaks

  26. October 12, 2010 at 10:08 am

    en me,
    masih di aussie sanakah?

    • October 12, 2010 at 10:37 am

      iye akak ida tewww.. naper? x percayer?

  27. October 12, 2010 at 2:51 pm

    Assalamualaikum en_me…patut la ingatkan dah tak nak berblogging lagi..ropenya dah pindah rumah baru. padan la komen2 diakhiri dengan ‘dari me yang berada jauh dimata’ …baru faham…hehehe

    take care en_me

    • October 12, 2010 at 2:57 pm

      jauhlarr sangat kanns.. ehehe

  28. October 12, 2010 at 2:52 pm

    masa yang diberi kenalah berehat seketika…

    • October 12, 2010 at 2:57 pm

      rehat jerr.. vollee

  29. October 12, 2010 at 3:12 pm

    cepat la hapdet entri baruuuuuu……hehe

    • October 12, 2010 at 3:17 pm

      akak fa naper tak terus masuk albumme teww.. baper kali mau bilang loo..

  30. October 12, 2010 at 4:59 pm

    me jangan lupa gi pasar dangdenong ya..

    • October 12, 2010 at 5:12 pm

      pasar keramat pown me x sampey lagikk uoolsss.. ahaha

  31. October 12, 2010 at 7:57 pm

    salam. me kat sini rupanya. ingat dah pencen…

    • October 12, 2010 at 10:06 pm

      sumer orang hingat camtu kakpah.. uhuhu sodeyy kanns

  32. October 13, 2010 at 1:46 am

    wahhh jauh merantau ni en_me. jhehe🙂

    • October 13, 2010 at 2:49 am

      samerlar kiterr.. kanns

  33. October 13, 2010 at 7:16 am

    en me… kabare?? sampe kapan duduk kat nogori kanggaro… kapan arek balik msia….??? hahaha.. byak nak ckp tapi terbelit2 lak lidahh ni en me oii…. udah jgn pindah2 lagi ciklinn asyik salah alamt jer nanti

    • October 13, 2010 at 7:18 am

      masukla kat albumme yg ittewww.. vollee

  34. October 13, 2010 at 7:50 am

    Tun M dah balik KL lar en_me….😛

    • October 13, 2010 at 7:56 am

      akak biler nk dtg KL bahh.. ahaks

  35. October 13, 2010 at 2:27 pm

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Yup bila baca tajuk Tun tersungkur masuk hospital… Isshhhhh sape lah yang buat ayat camtu….. lain maksud nya tu…. mungkin akan menimbulkan salah faham… cuma bagi aku yang aku tau tun masuk hospital … but harap dia sejahtera walafiat hendaknya didoakan…

    • October 13, 2010 at 2:54 pm

      dah balik mesia pownn.. xkan ko x tauu.. uhuhu

  36. October 13, 2010 at 4:37 pm

    adii dah smpi.🙂 bulan ker heeee

    • October 13, 2010 at 5:12 pm

      x pahamlar nook.. ko ckp aper

  37. October 13, 2010 at 5:19 pm

    yah katanyer dah balik mesia pownn..ingatkan dah sampi ke bulan tadi..hadoiiii..

    • October 13, 2010 at 5:53 pm

      ghitewww.. ckp biar terang..

  38. October 13, 2010 at 5:21 pm

    apa maksud nook tu? adeii susah betullah kalu guna bahasa singkat ni huhu..

    • October 13, 2010 at 5:53 pm

      nook = cek adik manis.. volleee

  39. October 13, 2010 at 8:41 pm

    boleh tahan gambar2 di fotolumayan

    • October 13, 2010 at 9:51 pm

      komenlar kt sana wehhhh..

  40. October 19, 2010 at 11:47 pm

    err..kalau dari KL ke Melbourne naik sampan pukul berapa boleh sampai en.me?

    maza masih seram2 sejuk mahu naik aeroplane lah pulak.. huhuhu

    • October 20, 2010 at 2:22 am

      kalo naik sampan ko turun kt indon jakk.. ahaks

  41. October 25, 2010 at 6:13 pm

    i like camera…..=]

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s