Archive

Archive for July, 2007

wedding invitation – rengit

July 29, 2007 Comments off

Ahad.
Me batuk2 sejak seminggu. Pagi semalam dah jumpa doktor. Doktor dah kasi ubat.

Pagi ni me tidur. Pukul 11, bertolak ke Rengit, pergi ke jemputan kahwin anak saudara Wak Buang (sepupu me.)

Atok dan nenek dah ada kat sana.

Lepas tu, kami terus balik ke rumah. Me sambung tidur sampai kul 6 petang.

Lepas tu, kami pergi Tesco, beli barang dapur dan makan.

Sampai kat rumah, mQ cakap dia dah masak mee hoon.

Advertisements
Categories: Family, myself

Giant Oh Giant

July 28, 2007 Comments off


Depan rumah lama kami, dah ada Tesco baru.

Depan simpang lampu trafik, betul-betul depan Tesco baru itu, Giant dah tampal iklan besar dia, dua-dua belah jalan.

Categories: miscellaneous

Yaasir: 130 Days

July 22, 2007 Comments off

aBo dan Yaasir baring sama-sama. Yaasir berumur 130 hari.

Categories: Family

Simpang Renggam

July 16, 2007 Comments off

Semalam kami pergi jalan-jalan. Mula-mula tengok rumah sewa – rumah flat murah kat bandar K, kemudian menghala ke utara, melalui pekan KS.

Ingatkan nak ke BP, tapi me letih, sampai simpang SR, kami singgah KFC untuk lunch.

Lepas tu, kami balik ke rumah.

Categories: Family, property

Harry Potter – The Order of Boring

July 14, 2007 Comments off

Malam tadi lepas ambik aQi dari mengaji, kami sekeluarga gi tengok Harry Potter.

Me sebenarnya nak tengok Die Hard 4.0, tapi kesian kat mQ nak sangat tengok Harry Potter itu.

Punyelah boring cerita sampai aQi tertidor dalam panggung. Berdengkur lagi…

Categories: Family, Ho Hum, movies

Yaasir: 115 Days

July 7, 2007 Comments off

Yaasir berumur seratus lima belas hari – hari ini. mQ sibuk cari susu tepung untuk yaasir.

Categories: Family

Transformer The Movie

July 2, 2007 Comments off


aQi kat depan poster, tunggu Transformer The Movie kul 9.50malam.


Me dan yaasir berumur 3 bulan setengah.

Categories: Family, movies