Home > Canon EOS 40D, Melbourne, photography > Hot-air balloon

Hot-air balloon

Depending on the wind direction, sometimes the hot-air balloon will land near to your hotel just before having breakfast

Me memang teringin nak terbang guna belon udara panas itu. Dengan pilihan terbang atas bandaraya melbourne di waktu dinihari atau di atas lembah yarra yg cantik disebelah timur juga.

Tapi dengan harga tiket mencecah sehibu hinggit sekali terbang sebelum fajar, kena fikir tujuh lapan kali juga. Lapan lagi.

Lebih baik me pergi ke sydney. Tak gitu kengkawan. *Ketawa.

Cerita lain. Tahniah untuk anakanda aQi (12) yg mendapat keputusan upsr (semalam) yg agak baik walaupun tidak cemerlang seperti 48,327 calon upsr dapat semua A yg ayahanda harapkan. Semoga keputusan tersebut akan dapat terus memberi semangat dalam usaha pembelajaran anakanda dimasa mendatang. Amin.

Alahai.

  1. November 12, 2010 at 1:25 am

    apasal le mahal kan.tp bukan ke me banyak duit ke

    • November 12, 2010 at 4:34 am

      aderla duit tp x banyakk.. uhuhu

  2. November 12, 2010 at 8:01 am

    mahal juga nak naik hot baloon ni…

    • November 12, 2010 at 8:12 am

      maner ader murahh kt sinih bro.. uhuhu

  3. November 12, 2010 at 8:10 am

    seghibu hengget? baik pergi bungee jumping en_me..

    • November 12, 2010 at 8:12 am

      jomm.. ihihi

  4. November 12, 2010 at 9:07 am

    hoh…cancel jugak..tggu dpt diskaun br naik…ade ke?hee..

    thniah ntuk aQi jugak..

    • November 12, 2010 at 11:24 am

      leh dpt diskaun skit kalo xnak breakfast dgn dorang.. ihiks

  5. November 12, 2010 at 9:10 am

    en_me boleh terbang dgn belon panas yg murah-murah setelah mengingatkan belon2 berwarna warni itu yg ditiup oleh aQi dan kawan-kawan & disangkutkan pula belon2 itu ke atas kereta CRV baru yg itu.. lepas itu en_me boleh ler pandu dgn selamat ya….hahahah

    buat aqi kehidupan harus diteruskan..

    • November 12, 2010 at 11:24 am

      lawakla ko..

  6. November 12, 2010 at 9:43 am

    tunggu jer pesta belon panas tu kat putrajaya next year.. hehehe

    tahniah aQi..
    yang penting, lepas ni boleh usaha lagi
    perjalanan masih panjang🙂

    • November 12, 2010 at 11:22 am

      kalo nek belon kt putrajaya leh nmpk melborn city takkk.. kahh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s