Home > Canon EOS 40D, Melbourne, Travel > Window Seat I Like

Window Seat I Like

Approaching Java Island’s most eastern point during sunset (a flight from Melbourne to Sepang, last Friday)

Iye, memang benar, me sudah pulang ke tanahair beberapa hari yg lepas.  Tapi nampaknya sebagai ‘hentian longkang” (baca ‘pit stop’).

Main-main dengan yaasir (3). Main-main dengan emak si yaasir. *Senyum.

Siapkan kerja-kerja di pejabat. Bayar hutang piutang. Bayar bil air (*ehem). Tukar bateri cikputih. Dan hari ini terbang kembali ke Melbourne untuk siapkan kerja-kerja kontrak yg diawang-awangan.

Sambil itu, bolehlah me kemaskinikan blog ‘memang lumayan six’ yg ini tiap-tiap hari. Macam dulu-dulu kan. Sebab album harian me dalam projek 365 itu pun sudah tamat kisahnya.

Alahai.

  1. November 1, 2010 at 12:12 am

    main apa dgn emak si yaasir….ahak!

  2. November 1, 2010 at 12:24 am

    haha lepas rindu ye

  3. November 1, 2010 at 1:05 am

    hari2 update mcm dulu… ok tu!!!

  4. November 1, 2010 at 2:15 am

    uiks… dah jadi mcm bus station lah fulaks.. huhuhuhu

  5. November 1, 2010 at 3:05 am

    tuntutan kerja, memang adventure

  6. November 1, 2010 at 4:35 am

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    Sila Lawat Kami kembali
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Eeemmmm haiiiii balik bayar hutang yeeee…

    naik flight dah macam naik bus aje kejap pergi petang dah balik…. hooooo dahsyat wooooo….

    ko dok tepi sayap ke…. atau dok yang kat depan sekali sebelah pilot tu….

  7. DrSinga
    November 1, 2010 at 6:18 am

    lama tak caj bateri ye Me…

    bateri cik Putih …
    dsb…

  8. November 1, 2010 at 8:36 am

    Ke Melbourne lagi…wow…berkerja sambil melancong gitu..

  9. November 1, 2010 at 9:01 am

    wah…
    cheqna baca pun ehem ehem…
    lalalalaal

  10. November 1, 2010 at 9:15 am

    pulau ke tu? macam submarine🙂

  11. November 1, 2010 at 9:34 am

    selamat kembali bersiaran dan memeriahkan dunia blogging !

  12. November 1, 2010 at 10:01 am

    ehem..ehem…ehem…
    saya memang batuk!

  13. November 1, 2010 at 10:09 am

    byk utang dah setel…baru lega nak balik ke melbourne. kikikiki!!!

  14. November 1, 2010 at 10:23 am

    huuuu dua bil kena bayor tu….

  15. November 1, 2010 at 10:50 am

    apsal mesti ada ‘ehem’ tang bayar bil air? *inesen*

  16. November 1, 2010 at 12:11 pm

    lor..dah fly ler pulok..

  17. November 1, 2010 at 12:46 pm

    banyak ker bil air nak kena bayar..? hehehehehe

  18. November 1, 2010 at 1:28 pm

    hmm… (muka konon blur yg konon innocent)

  19. schoepentoeter
    November 1, 2010 at 1:36 pm

    Selamat berangkat tuan…🙂

  20. November 1, 2010 at 4:12 pm

    baru balik..dah terbang lagi ye..tak pe..demi tugas..

  21. November 1, 2010 at 4:28 pm

    cayalah!update lg yg best2😉

  22. November 1, 2010 at 4:34 pm

    amboi en_me, sy tgk dok senyum lagi tu………

  23. November 1, 2010 at 6:04 pm

    amvoiii… main2 yer…😉

  24. November 1, 2010 at 8:09 pm

    “hentian longkang”, kahkahkah!

  25. November 1, 2010 at 10:07 pm

    Amboiii banyak betul dia nak kena cover tuh…! Ahaks!!

  26. November 1, 2010 at 10:13 pm

    Asyik terbang melayang je… =)

  27. mas
    November 2, 2010 at 12:35 am

    amvoi en_me,

    sgt jeles saya dgn en_me kerja jauh2 nie..memang luas pandangan..

  28. November 2, 2010 at 8:43 am

    mak oi
    fly lagi?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s