Lady in red

Do you see more green or red?
On Toorak Street (a view from inside tram number 8 )

Hari ini hari khamis malam jumaat der.

Dari pagi tadi me sudah letakkan banyak entri-entri merapu maraton. Dan ini adalah entri terakhir me untuk hari ini. Boleh kan.

Sambil me nak ucap salam ingatan dari me yg jauh dimata. Jauhlah sangat kan.

Alahai.

  1. November 11, 2010 at 6:24 pm

    kuikuikuikui terserlah kemerahan di sebalik kehijauan.. hahhaa…

  2. November 11, 2010 at 6:50 pm

    satu gambar seribu cerita

  3. DrSinga
    November 11, 2010 at 6:56 pm

    Awak memaaaaang suka kaler hijau kan…?
    🙂

  4. November 11, 2010 at 7:04 pm

    saya suka semua gambar2 en me, esp. yg latest sepanjang kat melbourne. upload la lagi banyak2🙂

  5. November 11, 2010 at 7:09 pm

    salam Jumaat en-me…

    maza lihat gambar wanita itu mcm belang-belang lah fulaks..
    adakah itu kuda belang?

    hahahaha😀

  6. November 11, 2010 at 7:09 pm

    merah shekshiiii…bahaya kalau pakai berlebihan. lalala.. :p

  7. zie
    November 11, 2010 at 7:24 pm

    khamis mlm jumaat..dah lame x bace yassin utk arwah atok kita..

    merah itteww memikat..

  8. akak
    November 11, 2010 at 8:16 pm

    en me…
    pernah satu ketika dahulu….
    akak jumpa seseorang… yang memakai baju kurung sepasan warna merah….
    DIALAH LADY IN RED pada pandangan akak hingga ke hari ini…
    tak pernah akak jumpa perempuan secantik itu… even kalau kita yang perempuan ini pun boleh mangakui tanpa cemburu yang dia itu tersangatlah cantik dengan berbaju kurung merah….. memanglah LADY IN RED itu tersangat cantik.

  9. November 11, 2010 at 8:21 pm

    sudah rindu org sinikah?
    :p

  10. November 11, 2010 at 8:48 pm

    sempat ambik gambar ketika dlm bas tu….selamat menyambut hari raya aidil adha🙂

  11. November 11, 2010 at 9:28 pm

    tetap nampak merah itu walau dlm kehijauan… hehe…

  12. November 11, 2010 at 9:59 pm

    Nasib takde lembu kat situ hehehe

  13. November 12, 2010 at 11:16 am

    contras colour tuu

  14. November 12, 2010 at 3:09 pm

    lady in red but not redmummy.com… hehehehehe

    http://www.sw33tdarling.com

    p/s: nak mintak tolong re-install
    link sw33tdarling kat ur bloglink.
    ada error laa on update view sebab
    tukar nama blog. TQ!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s