Home > photography > comes in with different models

comes in with different models

ammoiii jangang tengung tengung.. bisa copot jantungku
aeon tebrau city

Minggu lepas me masuk pertandingan fotografi canon itu. Tapi seperti yg sedia maklum, me tidak hantarlah pula gambar-gambar amoi yg mancongkam. Me suka-suka saja. Boleh kan kan.

Cerita lain, me baru saja mengeposkan hadiah yg tidak seberapa untuk pemenang komentator yg itu. Tanpa sebab. Tahniah buat cek tata dan puteri liyana yg jelita itu. Keputusan mahkamah agung antarabangsa adalah muktamad gitu.

Alahai.

(chicken pox counter: day neuf)

Categories: photography
  1. May 27, 2008 at 7:52 am

    amvvooiiii.. (*meminjam tag-mark en_me)

    Hehe. Gerek bangat itu amoi!.
    Santapan cuci mata dipagi hari sebelum meulakan hari. Haha.

    me:
    ehehe, selamat btugas bro

  2. May 27, 2008 at 9:50 am

    waa…. komentator pun dapat hadiah….. aku jeles dgn dak tata n dak yana..😛

    me:
    saperlaa me yg ini tanpe kawan2 yg best gitteww mcm korang..

  3. May 27, 2008 at 10:23 am

    kat man mencongkam tu en me…

    me:
    ammvoiii encek itteww

  4. t.a.t.a
    May 27, 2008 at 12:37 pm

    Hahah kak tasikmerah, jgn jeles gitu..
    BTW en_me yg sgt besh itu, hadiah nya baru smp tadi.
    tengkiu so much ya. hehe

    me:
    me mohon maaf juger, kalo me x demam, sudah lamer uolls timer adiah itteww.. Smoga uolls x serik singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ‘memang lumayan’ ini…

  5. May 27, 2008 at 2:25 pm

    salam…hadiah apa nih..nape saya bole tertinggal bus..ahaks…isk3 amoi mana tu inchek me…cuci mata nampak..ekekeke

    me:
    hadiah pada sesape yg sudi menerimenye..

  6. May 27, 2008 at 2:33 pm

    ngee~~asyik kalah je…huhuhuhuhu….

    me:
    maner kalah, belum rejeki namernye tuh..

  7. May 27, 2008 at 6:53 pm

    dah lame x jenguk blog en_me…

    naper? dinda pergi kemaner?

  8. May 27, 2008 at 9:44 pm

    alamak..kantui memview en_me nye blog ya..hihi..

    salam perkenalan😛 (lambat sket kasi slm perkenalan)

    ehehe, gelihati me..
    jemputlah masuk ke blog me yg ‘memang lumayan’ nih.. jgn malu2 nooo..

  9. May 27, 2008 at 10:58 pm

    huiks..nak adiah jugakk

    adiah aper? cek inah ittewww

  10. diya
    May 28, 2008 at 10:19 am

    model belah kiri tu nampak cam lana lex plak.

    me:
    saper? hmmm

  11. Polar Bear
    May 28, 2008 at 7:48 pm

    Menjeling – jeling ku terpandang..
    Oh, berdebar hati kue..
    En. Me ada no hp tak?

    ammvoiii my bro polarbear itttewww.. ko call sembilan sembilan sembilan jak.. ekeke

  12. May 28, 2008 at 10:46 pm

    alahai comelnya.. nak adiah leh en me?

    bak lima pohinggit..

  13. June 4, 2008 at 8:25 am

    rugilah…aku pun xtahu pasal pertandingan ni…lg pun ni utk canon user kan?

    aiseehhh bro, me hingat ko memang dah tahu noooo.. kalo tidak me voleee ping ping kat ko tempoari kannns

    btw, walopun canon contest, tapi me tengok ader gak seciput nikon fotografer gittewww.. ahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s