Home > photography > In The End

In The End

Alhamdulillah.

Akhirnya hari ini genap setahun me kemaskini album me dalam [+ projek 365 ] itu.

Cerita lain. Mungkin semasa kengkawan baca blog merapu me yg ini, me sudahpun terbang semula ke Melbourne.

Alahai.

Categories: photography
  1. October 31, 2010 at 12:52 am

    uiks..selamat bertugas en.me, jgn lupa bawa penguin balik kali ni..huhuhu

  2. October 31, 2010 at 1:05 am

    uiks…. sekejap jerk kat sini…. selamat bertugas kembali..

  3. October 31, 2010 at 1:30 am

    Kami Kembali lagi… Maaf atas lama tak ziarah… Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu… coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah… Sorry…

    woooo sekejap nyerrr dok Malaysia…. yupppp kat sana hati hati naik kapal terbang tu sampaikan salam kami kat peramugari cun melecun kat dalam kapal terbang tu yerrrr

  4. October 31, 2010 at 4:35 am

    bila tak kerja, terbanglah ke notts pula!

  5. October 31, 2010 at 6:19 am

    terasa nak melawat negara kanggaroo la..eh

  6. Tie
    October 31, 2010 at 6:54 am

    Ooo… kita baru nak kirim bawa balik anak koala, Maza dah pun pesan nak penguin !

  7. DrSinga
    October 31, 2010 at 7:19 am

    take care Me..

  8. benludin
    October 31, 2010 at 7:45 am

    haih…!! ngalahkan superman kamu nih!! haha!

  9. October 31, 2010 at 8:33 am

    berapa lama pula?
    semoga selamat semuanya

  10. October 31, 2010 at 10:45 am

    semoga selamat ye =)

  11. October 31, 2010 at 11:39 am

    gi melbourne lg ye en me….
    selamat bertugas ye, jgn lupe nasi lemak teh tarik kt melesia nih

  12. October 31, 2010 at 12:31 pm

    la.. terbang lagi… best tu…
    selamat bertugas. take care.

  13. November 1, 2010 at 10:37 am

    salam en_me

    dah tugas kannnn…

  14. November 1, 2010 at 11:00 pm

    selamat bertugas en_me =)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s