Home > Canon EOS 40D, myself, work > The last day in Down Under

The last day in Down Under

They hailed me to take their photos and I concurred. I still think they were drunk (outside of Crown casino)

[+ zoom out ]

Hari ini hari terakhir me berada di melbourne.

Mungkin semasa kengkawan baca blog me yg ini, me sudahpun terbang pulang ke masai. Jumpa kengkawan di sana. Di sana.

Alahai.

Categories: Canon EOS 40D, myself, work
  1. November 19, 2010 at 2:26 am

    selamat berangkat

  2. November 19, 2010 at 6:00 am

    laaa… dah nak balik Masai dah ke… ingatkan nak singgah Auckland dulu..hehe

    Kem salam kat Masai.. rindunya pada KipMart..hhehehe

  3. November 19, 2010 at 6:06 am

    Sori nak bertanya nih.. antara polarised filter dan ND filter mana yang dapat hasilkan gambar yg lebih ngetop… Kak Nida nak beli salah satu dulu sebab tak cukup fulussss….. maklumlah baru nak jinak2 dalam dunia fotografi ni…

    (gambar untuk pemandangan)

  4. DrSinga
    November 19, 2010 at 7:10 am

    ada tattoo………

  5. hamizah
    November 19, 2010 at 7:28 am

    pernah mengajar kat masai 2002..setahun kat sana..
    ramai cina kat bandarnya, kan?
    tak suka betul sbb biasa tggal kat bandar yg penuh dgn melayu..huhuhu

  6. zie
    November 19, 2010 at 7:48 am

    pasni ade lg x gambar melbourne?

  7. November 19, 2010 at 10:27 am

    safe journey!!

  8. November 19, 2010 at 10:55 am

    Welcome home.

  9. November 19, 2010 at 10:59 am

    selamat pulang ke tanahair
    selamat kembali ke pangkuan keluarga

  10. November 19, 2010 at 11:00 am

    selamat pulang, yeayyy dah x payah dengki dah hehehe

  11. November 19, 2010 at 11:10 am

    Semoga selamat sampai ke Masai..

  12. November 19, 2010 at 2:00 pm

    Ingatkan dah balik ‘hari tu’ lagi… Semoga selamat di mana jua.🙂

  13. November 19, 2010 at 2:41 pm

    salam..

    selamat pulang ke tanah air…

  14. November 19, 2010 at 2:47 pm

    mereka tak cantik. heheh

  15. November 19, 2010 at 4:16 pm

    Dah sampai di Masai?terkenang Kong Kong,kek seng,cahaya baru,kg.pasir Putih……banyak kenangan di Masai ni hehe.Maap ya makcik tersalah tulis nama Yaasir bukan Yasin..hehe.Selamat kembali ke kampung halaman:)

  16. November 19, 2010 at 4:27 pm

    wooo.. ini ke contoh gambar Nabil Raja Lawak mencium mulut yang itew…hmmm

    hahaha..

    selamat pulang ke pangkuan keluarga en-me….

  17. schoepentoeter
    November 19, 2010 at 5:47 pm

    Selamat berangkat pulang ketanah air..🙂

  18. November 19, 2010 at 10:13 pm

    welcome home..;D

  19. November 19, 2010 at 11:35 pm

    Salam Aidil Adha.

    Nice 2u meet u……

    Teruskan menulis…..boleh sayer cedok utk p&P dalam kelas saya…

  20. Haiza
    November 19, 2010 at 11:35 pm

    Salam Aidil Adha

    Nice 2 meet u

  21. November 19, 2010 at 11:38 pm

    drunk disiang hari.

  22. November 20, 2010 at 12:51 am

    selamat pulang en me. bertemu famili tersayang.

  23. November 20, 2010 at 3:10 am

    balik dahhh…
    lepaslah windu. >_<

  24. November 20, 2010 at 5:43 am

    selamat pulang

  25. November 20, 2010 at 1:59 pm

    Amboi En me mesti famous kat sana..the guy with the camera..haha

  26. November 20, 2010 at 6:31 pm

    welcome home, en_me!

  27. November 20, 2010 at 10:03 pm

    Selamat pulang ke tanahair dan ke pangkuan keluarga. Kalau seminggu lagi kat sana bolehlah bawa anak2 melancong ke Down Under hehehe

  28. November 21, 2010 at 12:39 am

    Welkam home, teh tarik/roti canai is waiting for you

  29. November 21, 2010 at 5:19 pm

    selamat pulang en_me…😉

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s