Home > Canon EOS 40D, Kuala Lumpur, Travel > Ini Dia 5 Negara Terfavorit Wisatawan

Ini Dia 5 Negara Terfavorit Wisatawan

On 1 January 1982, the clock tower (of the Sultan Abdul Samad Building) became the venue for another historic event when the time between Peninsular Malaysia, Sabah, Sarawak and Singapore were standardized.

Tajuk me ambil di sini.

Sebenarnya me sedang cuti-cuti kuala lumpur.

Letak satu gambar dulu.

[+ gambar2 lain sudah ada di fotolumayan ]

Alahai.

  1. mas
    November 29, 2010 at 7:47 am

    sungguh lama tidak singgah ke sini..

    nways, cantik view ini!

  2. November 29, 2010 at 8:33 am

    enme..cuti cuti di kuala lumpur ye..jangan lupa ke MAHA

  3. November 29, 2010 at 8:54 am

    bestnya cuti2 kuala lumpur.. rindu gak nak jenjalan ke sana lagi.. huhuhu..

  4. November 29, 2010 at 9:29 am

    When it is taken from this view…memang superb!

  5. November 29, 2010 at 9:38 am

    ohh.. lepas ni gi klcc tak? amik gambar kanak2 mandi kat pool🙂

  6. November 29, 2010 at 9:43 am

    Beautiful pic!!! ^_^

  7. November 29, 2010 at 10:03 am

    saya yg duk dkt2 sini pun jarng jln2 ke situ… alahai

  8. November 29, 2010 at 10:25 am

    cantik me pic nieh…hamboi2 ko cuti2 kl plak dah…..lepas ni mane lak destinasi nak tuju nieh…..

  9. November 29, 2010 at 10:28 am

    mekasih atas subinier en me yg meletopss tuuuu hohhhohoo.. nanti klu sy jln2 kat shah alam ni sy beli la key chain ukir SHAH ALAM. itu pon klu ade hihihih

    mekasih bebnyk!

  10. November 29, 2010 at 11:05 am

    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Cuti-cuti KL ni jangan lupa nengok MAHA tu best sesangat….adoiiii jauhnya en. ME melancong ni…. jangan melencong tempat lain udah lerrrr

  11. November 29, 2010 at 12:03 pm

    clear aja jalan depan bangunan sultan abdul samad tu…hari cuti ke?

  12. November 29, 2010 at 1:18 pm

    selamat datang ke kl. bangga kerana malaysia (kl) menjadi salah satu negara fevret pelancong tambahan ia dikatakan oleh orang luar.

  13. November 29, 2010 at 1:26 pm

    waaaaaah chantik sekaliiii ;p.

  14. November 29, 2010 at 1:39 pm

    happy jalan2 di kl… malaysia mmg cantik tau..

  15. November 29, 2010 at 1:43 pm

    nice view.. dari area arca periuk kera tu ye en me?

  16. November 29, 2010 at 4:36 pm

    ehh.. baru perasan..
    ada orang posing rupanya di hujung itu

  17. November 29, 2010 at 8:23 pm

    Wah bapak lagi bawa keluarga berwisata di KL. Selamat datang ke KL pak. Apa bisa saya bantu? hehehe

  18. November 29, 2010 at 8:31 pm

    sejarah. interesting dan romantik kadang-kadang

  19. November 29, 2010 at 10:20 pm

    cantik… boleh buat postcard.. he he😀

  20. November 29, 2010 at 10:36 pm

    en me ni.. iye2 aje cuti2 kl. hehehe.. so byklah tempat nak kena lawat tu. muzium, lake garden, taman burung, taman rama2, klcc, kl tower… hehe saje aje kacau en me ni..

  21. Yati S
    November 30, 2010 at 12:21 pm

    tengah syok menjamu mata nengok pemandangan tercantik KL..tetiba terkejut kita nampak benda hitam tengah mengepak..hengat ape tadi…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s