Home > Ho Hum > salam sayang

salam sayang

last weekend at klcc’s park

Salam petang ahad malam isnin. Me cuma nak ucap salam sayang buat kawan-kawan yg best-best itu.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. buzzybug
    May 3, 2009 at 6:15 pm

    salam petang ahad yang mendung…

  2. Tie
    May 3, 2009 at 6:36 pm

    Salam sayang, eh…silap…, sorry.., Salam ziarah !!

  3. May 3, 2009 at 6:59 pm

    salam petang ahad en_me & family….

  4. May 3, 2009 at 8:14 pm

    salam sayang gak buat en_me and family ..

  5. May 3, 2009 at 8:16 pm

    salam malam ahad en_me..hiks

  6. May 3, 2009 at 8:33 pm

    ape yg nak disembangkan nye nie en me??? ngeh ngeh ngeh… salam menjelang isnin jugak buat en me ittew…

  7. May 3, 2009 at 8:33 pm

    Akak ni buat nama tinggal dekat KL tapi dah lama tak gi KLCC rase-rasenyer adalah 4 tahun. Entah macam mana sekarang nie rupa KLCC tu yer…

  8. May 3, 2009 at 8:36 pm

    encik~ saya dah balik sekolah~ hihi

  9. May 3, 2009 at 9:19 pm

    salam sejahtera utk en me jugak hehe

  10. May 3, 2009 at 9:30 pm

    ramai nya kawan2 me yang bes itu yea!
    lama dah tak lepak klcc

  11. May 3, 2009 at 10:38 pm

    salam cayang abg me itew!

  12. azi
    May 3, 2009 at 11:15 pm

    alolo comeynyeee anak en me…
    gewam2! hehe😀

  13. mimi
    May 3, 2009 at 11:15 pm

    En Me,
    salam petang dari glasgow yg sunny tapi sejuk gak ni.

  14. May 3, 2009 at 11:54 pm

    alahai yaasir ngan baju hijo background klcc gitu. hehe🙂

  15. May 4, 2009 at 8:39 am

    xtau la ble en_me bwk si yaasir cOmel itu ke KLCC Park
    tp starting frOm 27/4 Kolam Kanak2 itu akan ditutup smpai awal July
    p/s=kalo i still kanak2..dh lama i terjun tumpang berenang sekaki~

  16. May 4, 2009 at 4:32 pm

    hi yaasir!! ^^

  1. September 7, 2011 at 7:25 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s