Home > Canon EOS 40D, exhibition, Kuala Lumpur > penutup segala entri

penutup segala entri

at Kuala Lumpur International Motor Show last night, alone..

Me tipu. Sebenarnya inilah entri me yg terakhir dalam blog ‘memang lumayan’ untuk tahun ini. Bukan sebab komen entri sebelum ini sudah cecah sehatus. *Ketawa.

Teruja nak tengok fairlady di pameran amoi nampak pusat kereta di pwtc semalam.  Gambar-gambar lain sedang di muatnaik di fotolumayan. [+ flickr ]

Alahai.

  1. December 10, 2010 at 12:15 pm

    oooo… suka yer dpt ambik gambar disamping ‘si dia’😉

    • December 10, 2010 at 12:24 pm

      suker suki jer doc.. ihiks

  2. December 10, 2010 at 1:31 pm

    dulu pun penah pergi dengan hubby, ms tu bf lagi, banyak gila dia amik gambar amoi dengan kereta..hampeh :p

    • December 10, 2010 at 2:44 pm

      hingatkan ko yg jadik model kete ghitewww.. ekeke

  3. December 10, 2010 at 1:51 pm

    mesti drSinga teruja!

    hi en me!😀

    • December 10, 2010 at 2:44 pm

      kannns.. ihiks

  4. December 10, 2010 at 2:25 pm

    december lmbt lg nk habis da…
    heh!

    • December 10, 2010 at 2:45 pm

      tulahh lambat sangatt.. uhuhu

  5. December 10, 2010 at 2:38 pm

    Tertipu tak dgn Batmobile yang diperbuat dari gabus/polisterin..ngeh ngeh ngeh…tahun ni punya KLIMS saya malas nak pegi.

    • December 10, 2010 at 2:46 pm

      x sempat nk tengok batmobil tewww.. uhuhu

  6. December 10, 2010 at 3:59 pm

    alahai cantiknyer kete fairlady tuh…

    • December 10, 2010 at 5:54 pm

      yg atas ni bukan fairlady yg betol dlm fotolumayan oke..

  7. December 10, 2010 at 5:00 pm

    lepas ni dah takde entry lagi ke?

    • December 10, 2010 at 7:32 pm

      naper? akak gorjes x percaya ker.. kahh

  8. December 10, 2010 at 6:55 pm

    ape tujuan proton lekir ni?

    • December 10, 2010 at 9:31 pm

      kat dlm dewan proton, sumer model dipertontonkan.. termasuk model ‘5 sekawan’ tuah, jebat, lekiu, lekir dan kasturi.. naper? x percaya? gi lar terjah sitewww.. oops terlupa, ko kan kat obersi.. ikiki

  9. December 10, 2010 at 8:05 pm

    ohh tertipu sudah! x baik tauuuu..🙂

    • December 10, 2010 at 9:32 pm

      cekgoo sori naaa.. ahaks

  10. December 10, 2010 at 9:01 pm

    EN me..nak tukar nama ke..

    • December 10, 2010 at 9:32 pm

      camane tau niii.. ihiks

  11. December 10, 2010 at 9:11 pm

    ..hmmmm dari dulu I musykil, apa kaitan model pompuan dgn kereta?

    Bukankah yang hendak dipamer, dijual adalah kereta? tak mungkin depa nak jual pompuan plak kan?

    • December 10, 2010 at 9:34 pm

      penambah seri ghitewww..

  12. December 10, 2010 at 9:57 pm

    maCy tgk bagie je bgmbor tu. hihi

    • December 10, 2010 at 10:10 pm

      x phmla darling, ko ckp aper.. uhuhu

  13. December 10, 2010 at 10:15 pm

    alahai….awalnyer buat penutup entry…..bl plak nk smbg entry barunye…?

    • December 10, 2010 at 10:24 pm

      tungguuuu.. volleeee

  14. December 10, 2010 at 11:33 pm

    Ehhhh tu bukan kete ai ke tu?

    :p

    • December 11, 2010 at 6:28 am

      tengok ic.. oops, tengok bank account makk.. ahaha

  15. mas
    December 11, 2010 at 12:25 am

    nie kreta cap ape nie en_me?

    • December 11, 2010 at 6:29 am

      cap nasional loh.. bukan cap ayam oke.. ekeke

  16. hamizah
    December 11, 2010 at 5:11 am

    igtkan nak tutup blog lagi..hehehe

    • December 11, 2010 at 6:29 am

      volleee kanns.. ihiks

  17. December 11, 2010 at 7:09 am

    dah byk kali terjah blog en_me, asyik tutooop jer rupanya dah ada yg baru

    • December 11, 2010 at 8:07 am

      baper kali mau ckp daa.. akak ikott pintu maner? orglen x komplen pownn..

  18. December 11, 2010 at 2:36 pm

    mak kita kata tak baik tau suka tipu tipu.. berdosa

    • December 11, 2010 at 2:59 pm

      tipu sunat vollee makk kanns.. uhuhu

  19. December 11, 2010 at 3:48 pm

    salam dari kejauhans Me..semoga sihat sejahtera..gumbira selalu..

    • December 11, 2010 at 6:35 pm

      thanx atas doa ittewww..

  20. December 11, 2010 at 5:37 pm

    pergh! bro, cantik gila fairlady tu😉 ni autoshow dkt kl baru2 ni ye?

    • December 11, 2010 at 6:34 pm

      yep, yg sedang brlangsung sekang lohh..

  21. December 11, 2010 at 6:53 pm

    Muncul lg entry for this year…huhu

    • December 11, 2010 at 10:50 pm

      macam x suker jer.. uhuhu

  22. December 11, 2010 at 7:50 pm

    penutup yg memang sesangat lumayan
    cantik terpegum tp.
    sya tengok ajelah

    • December 11, 2010 at 10:50 pm

      samerlar kiter, me dapat bergambar ajelah.. ahaha

  23. December 12, 2010 at 4:42 am

    kereta proton lekir? dah macam dalam citer hang tuah la pula..

    alahai.. ada banyak hari lagi ni incek me.. hahaha..

    • December 12, 2010 at 6:55 am

      arini last day lohh.. uhuhu

  24. December 12, 2010 at 10:54 pm

    eh…

    boleh amik gambar dgn the lady-lady ke?

    • December 13, 2010 at 3:55 am

      bukannye boleh bawak balek amoiii2 tewww kanns.. ekeke

  25. December 13, 2010 at 12:20 am

    cantik, cantik, cantik…

    • December 13, 2010 at 3:53 am

      gambar xde kepala pown chantek ker.. ehehe

  26. December 13, 2010 at 10:58 am

    promoter seksi ada ker?

    • December 13, 2010 at 11:07 am

      gi lah klik kt fotolumayan me fulakks makk.. kowserr

  27. sebaliktabir
    December 13, 2010 at 12:47 pm

    Untuk tahun ni je kan…bukan terus tutup en_me…. ke sebab dah tempah salah satu keta kat pameran tu, nak rehat kejap…huhu

    • December 13, 2010 at 1:34 pm

      perlukan perubahan bro.. ahaha

  28. December 13, 2010 at 2:32 pm

    nk tukau blog lagi la tewwwwww

    • December 13, 2010 at 2:46 pm

      volleee kanns.. ;-P

  29. December 13, 2010 at 8:24 pm

    sekali lagi dengan rasa rendah diri hamba mengucapkan terima kasih buat en me yg mengirimkan boomerang yg siap dengan tempat letaknya beserta t’shirt ekslusif itu.

    • December 13, 2010 at 10:34 pm

      sama2 bro.. muger2 kiter leh jadi rakan siber yg baik2 ghitewww.. uhuhu

  30. December 14, 2010 at 5:29 am

    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    Salam Ziarah buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni…. bussy sejak-sejak ni….

    wooooo hang jebat tuah lekir kasturi…. eehhh sorang lg mana yerrr….

    ohhhh sorang lgi dok kat toilet…

    kali ni mmg entry feverot aku i bab kereta-keta… hebat

    apa pun aku ttp suka blog ko niiii

    • December 14, 2010 at 6:00 am

      ko pown busy kanns.. thanx bro

  31. December 14, 2010 at 11:24 am

    hehe… ada lagi entry… suker3!!!!

    ari tu, ingatkan me tukar address lagi, bila lama x update.. hehe..

    • December 14, 2010 at 11:29 am

      thanx akak idasm ittewww..

  32. December 14, 2010 at 9:43 pm

    chun ar lekir!

    • December 15, 2010 at 4:46 am

      tangkap satu bro.. volleee

  33. Wan
    December 14, 2010 at 11:05 pm

    haha amoi nampak pusat

    • December 15, 2010 at 4:53 am

      ahaha.. melelehh kannns

  34. December 15, 2010 at 4:59 pm

    wah en me

    btw sy dh add ur flickr

    • December 15, 2010 at 5:10 pm

      aper cer bro?

      • December 15, 2010 at 5:24 pm

        xder citer tgh cuti sem skg. en-me di mana tu

      • December 15, 2010 at 6:10 pm

        okela teww..

  35. December 15, 2010 at 6:20 pm

    Entri terakhir? Ada 2 minggu lagi tuhhh. Apapun kreta tu memang sangat mengujakan setiap mata manusia yg punya impian.

    • December 16, 2010 at 6:20 am

      leh order satu kangg.. ehehe

  36. December 16, 2010 at 5:33 pm

    cantik kaaaan lekir ni.. sepatutnya dinamakan tuah….
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    • December 18, 2010 at 5:07 am

      ada 5 kete sebenarnyer.. tuah pown dah ader.. kehh

  37. December 17, 2010 at 9:25 pm

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    woooo ni tutup sepenuhnye ke…. lama tak buat entry baru lahhh en.Me …. ramai yang ternanti-nanti khabar dari en Me

    • December 18, 2010 at 5:08 am

      tunggu jerr.. volleee

  38. December 18, 2010 at 12:23 am

    ada beberapa hari lg untuk tukar tahun. takkan dah tiada entri

    • December 18, 2010 at 5:09 am

      yep, beberapa ari lagikk.. ihiks

  39. December 20, 2010 at 2:28 pm

    ::: byk tul potong2.. kepala atas pon [huhu].. amoii ker tuh, nampak mcm melayu.. hari tuh lepak kat KL sampai ahad.. sabtu & ahad planned pi tmpt lain, malas nak bertrafficjammed kat pwtc.. kalo ada org ajak & drivekan kereta, mesti saya setuju ajer! selamat tahun baru 2011 bro..

    • December 20, 2010 at 3:31 pm

      ammvoiii.. very der manjer ghitewww..

  40. December 20, 2010 at 4:15 pm

    en_me, nape tak bleh paste blog ni kat blog roll saye ye?

    • December 20, 2010 at 4:29 pm

      xyahh paste2 larr makk.. komen jer kat sinihh.. volleee

  41. December 20, 2010 at 11:18 pm

    ohhooo… cantik gambar entri terakhir… ada awex lagi.. heheee… tapi lekir lagi cantik.. ngeh ngeh…

    • December 21, 2010 at 2:31 am

      awex memang jeliter uolsss.. ehehe

  42. December 21, 2010 at 1:10 pm

    Salam En_me,

    Selamat tahun baru islam dan selamat tahun baru orang putih.

    Semoga dimurahkan rezeki seperti tahun-tahun yang telah lalu

    • December 21, 2010 at 1:12 pm

      salamm n thanx juger wat akak kunang2 ittewww..

  43. December 21, 2010 at 3:32 pm

    gambar pinggang en_me😉

    • December 21, 2010 at 3:52 pm

      hi makcik manis makcik manis.. ihiks

  44. December 24, 2010 at 6:42 pm

    belilah Fair Lady tu bro…klu x dpt, Fairly Tale pon ok gakss…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s