Home > architectural, Canon EOS 40D, Melbourne > enchek brapa lama kat Oz ni?

enchek brapa lama kat Oz ni?

State Library of Victoria – where you can use 15 minutes of free internet

Tanya akak hamizah perth ittewww. *Ketawa.

Semalam pagi-pagi me bersolat sunat aidiladha di masjid fawkner – komuniti pakistan. Ikut mazhab hanafi, tiga takbir selepas takbiratullihram.

Memandangkan tinggal sehari dua lagi di melbourne ini, petang semalam pula (lepas kerja oke), me terjah ke pusat bandaraya lagi. Dapat tangkap gambar tiga bangunan sudah – royal exhibition building, southern cross station dan state library of victoria.

[+ gambar-gambar ada dalam fotolumayan ]

Alahai.

  1. DrSinga
    November 18, 2010 at 2:15 am

    First…?

    Nak balik dah…?
    Tak sempat ke Perth laa….

    • November 18, 2010 at 2:35 am

      yep.. org adek beradek kat london maseh tido teww doc.. ahaha

      perth kahh? me dah pegi dulu2 lohhh.. ;-P

  2. zie
    November 18, 2010 at 3:13 am

    eh,kena ade ek perkataan (lepas kerja oke) ? hehe..mcm dah jd tagline pulak..

    selamat hari raya en.me..n selamat pulang ke mesia semula
    🙂

    • November 18, 2010 at 3:24 am

      tagline tuk yg hingat keje me jalan jalan jer kat Oz nih.. ihiks

  3. November 18, 2010 at 6:00 am

    Cantiknya picture yang diatas tu… alangkah bahagianya andai diriku juga pandai buat begitu…

    p/s: nama je ada dua kamera dslr (D60 and D300) tapi diriku still tak pandai nk ‘utilise’kannya.. en-me tolong ajarkan boleh?😦

    • November 18, 2010 at 6:05 am

      me pakai belasah jerr.. lgpown me pakai canon ghitewww.. uhuhu

  4. November 18, 2010 at 8:07 am

    Dah selesai kerja di Oz ker?

    • November 18, 2010 at 8:10 am

      ghiteww bahh..😉

  5. November 18, 2010 at 9:02 am

    lepas ni pegi balik tak?

    cantik gambar itu….

    • November 18, 2010 at 10:48 am

      chantekk kanns.. tau xper.. ehehe

  6. November 18, 2010 at 10:24 am

    Perth?!

    Jangankan ke Perth ke Singapura pun maza tak pernah… ahaks.. hahahaha

    • November 18, 2010 at 10:49 am

      jgnla ckp camtu abg maza.. ade rejeki insyaAllah tewww

  7. hamizah
    November 18, 2010 at 11:48 am

    oo dah nak balik..x lagi stori mori dr melbourne..
    mesti xsabar nak blk..
    kim salam org kg..

    • November 18, 2010 at 11:50 am

      dah 2 bulan me stori mori pasal melborn.. akak gi maner? uhuhu

  8. November 18, 2010 at 1:29 pm

    Salam Aidiladha…thanks dtg ziarah blog…

  9. November 18, 2010 at 4:10 pm

    bro, pernah solat di Lakemba Mosque?
    Dulu masjid tu lah yg I rajin pergi.

  10. November 18, 2010 at 5:30 pm

    kepulanganmu dinantikan.. Tp bukan ai la! Hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s